יש היום יום הולדת לעדי מחיפה

כוכבה 27

New member
עדי

המון מזל טוב!!!! אני מאחלת לך את כל הברכות שאת מאחלת לעצמך. המון בריאות,אושר,והצלחה. שתגשימי את כל חלומותייך. כוכבה

orianush

New member
עדיי מזל טובב ../images/Emo49.gif

המון המון מזל טובבב
עד 120

bu1li

New member
עדי מזל טוב

אני מאחלת לך שתגשימי את כל המשאלות והחלומות..

עדידייייייייי ../images/Emo24.gif

ילדה קטנה שלייי :p שיהיה לך ת'יום הולדת הכי הכי שיששש!!!
המווווווווןןן מזל טוב, עד 120! הרבה הצלחה בכל מה שרק תעשי, הלוואי שתמיד תהיי מאושרת, ומוקפת באנשים אוהבים. אני מאחלת לך את כל הברכות שבעולם. ושיהיה לך מלא מלא בהצלחה!! (בלימודים, בבגרויות והכל)
כיף לי לדבר איתך, אבל עדיין, אני רוצה לפגוש אותך כבררר.. (אז את חייבת לי..
) אוהבת מלא, שרית

יאא תודה ל-כ-ו-ל-ם!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

תודה לכולם על הברכות ממש שמחתי לאראות שזכרתם!! עכשיו חזרתי מהיום הכי עמוס שלי-וארוחה עם המשפחה שלי, עשיתי פעולה לכיתות ד'(צופים. כדי להכין אותם לשנה הבאה..) ובערב אחים שלי ואמא שלי לקחו אותי לקרטינג ואחרי זה הלנו לאכול וופל בלגי(יאמי!!!) היה ממש כיף !!!! אוהבהת אותכם!!!!! בייי!! נ.ב לשרית-גם אני רוצה לראות אותכם...הנה עכשיו חופש גדול..בטחנעשה משהו..אבל שיהיה מקום דיי מרכזי ויום שנוח..ושיהיה עם יוסי!!!חח
אוהבת!

1mayush

New member
עדייי .. ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

דיברנו כבר במסן' .. אבל גם פה
שיהיה לך המון המון מזל טוב מאמי עד 120 .. הרבה בריאות ואושר! ותגשימי את כל מה שתרצי !

שראלית

New member
מזל טוב--> סורי על האיחור

עדידוששש סורי על האיחוררר אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא?? לא?? חחחחח שיהיה לך מזל טוב שפע ברכות ואיחוליםםם תצליחי בכל תחומי החייםםם... אהייה שמחה להכירך חחח אוהבת סיוון

חן 16H

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!!!!!!

יום הולדת שמח אני מאחלת לך המון אושר בריאות והצלחה בהכל אוהבת חן

adiii1

New member
מצטערת על האיחור אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

למרות שאנחנו לא בקשר בכלל אני רוצה לאחל לך עדי, המון המון מזל טוב ליומולדתך.
שתזכי להמון אושר, יושר, כושר, אהבה, הצלחה והכי חשוב - בריאות. שתמיד תחייכי ותלכי בדרכים הישרות לך, שתזכי להגשים את החלומות והשאיפות שלך לעתיד. שתדעי לנצל את החיים והגיל האלה רק לטובה עד הרגע האחרון כי הם שלך. שתמיד תמשיכי להיות אהובה ונאהבת ע"י הסובבים שלך ותאמיני בעצמך, כי נאמנות וערך עצמי זה חשוב.
ושוב, המון מזל טוב מותק תהני ותחגגי הרבה. ממני, עדי 1. P: נ.ב. הידעת שיש לך שם מאוד מרשים ויפה, כי אני מה זה לא.

באיחור..

עדי המון המון מזל טוב עד 120 שתמלאי את כל משאלות ליבך וכל חלומותייך... הרבה אושר,עושר, בריאות והצלחה בהכל.. אודליה

../images/Emo207.gif אנשים אני עוזבת לכמה ימים +צריכה עזרה

אממ ככה אתמול הייתי במשחק של ריאל מול "נבחרת שלום" הספקתי לנקוע את הרגל חח אז יש לי כמה ימי חופשה ולחבר שלי יש רגילה משישי אז אנחנו נוסעים לטבריה אז אני לא יהיה פה... ואממ בלי שום קשר לחבר שלי יש יומולדת עוד חודש אז אני צריכה רעיונות למתנה.. כל רעיון יתקבל בברכה... רק לא קיצ'י מידי חח כי גם ככה אני קיצ'ית

bu1li

New member
אודליה-

תהנו בטבריה ושתהיה לך החלמה מהירה.. בקשר למתנה-אין לי רעיון אני גרועה בדברים האלה

saray 19

New member
קצת באיחור אבל המון המון מזל טוב

אני מאחלת לך שנה שכל מה שחלמת עד עכשיו התגשפ לך..וכל מה שעוד תרצי ותחלמי..

למעלה