יש המשך לרומח הדרקון?

בהמחה שקראת את כל הרשומות

ודרקוני להבת קיץ - יש כרגע רק עוד 115 ספרים כרגע שהם ההמשך לסדרה. תזדרז, עוד מעט זה יהפוך ל-150. (יש שם שלושה עומקים של ספרים. קשה למצוא עומק בסדרה כ"כ שיטחית. ועוד משהו - זה לא ספרים - זה products. ככה הם כותבים, בכל אופן)

Raistlin

New member
יש את ה 2nd generation

אבל יש כמה בעיות: א, רובם (או כולם) באנגלית (אז מה ?!) ב, קשה להשיג אותם בארץ ג, החליפו את הסופרים המקוריים (מרגרט וטרייסי) בכמה אנשים שמתיימרים להיות סופרים (למרות שרמת הכתיבה שלהם בערך כמו שלי רק שאני לא קורא לעצמי סופר) בכל מקרה אחרי זה הספרים נעשו גרועים מדף לדף. שורה תחתונה - חבל על הזמן (והכסף)

metal_slug

New member
וואו

בחיים לא חשבתי שיש הרבה כל כך... יש ספר כמעט על כל דמות קטנה שקפצה בסידרה...

metal_slug

New member
אמנם זה יהיה קצת אוף טופיק, אבל

בתור אוהד מושבע של משחקי מכות במכונות ארקייד, אני לא חושב שיש הרבה אנשים, שיודעים יותר על מסחור מאשר אנחנו חובבי הארקייד... קאפקום הוציאו בערך 10 גירסאות של סטריט פייטר 2, כל פעם עם שינוי אחד קטן, כדי לחלוב מאתנו קצת כסף... אותו דבר סטריט פייטר 3, אותו דבר עם SNK שמוציאים כל שנה King of fighters חדש, למרות שהם לא השתנו בערך מאז 95...

metal_slug

New member
למרות שהספר על סות´ נראה לי נחמד...

נורא אהבתי את הספר מסדרת "רייבנלופט" שעירב את סות´ בתוכו... בכלל, סות´ שולת! :)

Raistlin

New member
סליחה ?!

סות´ שולת !!1 ?! לא נראה לי,"אדון" סות´ מופיע בספרים המקוריים רק בפרק וכמה פסקאות. אם כבר דמויות שוליות אז שנורר שולת !!1

דרגורן

New member
דבר ימי הפורום:

היו היה פעם, לפני הרבה הרבה שנים, פורום. הפורום ההוא היה הפורום הראשון בעברית ברשת. ופורום זה פרח וליבלב. יום אחד הגיעו לפורום, אנשים חדשים, אנשים שלא הכירו את תרבות הפורום. אנשים שלא ידעו שכאשר הם משאירים הודעות ראשיות, הם מעלימים הודעות של אנשים אחרים!! אם האנשים האלו היו משאירים הודעות ובהן התשובה לחיים, היקום וכל השאר - ניחא. אם האנשים האלו היו משאירים הודעות ובהן השאלה לחיים, היקום וכל השאר - עוד יותר טוב! אבל האנשים הנ"ל השאירו הודעות קצרות, בעלות שגיאות קטיב והכי גרוע סתמיות! ההדעות הנ"ל כללו: "רומח הדרקון שולת!!!1" "שלום שמי דלית ואני אוהבת את חולית" "מי מכיר את: היינלין/אסימוב/טולקין/סופר מד"ב כלשהוא/סופר פנטסיה כלשהוא" ועוד ועוד ותעל חמת משתתפי הפורום להשחית, ובזעמם כי ירבה, זימנו חברי הפורום את מפלצת ההודעות הנוראה
אך בזעמם הרב, חברי הפורום לא שמו לב כי המפלצת השתחררה והרסה את הפורום
ואז נוצרו הרבה פורומים קטנים ברחבי הרשת, וכך המפלצת לא מצליחה לתפוס את הפורומים מכוון שהם כל כך רבים. יום אחד, הייזל הקימה פורום פה, והוא התאכלס במהירות... לאחר זמן מה, מפלצת ההודעות הנוראה (שעברה שינוי למפלצת הקיצוצים והמיזוגים) הצליחה לתפוס פורום תמים וחף מפשע (שנודע בכינויו: פורום יואל), הרסה את יסודותיו ותקפה את מנהלתו בוג´יי (שנודעה בכינויה "האלה הורלונית Boojie")
מנהלת הפורום העצובה (
) פנתה ביגונה כי רב הוא, אל הייזל וביקשה מיקלט מדיני. הייזל בראותה את המצב, התייעצה עם חברי הפורום (שהגיעו למסקנה כי הכח הוא במספרים) ומאז משתתפי יואל מצאו פה מקלט. לאחר מספר ימים בסידור החדש, הייזל ו-Boojie הגיעו למסקנה שבכדי להגן על הפורום, הן צריכות לאחד כוחות במעשים ולא רק במילים! ולאחר ניסויים מרובים, הנדסה גנטית, קסמים עתיקים ועוד מספר דברים (שהם סוד כמוס) הייזל ו-Boojie אוחדו לגוף אחד עם שני ראשים! ומאז ועד היום כולם חיים ביחד בשלום...

דרגורן

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה לא אף אחד מהנ"ל

זה היסטוריה מתועדת

metal_slug

New member
בוג´י לא מ-ואללה במקור?

כי אני זוכר שכשעוד הייתי נכנס לפורום ההוא, היא הייתה מנהלת הפורום...

דרגורן

New member
ראשה החדש (יחסית) של המד"ר מגיע

מיואל, כנאמר בדבר ימי הפורום. בתור פורומולוג, הדבר בילבל אותי ואת עמיתי רבות, עד למציאת מאמר עתיק שבו הוסבר על מיזוג בין חברת וואלה לחברת IOL, המסמך היה מעורפל והיו בו התיחסויות רבות לפיטורים של "מנהלי פורום", החלפות שלהם ועוד ועוד (מה שהוסיף לבעייה היה שהמסמך היה באינדונזית מזרחית עם ביטויים של ניב הקוקומאקו). ההנחה השולטת כיום היא שמפלצת המיזוגים והקיצוצים שמופיעה בטקטס היא תהליך המיזוג הנ"ל ומשום מה בוג´יי (כנראה משהו עם מפלצת ההודעות...) החליטה למצוא מקלט פה...

דרגורן

New member
ראשה החדש (יחסית) של המד"ר מגיע

מיואל, כנאמר בדבר ימי הפורום. בתור פורומולוג, הדבר בילבל אותי ואת עמיתי רבות, עד למציאת מאמר עתיק שבו הוסבר על מיזוג בין חברת וואלה לחברת IOL, המסמך היה מעורפל והיו בו התיחסויות רבות לפיטורים של "מנהלי פורום", החלפות שלהם ועוד ועוד (מה שהוסיף לבעייה היה שהמסמך היה באינדונזית מזרחית עם ביטויים של ניב הקוקומאקו). ההנחה השולטת כיום היא שמפלצת המיזוגים והקיצוצים שמופיעה בטקטס היא תהליך המיזוג הנ"ל ומשום מה בוג´יי (כנראה משהו עם מפלצת ההודעות...) החליטה למצוא מקלט פה...

הייזל

New member
זה נהדר

המלצתי על זה כהודעה נבחרת וגם הכנסתי את זה למאמרי הפורום

זה נהדר אבל קצת לא מדויק

התושבים המקורים של פורום יואל בהנהלת קיפוד (המנהל הראשון) - הם אלה שדברת עליהם. בעקבות בעיות תקשורת וכמובן בריחה ממפלצת ההודעות, החליטו לעבור דירה הרבה לפני המיזוג עם וואלה ופתחו פורום מד"ב חדש באורט - פורום שנקרא כיום פורום האליטה הסנובית - מה לא? (והוא פורום המד"ב, מבחינת פעילות ומשתתפים הגדול ביותר ברשת הישראלית), מאז הם יושבים ומשמינים מרוב נחת. חלק קטן מהם משתתפים בדיונים פה, בנוסף לכתיבה בפורום אורט. פורום יואל נשאר שומם עד אשר בוג´י (שהייתה אחת מתושבי הפורום המקורים של יואל המקורי) - שניהלה באותה תקופה פורום אחר ביואל, שלא כל כך שייך לנושא שלנו - החלה לנהל אותו, אזי מתחיל סיפורך דרגורן- הלאה והלאה. הביטוי "רומך הדרקון שולת", נוצר בעקבות הגעה של צעירי פורום וואלה לפורום יואל המקורי, הם נהגו בזמנו להשאיר הודעות מלאות בשגיעות כתיב, בעיקר על סדרת רומח הדרקון - עם הזמן ההתלהמות של תושבי פורום יואל בנושא נרגעה ואיתה נעלמו שני המילים הראשונות "רומך הדרקון" כך שנשארה רק המילה "שולת". לומר שתפוז הוא הממשיך המקורי של יואל, זה פשוט לא נכון עובדתית, הוא סך הכל הממשיך של ספיחי המיזוג של וואלה ויואל (שכבר התפרק הרבה לפני לפני המיזוג).

למעלה