יש המלצות??למיסעדה טובה מיוחדת במיקום מעניין באיזור שבין ראשש פינה לעכו?
נ נרי כ New member 4/4/05 #2 מוסקט במצפה הימים נפלאה. האוכל אורגני, והבישול מצויין והאוירה פשוט לא מכאן. הייתי רק לפני שנתיים בערך, אבל גם המחיר היה סביר יחסית לאיכות.
מוסקט במצפה הימים נפלאה. האוכל אורגני, והבישול מצויין והאוירה פשוט לא מכאן. הייתי רק לפני שנתיים בערך, אבל גם המחיר היה סביר יחסית לאיכות.
L lavendula New member 5/4/05 #9 לא בטוחה שהבנתי אבל אם הכוונה שאת חושבת שהיא לא בשרית, אז היא דווקא כן בשרית. בכל אופן ההמלצה שלי היא על אלומה במעלות תרשיחא, ממש באמצע הדרך בין ר"פ לעכו.
לא בטוחה שהבנתי אבל אם הכוונה שאת חושבת שהיא לא בשרית, אז היא דווקא כן בשרית. בכל אופן ההמלצה שלי היא על אלומה במעלות תרשיחא, ממש באמצע הדרך בין ר"פ לעכו.
ב בלבי New member 5/4/05 #8 וגם ... "הסעודה האחרונה" באמירים "הבית של דורון" בכפר ורדים כל המסעדות שהמלצתי עליהן, מעבר להיותן כולן מעולות, ממוקמות בגליל במערבי, פלוס מינוס בטווח הגאוגרפי שביקשת.
וגם ... "הסעודה האחרונה" באמירים "הבית של דורון" בכפר ורדים כל המסעדות שהמלצתי עליהן, מעבר להיותן כולן מעולות, ממוקמות בגליל במערבי, פלוס מינוס בטווח הגאוגרפי שביקשת.