בקשר לספוילרים
איך נראית המלווה החדשה זה באמת משהו שאם מישהו לא רוצה לדעת הוא צריך להתנתק מכל דבר שקשור לעולם של הסדרה, שזה כולל לא להכנס לפורומים.
(אם כי זה שלא הייתי סגורה מי תהיה המלווה בתחילת עונה 5 הוסיף להנאה שלי מהפרק הראשון. כלומר, ראיתי את איימי לפני כן בפרק אחר מעונה 5, אבל לא כזה זכרתי. אז אולי גם פה)
מספר הפרק שבו היא נכנסת לתמונה *צריך* להחשב ספוילר, ומרגיז קצת שהם מספרים את זה, כאילו אנחנו נהנים מהסדרה רק כי יש תמונות זזות (אותו הגיון כמו הספוילר המטורף של מופאט - נגלה להם נקודות מפנה בסיפור בגלל שאז הם ידעו שהתמונות הזזות הן מגניבות וירצו לצפות בהן. אלא אם זה ספוילר מטעה, מה שבהחלט יכול להיות איתו)
אבל הביביסי יעשו ככל שביכולתם לגלות לכולנו מתי היא נכנסת לתמונה כדי להעלות את הרייטינג שגם זה יהפוך להיות משהו שאם לא רוצים לראות צריך להתנתק מכל החדשות, כולל פורומים. ולכן לא ספוילר, לצערי.
הדברים האחרים (מה קורה עם איימי/רורי ומתי) הם ספוילרים רציניים שאמנם נאמרו ע"י גורם רשמי ואמנם קשה יהיה להתחמק מהם, אבל אני מחשיבה אותם ספוילרים בכל זאת.
שתי האגורות שלי...
אגב, לדעתי עונה 6 כבר לא צריכה להחשב "ספוילרים". אפשר לקנות אותה בדיוידי ומי שרוצה לראות ראה. מי שקשה לו עם מבטא בריטי ראה עם כתוביות. מי שקשה לו עם אנגלית.. לא יודעת.. אבל לכו תדעו מתי יטרחו לתרגם אותה.