יש הכוונה לעבודות מזדמנות?

יש הכוונה לעבודות מזדמנות?

אני בכל מקרה צריך לעבוד כרגע בלי קשר ללימודים. אני עדיין לא יודע מה ללמוד כך שאני לא אהיה סטודנט בזמן הקרוב. הייתי בייעוץ תעסוקתי וכבר בשיחת ההיכרות אמרו לי שקודם אסתדר מבחינה סוציואקונומית ורק אז יהיה התזמון הנכון להמשך הייעוץ התעסוקתי. לבנתיים אני צריך הכוונה לעבודה בלתי מקצועית נסבלת, לא כל עבודה מתאימה לי, לא עבודה פיזית, לא משמרת לילה, עבודה עם אנשים עד כמה שאפשר רצוי עם נשים :) לא מקבלים אותי למכירות או מלצרות ואין לי רכב יש רק תעודת בגרות שזה היום חסר ערך. אני חייב אינטראקציה עם אנשים שלא ידרשו יופי מיוחד, משהו בסגנון לקוח סמוי. אולי אני לא מכיר את כל העבודות הכלליות הקיימות אז אם יש לכם רעיונות בשבילי אשמח לשמוע או שבעצם כבר פסלתי את כל העבודות, נ.ב. אני לא רוצה לעבוד בשמירה. זה הכל, תודה! /tapuzforum/images/emo176.gif

וגם לא שמירה.

למה לא מגיבים לי? /tapuzforum/images/emo201.gif (אני רוצה להיות שחקן סמוי ללא רכב)

ברונזה

New member
יש משהו שעוד לא פסלת?

מלצרות,מכירה,שמירה,אבטחה,טלמרקטינג משמרות לילה.מה עוד נכלל ברשימה השחורה? הצעות - נקיון בתים (עד 50 לשעה ועצמאות מוחלטת,לא כ"כ קשה פיזית וממש מחטב) , שירות לקוחות (טלפוני או פרונטלי) , קופאי בסופר פארם או בסופר , פקיד קבלה וטלר בבנק (למרות שכשעבדתי בזה לתקופה כלשהי כולנו היינו אקדמאים או סטודנטים). אם אתה רוצה משהו יציב (אמרת שזה מה שאתה מחפש כרגע) תעשה לעצמך טוהב ותתרחק מעבודה כלקוח סמוי - עבדתי בזה פעם. שולחים אותך שעתיים באוטובוסים לשבת חצי שעה בתור בבנק/מוקד שירות , לבצע איזו פעולה ואז לחזור עוד שעתיים באוטובוס , למלא דו"ח ולקבל 40 שקל. יש הרבה תקופות יובש , כך שבמקרה הטוב אתה עושה 100-150 שקל בשבוע על קצת עבודה והרבה כאב ראש מסביב.

עבדתי במפעל כפועל ייצור והפסקתי כדי

לא לאבד שפיות. לנקות בתים\משק בית זה לא נשמע לי מתאים. אני צריך פרוטקציה? כי לעבודות פרונטליות\עבודות יופי, לא מקבלים אותי אז יפים מצליחים יותר ואני לא בכושר לעבוד קשה. אני תקוע! ביטוח לאומי לא ישלם מספיק אם בכלל יכירו בחוסר הכושר שלי. שאלתי כאן לא על לקוח סמוי אלא על מקום קבוע שצריך סמוי אולי במכוני איבחון תעסוקתי וכו` /tapuzforum/images/emo10.gif

למעלה