יש המלצה טעימה לשימוש בפשתן טחון ?

יש המלצה טעימה לשימוש בפשתן טחון ?

סוף סוף קניתי פשתן טחון (של "אפקט טבעי" ). ערבבתי כפית עם יוגורט ולא יצא משהו. האם יש למישהו המלצה טעימה על שימוש מעשי בפשתן באיזשהוא פורמט ? משהו קר, משהו חם ? יש נסיון ? תודה
 

TheFinalCut

New member
חם לא מומלץ (יהרוס את חומצות השומן החיוניות)

אבל קר: אני מוסיף פשתן טחון לדגני בוקר ולסלט. למרבה צערנו לפשתן טחון יש טעם שלא כל אחד מתחבר אליו (ויש כאלו שממש לא אוהבים), אז רצוי למהול במשהו בנפח גדול יותר כמו סלט עשיר, או באמת גרנולה ודגני בוקר.
 

דגש3

New member
פשתן טחון

מכין תערובת בחלקים שווים של פשתן טחון אגוזי מלך ושקדים. שומר במקפיא. לאכילה 2 כפות מעט מים חמים וחלב קר.
 

אישעם

New member
לא כדאי לקנות פשתן במצב טחון

זה מתחמצן ומאבד את האומגה 3. כדאי לטחון לבד ולאכול את זה תוך רבע שעה. פשתן טחון מקבל טעם בוטני משהו. הדבר הכי טעים ששתיתי בחיים שלי, פשתן טחון בשייק חלב סויה עם תמרים ובננות, לא להאמין עד כמה שזה טעים (קרדיט לאריה מהבודהא ברגר). ובמצב עצלני, פשוט מכניס את זה לשוקו סויה.
 
למעלה