יש המלצות על מלונות באמסטרדם?

KittnPaws

New member
יש המלצות על מלונות באמסטרדם?

זולים זולים זולים ומרכזיים לגמרי? ואולי המלצות לטיולים וחובה לבקר וכאלה? ואולי מישהו ששהה שם בקור של דצמבר?

lady_anne

New member
קיטן תכנסי לקישורי הפורום

יש שם המלצות על כמה בתי מלון נחמדים ויש גם את הרמברנדט, אבל אם את מנסה לברוח מישראלים הוא לא בשבילך.

Yo-man

New member
ובקשר לסילבסטר

העתקתי לך הודעה שכתבתי לפני חודש, כי לא הצלחתי לעשות לה קישור הולם: " הייתי לפני 3 שנים בקריסמס ובסילבסטר, והיה גדול. מעיל טוב (מאוד), מכנסיים עבות, כובע, צעיף וכפפות יפתרו את כל הבעיות. הטירוף של העיר בערב הסילבסטר היה מדהים. כל אחד קונה זיקוקין לעצמו, בא לכיכר המרכזית (או הקרובה למקום מגוריו) ומשגר לאוויר את רכישתו. כשאלפים עושים את זה, וכל אחד רוצה לשמוע את ה-"אוווו" מהקהל, קורה שמרבע לחצות ועד חצות ומחצה השמיים מוארים בצבעים פסיכודאליים ללא הפסקה. מעבר לזה לכל אדם שני יש בקבוק שמפניה וכולם חולקים משקאות עם כולם, כולם מתנשקים עם כולם (כן, כמו שזה נשמע) והשמחה גדולה. אח, איזו עיר מושחתת... " רק רציתי לחזק את החלטתך לבלות יום ספציפי זה בעיר ספציפית זו.

KittnPaws

New member
מעולם לא הייתי באמסטרדם

שלא על מנת לקחת קונקשן לאנשהו אחר (כמו מרכז אמריקה :) ) אין לי מושג מה עושים שם ובטח לא בחורף, יש לך המלצות? אני הולכת להיות שם שלושה לילות ראשון שני שלישי וחזרה ברביעי בבוקר מה כדאי לראות? איזה איזור כדאי לישון? מה כדאי לנסות? וכיו"ב

lady_anne

New member
את הרמברנדט לא הכנסתי

כי זה המלון שבד"כ ממליצים עליו בכל משרד נסיעות והמטרה כאן היא להביא את הדברים היותר מעניינים ונדירים. אי לכך ובהתאם למדיניות רצ"ב אתר של מלון שהייתי בו באמסטרדם לפני כמה שנים ואני ממליצה עליו בכל פה. מדובר במלון שפרוס על פני עשרה בניינים על גדת תעלת HERENGRACHT (מאד מרכזי, לפיכך), כל חדר מרוהט באופן שונה וכולל את כל הפסיליטיז הנדרשים כדי להנעים לאדם את זמנו, והשוס המרכזי - את ארוחת הבוקר אוכלים באולם שצופה על התעלה. אם מישהו מכיר פינוק גדול יותר מקפה הולנדי חזק עם שמנת על הבוקר תוך צפיה בברבורים ששטים בתעלה - שיקום. טיול נעים.

למעלה