יש המלצה למערכת גיבוי בענן ?

Itzik RDVC

New member
יש המלצה למערכת גיבוי בענן ?

אני מחפש מערכת לגיבוי 2 מחשבים בענן. התחלתי לנסות כמה ובכל אחת נתקלתי בבעיה אחרת. הכי חשוב לי שהמערכת תדע לגבות את קבצי ה-PST באחד משני המודים: 1) כאשר הקבצים פתוחים - ידוע לי שזה בעייתי או 2) המערכת תזהה לבד שהoutlook סגור ותנצל את ההזדמנות לגבות את הקבצים. אשמח לשמוע על מערכות כאלו למי שמכיר והתנסה בהן. תודה

hatkyinc

New member
מה הגודל של ה PST?

אפשר להשתמש ב drop box. אבל אם מיליים עניינו, אז למה לא להעביר את כל השירות לענן?... כאילו להשתמש ב gmail למשל או השרות המותאם שלהם בתשלום google apps. אפשר לעבוד עם gmail ואוטלוק, דרך POP3. ואם רק גיבוי עניינו, אז אפשר לשלוח העתק אוטומטית מהעבודה באוטלוק לתיבת מייל ב gmail. *במקום gmail אפשר גם שירות מייל אינטרנטי אחר.

Itzik RDVC

New member
לא ברור לי מה אתה מציע

ראשית תודה על המידע. מדובר ב-2 קבצים של סביב ה-1G כל אחד. זה לא רלוונטי לשלוח את זה לעצמי לתיבת ה-GMAIL, זה יקח שעות כל פעם ודורש עשיה ידנית. לא הבנתי מה הקטע של POP ו-GMAIL..... אנחנו עובדים עם outlook ותיבות דואר פרטיות ולא עם GMAIL שזהו שרות בעייתי מבחינה עסקית. חוץ מזה אני זקוק לגיבוי כללי של 60-70 G מידע ומסמכים ה-PST הוא רק אחד הדברים החשובים. בכל מקרה, בינתיים מצאתי מערכת שכנראה פוטרת את כל הבעיות שציינתי ובמחיר סביר. מדובר על crashplan, יש שם מנוי שמאפשר גיבוי של עד 10 מחשבים ללא הגבלת מקום, טוענים ליכולת גיבוי PST שהוא פתוח וגם יודע לעשות לך גיבוי מקומי ברשת הפרטית בנוסף לזה שבענן ! הם מאפשרים להתקין 30 יום ללא מתן כרטיס אשראי כך שאני כרגע מנסה את זה, נראה עוד כמה ימים האם יש בעיות

hatkyinc

New member
סבבה

אם לא הייתי מזהה אותך, הייתי אומר שזה פרסומת מהלכת. לגבי gmail וPOP התכוונתי שהם נותנים לך לעבוד מול אוטלוק ועדיין מאחסנים את המיילים בגיבוי (בהתאם לאופציות המתאימות). לגבי לשלוח לעצמך התכווונתי להודעת המייל עצמה (גם נכנס וגם יוצא) ולא לקובץ ה PST השלם. אם אתה עובד עם exchange מקומי אולי אתה צריך גיבוי עבורו במיוחד. אני הייתי מפריד את גיבוי הקבצים מגיבויים תיבות המיילים, כי קבצי ה PST מאוד רגישים והשחזור שם גרוע וארוך במקרה של שגיאה הכי קטנה. ואין שחזור חלקי בפתרון מבוסס קבצים. מאוד ממליץ לשקול את ההפרדה הזאת. לא מכיר את crashplan.

Itzik RDVC

New member
תודה שוב, אני לא עובד עם GMAIL

יש לי גם חשבון בGMAIL, אבל כעקרון אני לא מעביר אימיילים עסקיים דרכם בגלל שהם סורקים אותם. אני עובד עם תיבות אימייל של הדומיין שלי אצל חברת אחסון אתרים. ידוע לי הבעיה של קבצי PST, לכן אני מנסה לגבות כמה שאפשר ובכמה גרסאות. בינתיים אחרי כמעט יום, אני מוצא שמערכת crashplan נראית שנותנת את הפתרון באופן סביר, אני ממשיך לבדוק ומקווה שבעוד 10-15 ימים לדעת סופית האם זו המערכת המתאימה. וכמו שאמרת נכון, אני לא עושה פרסומת לשום דבר, אני רק מחפש פתרון. נסיתי את sugarsync, MOSY ועוד כמה עד שדי נמאס לי....

mrmistory

New member
היי, יש לי לקוח. יתכן שיכול לתת לך מענה...

מדובר בחברה לא קטנה ויש גב מאחוריה. www.redx.co.il בהצלחה.

Itzik RDVC

New member
תודה

אבל אני לא מתלהב מפתרונות ישראלים בתחומים אלו. תראה למשל את ההבדל העמצום בגישה. בכל אתרי הגיבוי שהייתי בהם יש מחירון ברור שמתאים לעסקים רגילים ורק מי שזקוק למשהו מיוחד פונה לחברה לקבלת המצעת מחיר. באתר שמסרת אני לא מצליח למצוא לא רק מחיר גם לא מוצא מה הפונקציואנליות של השרות שלהם. במה הם תומכים ומה לא. למה אני צריך לצלצל בשביל לקבל מידע כל כך בסיסי ?

mrmistory

New member
יתכן שאתה צודק אבל...

גם אצלי באתר אלמיר אין מחירים. שוב, יתכן שאתה צודק ויש הגדרות ברורות למחירים. בכללי, אני חושב שאם משאירים פניה בטופס יצירת קשר וחוזרים לפרטים שלך, זה לא מחייב אותך שתקנה מחברה זו או אחרת.

אני עובדת עם carbonite

כבר כמה שנים. כבר קרה שהייתי צריכה לשחזר מידע, וזה נעשה בקלות ובפשטות (שאז בעצם המערכת עומדת למבחן). ממליצה.

Itzik RDVC

New member
תודה אביטל

כפי שכבר ציינתי, התחלתי לפני 24 שעות לבדוק את מערכת crashplus, יש שם 30 ימים חינם לפני שמתחייבים. לקרת יום ההחלטה אני אקבל החלטה. בינתיים נראה שהמערכת עושה את מה שאני צריך. בהמון reviews של אתרים כימו PC מגזינין ואחרים שנראים אובייקטיבים, הם תמיד בין 3 המערכות המטובות.

למעלה