יש היום קליפים של רדיוהד

dotian

New member
יש היום קליפים של רדיוהד

ב-VH1 ב,2:30 לפנות בוקר. תקליטו (מראש)!

dotian

New member
אה, כן

אולי אתם, אני אף פעם לא ראיתי...

ראיתי כמעט הכל.. פספסתי כנראה את הר

אשון והשני כנראה.... אז ככה.. היה פראנויד אנדוריד, קנייס אוואט, קריפ והיי אנ דרי.. היה נחמד... חח כנראה שאני אלך לי לישון עכשיו :) לילה חמים ונעים לכולם

Esmena

New member
בהתחלה היה את פייק ומיי איירון

לאנג בהופעה:)אולי היו עוד כל מיני דברים, אינני יודעת, לא בדיוק צפיתי, הייתי "עסוקה" בצפייה חוזרת ב"גינג´ר" סרט אימה עצמאי(נו,לא יכולתי לומר נגיד, "אימה-אינדי" או משהו כזה, זה נשמע דפנטילי טיפשי
)על גבול הסנאף, ממולא במאטופרות ערבות לחיך במיוחד.משדרים אותו לפעמים בסינמות של הדיגיטל, כדאי . הכל כבר ידוע וצפוי מראש, (
או, נאו ד´טס רילי סקרי), העם זקוק ולו למעט קליפים מפאבלו האני ולו בשביל מעט נוסטלגיה, או לפחות לקליפ של לאקי , ולו רק כי הוא מצ´ו-מצ´ו.וכי אין לי אותו. נ.ב. אמממ.. לא היה קארמה פוליס! NP- throwing muses - the visit

New member
לא היה?!?!

אוי ואבוי (ע"ע הודעת נבואות נוסטרדמוס..)

dotian

New member
הקליפים היפים

אהבתי את הקליפ המצויר של paranoid android, ואת זה עם הרכבת, knives out, שהיה די סוראליסטי ותום יורק נראה בו מסומם (בעצם הוא תמיד נראה מסומם משהו) ואת זה בסופרמרקט- פרח מזכרוני של איזה שיר זה היה. כל השאר היו די מאכזבים, מה הקטע לעשות קליפ של הופעה חיה? במיוחד high and dry שהיה לו הרבה פוטנציאל להיות קליפ מעניין ויפה, אבל אחרי 10 שניות הוא ממצא את עצמו.

Vul2re

New member
בסופרמרקט

זה fake plastic tree אם אתה מדבר על הקליפ של high and dry כשהם מנגנים בגשם - הוא באמת קצת חלש, אם כי מצולם יפה. הקליפ השני עם המסעדה מצויין דווקא. רדיוהדי ביותר.

dotian

New member
והבונוס בסוף... ../images/Emo13.gif

היה ישר אחרי זה bachlorette של ביורק. שיר יפה וקליפ מצוין! I´m a fountain of blood...

נכון!!

ולמרות שאני לא מעריצה הגדול ביותר, זה באמת שיר מצויין, עם קליפ אדיר.

Esmena

New member
מה ,בצ'ילאאוט זון?

זו צריכה להיות אולי הפעם החמישית. וזו עוד רק ממה שתפסתי!כמרקחה. ( רואה קארמה- גם אני לא מקורית ב"להקות".אני מציעה שתוותר מראש). ואגב ביורק, במיקרה פתחת לה פורום, ועד רגע זה אף לא טרחת לבקר בו - בעיות טכניות או מה:)?

למעלה