יש היום מצב למסיבה ?? בערך בשעה 22:30 ? לשרשר לכאן תגובות
צ צפניה בן שבתיאל New member 30/5/02 #1 יש היום מצב למסיבה ?? ../images/Emo13.gif בערך בשעה 22:30 ? לשרשר לכאן תגובות
צ צפניה בן שבתיאל New member 30/5/02 #2 וכבר עכשיו אני מודיע שלצערכם (?) לא אוכל להשתתף במסיבה כי אני יוצא לסוף שבוע ארוך במיוחד החל מעוד חצי שעה בערך...אז תהנו ו..תשרשרו !
וכבר עכשיו אני מודיע שלצערכם (?) לא אוכל להשתתף במסיבה כי אני יוצא לסוף שבוע ארוך במיוחד החל מעוד חצי שעה בערך...אז תהנו ו..תשרשרו !
A A n g e l D u s t New member 31/5/02 #3 חבל אתה לא יודע מה אתה מפסיד היה מקרנה, היה שושה היו שירים שנשכחו (וטוב שכך) ובהמשך גם ישמיעו את כל הדיסק החדש של אמינם. ממש ערב שירי איכות עשו לנו היום.
חבל אתה לא יודע מה אתה מפסיד היה מקרנה, היה שושה היו שירים שנשכחו (וטוב שכך) ובהמשך גם ישמיעו את כל הדיסק החדש של אמינם. ממש ערב שירי איכות עשו לנו היום.
A A n g e l D u s t New member 31/5/02 #4 ועכשיו יש מחרוזת שירי גריז מה נסגר עם גלגלץ? האולפן השקוף שלהם לא עושה טוב לעומרי רונן.
A A n g e l D u s t New member 31/5/02 #5 אז מה אם אני מדברת עם עצמי. קודם היה RAINING MEN ועכשיו אבניבי. ואני חשבתי שזה לא יכול להתדרדר יותר...
אז מה אם אני מדברת עם עצמי. קודם היה RAINING MEN ועכשיו אבניבי. ואני חשבתי שזה לא יכול להתדרדר יותר...