כינוי ראוי
New member
יש הכוונה לעבודות מזדמנות?
אני בכל מקרה צריך לעבוד כרגע בלי קשר ללימודים. אני עדיין לא יודע מה ללמוד כך שאני לא אהיה סטודנט בזמן הקרוב. הייתי בייעוץ תעסוקתי וכבר בשיחת ההיכרות אמרו לי שקודם אסתדר מבחינה סוציואקונומית ורק אז יהיה התזמון הנכון להמשך הייעוץ התעסוקתי. לבנתיים אני צריך הכוונה לעבודה בלתי מקצועית נסבלת, לא כל עבודה מתאימה לי, לא עבודה פיזית, לא משמרת לילה, עבודה עם אנשים עד כמה שאפשר רצוי עם נשים
לא מקבלים אותי למכירות או מלצרות ואין לי רכב יש רק תעודת בגרות שזה היום חסר ערך. אני חייב אינטראקציה עם אנשים שלא ידרשו יופי מיוחד, משהו בסגנון לקוח סמוי. אולי אני לא מכיר את כל העבודות הכלליות הקיימות אז אם יש לכם רעיונות בשבילי אשמח לשמוע או שבעצם כבר פסלתי את כל העבודות, נ.ב. אני לא רוצה לעבוד בשמירה. זה הכל, תודה! /tapuzforum/images/emo176.gif
אני בכל מקרה צריך לעבוד כרגע בלי קשר ללימודים. אני עדיין לא יודע מה ללמוד כך שאני לא אהיה סטודנט בזמן הקרוב. הייתי בייעוץ תעסוקתי וכבר בשיחת ההיכרות אמרו לי שקודם אסתדר מבחינה סוציואקונומית ורק אז יהיה התזמון הנכון להמשך הייעוץ התעסוקתי. לבנתיים אני צריך הכוונה לעבודה בלתי מקצועית נסבלת, לא כל עבודה מתאימה לי, לא עבודה פיזית, לא משמרת לילה, עבודה עם אנשים עד כמה שאפשר רצוי עם נשים