יש הכרזה על מלווה חדש/ה!

shaharEB

New member
נראה כאילו היא יכולה להשתלב נחמד... זו

הכרזה הכרזתית?

זו היא סופית סופית סופית ?

limors2

Active member
סופית סופית.

היו מסיבות עיתונאים ותגובות של מופאט והכל.

יש! דם חדש!

ailag

New member
+ זהירות ספוילרים

(אוף, כתבתי תגובה ארוכה ורגע לפני השליחה המנקה בטעות הזיז את החשמל של האינטרנט.... וב"תגובה מהירה" גם שום דבר לא משתחזר...)

ספוילרים - הם מתחילים לפרט יותר מדי. עברתי הלאה כשהבנתי שאני קוראת ספוילר אמנם, אז אולי הבנתי לא נכון, אבל נראה שבאחת הכתבות הם אומרים מה יהיה הסוף של איימי (ורורי?) וגם מתי המלווה תבוא - מה שמונע את ההפתעה בזה וגם אומר לנו מתי איימי ורורי הולכים (אני רוצה שזה יפתיע אותי! שפתאום אני אצפה בפרק רגיל ובום איזה חור שחור יקח אותם וזהו. במקום מתחילת הפרק להגיד לעצמי "בטח עכשיו הם ילכו. בטח עכשיו הם ילכו. הנה, הלכו."

ותמונה לא מעידה על כלום, על אחת כמה וכמה אצל שחקנים.. שחקן דוקא רוצה שהאופי שיסיקו מהתמונה שלו זה האופי של הדמות אותה הוא משחק ולא האופי שלו.

limors2

Active member
אני קצת בולבלתי ממה שקראתי, אבל זה לטובה.

מעכשיו אני אשתדל לא להתעמק יותר מדי בכתבות ופוסטים.

סנאפלס1

New member
ספוילרים רציניים

~~~
הודעה רשמית של מאפט בטוויטר הרשמי של דוקטור הו מוסרת כי "איימי ורורי יעזבו בפגישה האחרונה עם המלאכים הבוכים בפרק 5. לא כולם יוצאים בחיים, ואני מתכוון לזה הפעם."
:/
הם חייבים לפרסם הכל ולהרוס לכולם.

Talpa europaea

New member
כן! וזה נעשה ללא הזהרה...

not cool, Moffat

אלא אם הוא יוצר צפייה לקראת טוויסט עתידי (למשל, יתברר שניתן להרוג את המלאכים
)...אחרת לא ברור מה קורה לו...

John the Savage

New member
והינה ראיון

עם ג'נה לואיז קולמן בעקבות ההכרזה על התפקיד:
http://www.youtube.com/results?hl=en&rlz=&q=Jenna-Louise+Coleman&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=w1

ואפשר למצוא ביוטיוב קטעים בהם היא משחקת באופרת הסבון בה השתתפה קודם לכן:
http://www.youtube.com/watch?v=A8SktqFjD5o

דבר חיובי אחד לבינתיים: להוציא קתרין טייט, ניראה לי שהיא השחקנית שמגיעה לתפקיד המלווה עם הכי הרבה ניסיון קודם במשחק בסדרה החדשה.

ailag

New member
(תוספת לגבי הספוילרים)

כמובן שאחרי שספוילרתי לא יכולתי להתאפק ובכ"ז צפיתי :) למי שגם סקרן לראות אבל גם חושש מספוילרים - אין שם מידע שלא היה במספיילרים הקודמים והספוילר שם זה שאומרים מתי היא מצטרפת. אבל זה אכן ספוילר.

היא נורא נחמדה! איזה יופי.. וכ"כ מתלהבת מהסדרה.. באמת נראה שיהיה מעבר חלק. אני רק מקווה שלמרות שהיא צעירה ויפה לא יתמקדו בזה אלא יהיו דגשים אחרים באישיות שלה.

"איפה היית כשגילית שאת המלווה החדשה?" "החזקתי אבוקדו." - אוקיי, התקבלת.

חמודה

אני לא יודעת כמה זה ספוילר. עקרונית זה כן, אבל קשה מאוד לא לדעת שיש מלווה חדשה, ותמונה שלה, כל עוד היא לא דמות חוזרת, לא נראית לי כמו משהו מספיילר במיוחד.
מה דעתכם?

Talpa europaea

New member
נכון שזה בלתי נמנע

אני משתדלת לאטום את העניים והאוזניים, ובכל זאת הטוויט הרשמי של הסידרה שהביא ציטוט של מופט הכיל פיסת ספויילר רצינית...

בגלל שאני לא יודעת עדיין מה וכמה רקע נתנו לבחורה החדשה אני הולכת בחושך, רק אומר שהשילוב דוקטור-נערה פחות מוצא חן בעיני, העדפתי אותו עם נשים יותר מבוגרות, שיכולות לתת לו מידה של קונטרה במקום רק להביט בו בעניים נוצצות...

ailag

New member
בקשר לספוילרים

איך נראית המלווה החדשה זה באמת משהו שאם מישהו לא רוצה לדעת הוא צריך להתנתק מכל דבר שקשור לעולם של הסדרה, שזה כולל לא להכנס לפורומים.

(אם כי זה שלא הייתי סגורה מי תהיה המלווה בתחילת עונה 5 הוסיף להנאה שלי מהפרק הראשון. כלומר, ראיתי את איימי לפני כן בפרק אחר מעונה 5, אבל לא כזה זכרתי. אז אולי גם פה)

מספר הפרק שבו היא נכנסת לתמונה *צריך* להחשב ספוילר, ומרגיז קצת שהם מספרים את זה, כאילו אנחנו נהנים מהסדרה רק כי יש תמונות זזות (אותו הגיון כמו הספוילר המטורף של מופאט - נגלה להם נקודות מפנה בסיפור בגלל שאז הם ידעו שהתמונות הזזות הן מגניבות וירצו לצפות בהן. אלא אם זה ספוילר מטעה, מה שבהחלט יכול להיות איתו)
אבל הביביסי יעשו ככל שביכולתם לגלות לכולנו מתי היא נכנסת לתמונה כדי להעלות את הרייטינג שגם זה יהפוך להיות משהו שאם לא רוצים לראות צריך להתנתק מכל החדשות, כולל פורומים. ולכן לא ספוילר, לצערי.

הדברים האחרים (מה קורה עם איימי/רורי ומתי) הם ספוילרים רציניים שאמנם נאמרו ע"י גורם רשמי ואמנם קשה יהיה להתחמק מהם, אבל אני מחשיבה אותם ספוילרים בכל זאת.

שתי האגורות שלי...

אגב, לדעתי עונה 6 כבר לא צריכה להחשב "ספוילרים". אפשר לקנות אותה בדיוידי ומי שרוצה לראות ראה. מי שקשה לו עם מבטא בריטי ראה עם כתוביות. מי שקשה לו עם אנגלית.. לא יודעת.. אבל לכו תדעו מתי יטרחו לתרגם אותה.

כל עוד משדרים את הסידרה בארץ באופן קבוע,

מה שלא שודר בארץ נחשב לספוילרים.
אני מסכימה שמתי ואיך המלווה החדשה נכנסת לסידרה זה ספוילר עלילתי, אבל אני חושבת שאיך היא נראית או מי השחקנית (שוב, במקרה שהיא לא דמות חוזרת כמו שדונה היתה), זה לא ממש ספוילר.

ailag

New member
משדרים?

את עונה 6 לא שידרו, לא?
(אין לי מנוי להוט/יס כבר כמה שנים..)

(ולמען הסר ספק לא התווכחתי עם חוקי הפורום אלא רק הבעתי דעה
)

ואני מסכימה, אם כי אם הייתי רואה את קארן וקייטלין לפני עונה 5 זה בכ״ז היה מספיילר. אבל יש גבול עד כמה אפשר להיות רגישים לספוילרים.

ailag

New member
יופי

בלי מחשוף, בלי מכנסי הדפוקותי שדפקו לקארן, עם סוודר שנראה כאילו סבתא של טום בייקר סרגה. מצוין. לקארן הצמידו כל כך הרבה סקסיות שזה כמעט העלים לפעמים את התכונות שיש לה מעבר לרגליים יפות, נראה שפה זה לא יקרה.

(כן, גם היא נראית טוב, אבל מבחינתי גם שתראה מכוער, לא אכפת לי - העיקר שתשחק טוב. ומיוטוב נראה שזה מה שיקרה)

למעלה