יש המון הודעות ואני באמת רוצה לענות לכולםאז..

יש המון הודעות ואני באמת רוצה לענות לכולםאז..

אז.. אולי תכתבו לי להודעה הזאת ואני אגיב? מה אתם אומרים?

inbarvs

New member
היי ימייתתיי!! כנסיי יש לי כמה שאלותת ..=][=

| אוקיי אז דבר ראשון אני כלכך שמחה שאת מתארחת פהה!! :) |
| אני רוצה לדעת איך קיבלו אותך בפיג'מות את היית כאילו המחליפה של אלונה? |
| קיבלו אותך יפה בהתחלה? |
| תהיה עונה חמישית? |
| מה קורה? (סתם ..חח..[= ) |
| אני רוצה לדעת איך התקבלת שם .. |
| מקווה שכולם התייחסו אלייך יפה .. |
| זהווו מקווה שתעני לי ..חולה עלייך!! |
-==::: ענבר :::==-

OrTaLL 13

New member
לימיתו'ש! :)

היי ימית, קוראים לי אורטל :] אני רואה את כול מה שאת עושה חוץ מהנפילים כי יש לי הוט חח .. - :) יש לי שאלה : בת כמה את , והאם תהיה עונה 5 להפיג'מות והאם את תשחקי בה? מקווה שתעני לי .. ^

היי :)

אני בת 25, אם תהיה עונה 5 לפיג'מות ויציעו לי.. אני אשקול- מה את אומרת? לעשות עונה 5?

הודית1

New member
זה דין ו...

עם יש לך האיי סיי בבקשה תני לי אותו אפילו שאת לא מיתחברת ואת יכולה להגיד לי מתי יהיה הפרק האחרון לנפילים וזה האיי סיי 360572802 והמסנג''ר [email protected] ביי בנתיים.. בתודה דין בוהדנה שאני במישתמש של אימי אוהב אותך....

just ortal

New member
ימית,יש מצב שאת עולה למעלה להודעות

לראות מה כתבתי לך?

hanefilim

New member
ימית - שאלה מקווה שתעני עלייה../images/Emo13.gif

קראתי את הראיון שעשית לעיתון ידיעות אחרונות שהכותרת שלו הייתה "אני משעממת". רציתי להגיד לך שאת טועה ובגדול, ואת בכלל לא משעממת, ההפך כיף לי מאוד לצפות בך. ות'אמת קצת ריגשת אותי בכתבה. ואני מקווה שאני אראה אותך עוד הרבה שנים בטלויזיה:) והשאלה שלי היא איזה דברים יש לך בתיכנון לעתיד?

לימית

ימית אני מקווה שלא איחרתי ואת עדיין פה כדי לענות קודם כול אני רוצה להגיד לך שאת נורא נורא מצחיקה בתור המחשב בנפילים והשאלה שלי היא ::את אוהבת מה שאת עושה כאילו משחק וכל הסדרות ??? מקווה שזה לא אישי מידי אני אני מעריצה שרופה שלך ליאור

yairwillerfort1

New member
לימית

היי מה מצב ספרי לי על תוכנית של בערוץ ניקלודיאון ? והאם יש לך תוכניות לעתיד? ןקבלי מחמאה את אחת הנשים הכי יפות ונחמדות

הי יאיר..

תודה רבה רבה על המחמאות :) זה מאוד כיף לשמוע :) :) לגבי שאר השאלות עניתי לאחרים דברים דומים, פשוט רוצה לענות לכל החבר'ה האחרים שעוד לא הספקתי להגיע אליהם, מקווה שאתה מבין..

yairwillerfort1

New member
משהו לספר לך ימית

שמי יאיר ואני בחור נכה ואני הייתי חניך באירגון "קו לחיים" לשעבר והייתי אורח בתוכנית קפה טלעד ואני זוכר את מפגש שלנו במונית אחרי התוכנית והיית כ"כ נחמדה ומתוקה אליי . ושמחתי לשמוע שגם התחתנת ואת מאושרת מצליחה ואני גם היום עוקב אחרייך תעלי ותצליחי ואני תמיד אעמוד לצידך תמיד יאיר וילרפורט

לימית

ימית אני מקווה שלא איחרתי ואת עדיין פה כדי לענות קודם כול אני רוצה להגיד לך שאת נורא נורא מצחיקה בתור המחשב בנפילים והשאלה שלי היא ::את אוהבת מה שאת עושה כאילו משחק וכל הסדרות ??? מקווה שזה לא אישי מידי אני אני מעריצה שרופה שלך ליאור

בבקשה:

קודם כל אני רוצה להגיד לך שאת שחקנית מדהימה ועושה יופי של עבודה בחדשות מפתיעות וכמו כן בסדרה שצילמת-הפיג'מות וגם בנפילים . מה את חושבת לעשות בהמשך? איזה הצעה תפתה אותך במיוחד, כלומר מה את הכי רוצה לעשות? תודה רבה
המשיכי כך!! כל הכבוד. ניב. עוד משהו קטנטן--> את פשוט יפייפיה

yahali2

New member
לימית המתוקה, שאלות :)

מה את עושה בימים אלו? עם מי התחתנת???????????????????????? לא ידעתי שאת נשואה :O האם תהיה עוד עונה לפיג'מות?

שאלה

אני לא מצפה לתשובה אבל לפחות תגיבי........ מה הדבר המביך אי פעם שקראה לך בזמן ששיחקת בהצגה או בטלויזיה??

למעלה