יש המלצות על מקומות מגורים עם ילדים במנהטן בשדרה החמישית

בירדי5

New member
יש המלצות על מקומות מגורים עם ילדים במנהטן בשדרה החמישית

יש לנו תינוק שיהיה בן שנה וחצי כשנעבור. יש מקומות מומלצים לעבור לגור בהם? סביבה נעימה וכדומה?

אפר איסט/ווסט זה מקום נפלא לגדל בו ילדים.

יקר מאוד, אבל יש ב-2 האיזורים (צדדים) הרבה משפחות ישראליות ויש גם גנים ישראלים-יהודים באיזור.
&nbsp
השדרה החמישית הנה שדרה מאוד יקרה אבל סה"כ הכל קרוב, במיוחד אם מוצאים מגורים שקרובים יחסית לתחנת רכבת.

אני לא מכירה את המחירים של דירות 2 חדרים ויותר

אבל אנחנו משלמים יחסית יקר וחברים שלנו שגרים באותו בניין הוסיפו עוד 600 דולר בחודש לטובת חדר יותר גדול כך שמניחה שדירת 2 חדרים ויותר תעלה בהתאם.
&nbsp
באיזור של החמישית לרוב מאוד מאוד יקר, יש שם ריכוז גדול של חנויות יוקרתיות ולרוב מי שגר שם יכול לממן קנייה יומיומית בחנויות האלה (זה מה ששמעתי
).
&nbsp
&nbsp

בילבי75

New member
אנסה לעזור

קודם כל, חשוב לדעת היכן בשדרה החמישית. השדרה החמישית מאוד ארוכה, היא למעשה חוצה את מנהטן. גם חשוב לדעת מהן ההעדפות שלך. אם תרצי, אוכל לשלוח לך במסר פרטי מס׳ טלפון של חבר של בעלי שהוא מתווך דירות ועובד במשרד תיווך מאוד גדול במנהטן. כמו כן, הוא חי במנהטן כ15 שנה ואב לשני ילדים. אני בטוחה שהוא יוכל לעזור לך ולענות לכל שאלותיך.

בירדי5

New member
תודה על התשובה המהירה

המשרד שלו ב-110.
אשמח אם תקשרי אותי לאחיך. הייתי רוצה לקבל תחושה ממישהו שגר שם עם ילדים.
&nbsp
שוב תודה רבה!

noaronen1

New member
תבדקו את האתר הזה זה ייתן לכם מושג לגבי מחירים

https://newyork.craigslist.org/search/aap
&nbsp
למה דווקא חמישית אם אפשר לשאול? למה דווקא במנהטן?
פרפרי אהבה צודקת - אבל האפר לא יושבים על החמישית.
&nbsp
תבדקי את האתר הזה ותוכלי לראות איפה השכונות שהם child friendly
אני יודעת שנורמנדי ב- 90 ומשהו והשלישית - אפר איסט מאד נחמד עם ילדים - יש להם חדר ילדים בקומה התחתונה וזו דרך נהדרת להכיר אמהות אחרות בבניין. וגם הדירות היותר קטנות מאד מרווחות. אם אני זוכרת טוב שתי אמהות מהפורום הלכו לשם והיו מאד מרוצות ובזמנו שגרתי שם היו לי חברים שגרו שם ומאד אהבו. אני משערת שזה סביב 4000. אבל יכול להיות שאני טועה.
מצאתי לך את האתר שלהם
http://www.ogdencapproperties.com/normandie-court
בהצלחה
&nbsp
&nbsp

למעלה