יש היום הניצוץ

R y a n O

New member
יש היום הניצוץ

שאלתי לפני כמה ימים אם כדאי לראות ת'סרט הזה ואני לא זוכר מה אמרתם. כי לפי התקציר הסרט נשמע משעמם. כדארי לראות. השכרתי 2 סרטי אימה פחד נקודה קום והוטל כדאי לראות אותם או את הניצוץ. מישהו מכיר אותם?

רועי123456

New member
ראיתי פחד נקודה קום

לא משהו תראה קודם הניצוץ שאם תתבאס אחרי זה מפחד דוט קום תחשוב על הסרט המדהים הניצוץ

רועי123456

New member
נצל"ש

לקחתי היום מהבלוק בסטר שתי סרטים נערה בהפרעה [מתח] ומשמרת בית הקברות [אימה,סטיבן קינג] אני יראה אותם מחר אבל אם מישהו ראה אחד מהסרטים שיגיד לי מה דעתו עליו

R y a n O

New member
נערה בהפרעה היה שלשום ביס אני חושב

זה הסרט הזה רוב לאו או ג'וד לאו השחקן הזה מחיה רעה ואנה פריס השחקנית הראשית של טרילוגיית מת לצעוק

רועי123456

New member
לא

לסרט הזה קוראים חתיכה בהפתעה אתה מתבלבל הוא קומדיה והוא עם אנה פאריס ורוב שניידר זה קורע מצחוק זה היה לפני כמה ימים ביס אני שאלתי על נערה בהפרעה נערה בהפרעה זה מתח[אמור להיות]

R y a n O

New member
אאהההה

על מה מסופר בנערה בהפרעה? עם איזה שחקנים הסרט הזה?

רועי123456

New member
עוד אל ראיתי את זה

אני יראה מחר אבל הנה התקציר של וואלה: יומנה של סוזאנה קייזין (ריידר), בת 17 עם בעיות טיפשעשרה רגילות, אבל הפסיכיאטר אליו שולחים אותה הוריה חושב אחרת. היא מוצאת את עצמה בבית חולים לחולי נפש, בין נערות אחרות - שפויות קצת פחות ממנה. ליסה (ג"ולי) הופכת לחברתה הטובה וחבורת הנשים הצעירות מצליחה ליצור עולם משלהן שבעיניהן יותר שפוי מהעולם שמחוץ לכתלי המוסד. הסרט מבוסס על יומנה של קייסן שהפך לספר, 20 שנים אחרי שהשתחררה מהמוסד בו אושפזה. אנג"לינה ג"ולי מועמדת לפרס האוסקר לשחקנית משנה. זה עם וינונה ריידר, וופי גולדברג, ונסה רדגרייב, אנג'לינה ג'ולי וזאת דרמת מתח

Aeon

New member
משמרת בית הקברות

ראיתי את "משמרת בית הקברות" סרט ישן, די חובבני אבל בסך הכל די נחמד (הרבה עכברים... ) אבל בהחלט לא ציון גבוה ואם אתה אוהב סרטים של ס. קינג אני ממליצה בחום על "לוכד החלומות" תהנה

sefa

New member
הניצוץ!!!!

בטח שאתה חייב לראות את הניצוץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין כמו ג'ק ניקולסון בסרט אימה.. הוא ממש מדהים.. וד"א, תקרא את הספר, הוא גם יפה..

R y a n O

New member
ראיתי אתמול הניצוץ

אבל נרדמתי כל כמה דקות וקמתי אחרי כמה דקות איך ג'ק הפך למשוגע פתאום? ומי נכנס ראשון לחדר 237 ויש בו משהו חוץ מהזקנה שם?
תגידו גם אתם חושבים שוונדי האמא דומה למלי לוי או שזה רק אני חושב ככה הספקתי לראות גם פחד נקודה קום, כדאי לכם להשכיר אותו... זה סרט שכל הזמן פוחדים ומרגישים את האדרנלין בלב... זה ת'אמת לדעתי יותר סקט מתח מאימה...

רועי123456

New member
פחד נקודה קום ממש לא מפחיד

והוא גם קצת משעמם ראיתי אותו עם בן דוד שלי שהוא בכיתה ג והוא צחק מזה צעקה כבר יותר מפחיד

R y a n O

New member
ברור שצעקה מפחיד יותר

התכוונתי שפחד דוט קום קצת מפחיד וברור שיש סרטים ברהרבה יותר מפחידים מהסרט הזה?

רועי123456

New member
אוףאףואףוףאוףאוףוף

פעם חמישית שראיתי ושוב לא הבנתי מה הקטע של התמונה הזאת שיש בסוף

sefa

New member
תשובות לשאלות..

קודם כל ג'ק נהפך למשוגע כי זה העיקרון של הסרט כי הרוחות בערך שיגעו אותו.. תכלס , אומרים שהסיפור נכתב על מקרה אמיתי על אדם שרצח את המשפחה שלו בבקתה מבודדת.. יש לזה סיבה פסיכולוגית . דבר נוסף, למי ששאל בקשר לתמונה, אז ככה.. אם תסתכל טוב בתמונה, תראה את הדמות של ג'ק ניקולוסון בפנים כי הוא נהפך להיות חלק מהמלון "אוברלוק".. בגלל שהוא רצח למענם... הוא נהפך להיות "חלק מהחב'רה".

למעלה