יש הנחה לחברי הפורום!

zoharfi

New member
יש הנחה לחברי הפורום!

ראשית - הלכתי היום לחי-בר באורלוב 78 פ"ת, עפ"י המלצה שקיבלתי בפורום מסרגוס (כמדומני). קניתי רולר של גולדן גבוה, שפולה מתכת, ידית עץ,5 מיסבים, דגם F6000 (מחיר 180). חכה מרינר LONG CAST אורך 4.2 מטר, משקל הטלה 100-300 גרם (מחיר 180) לאחר התמקחות קצרה שילמתי במזומן על שניהם 340 ש"ח. לאחר כל זאת ועל מנת שלא יחשוד שאני מנסה לקבל הנחה באמצעות סיפור מצוץ על פורום, דיברתי איתו על הפורום והוא הסכים לתת הנחה של 10% לכל אחד שיביא הדפסה מהפורום. ההנחה לא תינתן על מוצרים שבמבצע והתשלום במזומן. מי שישלם בכרטיס אשראי תורד מההנחה עלות העמלה (4%). בכל מקרה נראה לי שהמחירים שלו סבירים - למשל חבילה של 10 קרסים MUSTAD קשורות עולה 4 ש"ח (אצל הרצל 4.5 ש"ח). שמו של בעל החנות יוסי. אני מציע שכל מי שמגיע יברר מחירים לפני שהוא מזדהה כחבר פורום - מכיוון שלא על כל המוצרים רשום מחיר. אתם למעשה תקבלו תנאים יותר טובים ממה שאני קניתי לאחר התמקחות הורדתי 5%על החכה והרולר. תהנו. וכל מי שהולך וקונה שיכתוב בפורום כדי שהוא יוסי) לא יוכל לטעון שלא שווה לו כי לא באים מספיק אנשים (במידה ובאמת אנשים יבואו).

alonps

New member
../images/Emo110.gifתתחדש../images/Emo49.gif

אני שמח שקיבלת הנחה ושהוא מודע לנושא של הקהילה. אם אתם הולכים לחנויות, הדפיסו את הדף הראשי של הקהילה (+ רשימת החברים). תודה ששיתפת אותנו במידע. גם המחירים נראים סבירים בהחלט. מזל טוב ובהצלחה בדייג.

zoharfi

New member
../images/Emo19.gifתודה...

הוא גם הציע לפרסם מבצעים מיוחדים - אולי כדאי שתשוחחו איתו אם זה מתאים לכם.

paluta

New member
לצפוניים - הנחה בעכו

אין לי שןם קשר עסקי איתו אבל חבר שקנה לאחרונה אצל אוסמה (ראה פרטים בקהילה ברשימת חנויות)אומר שיש הנחה של 15 אחוז על כל החכות מכל הסוגים כדאי להתקשר ולקבל עדכון ממנו על המחירים לפני שמגיעים לחנות (למי שלא אוהב לכתת רגליים בעכו סתם כך) ודרך אגב אם תראו לו מזומנים ותבקשו הנחה גם על ציוד אחר - תקבלו (כולל רולרים )

zoharfi

New member
שכחתי לאמר תודה../images/Emo4.gif

תודה לכל מי שייעץ לי בנושא החכה והרולר. גם אם לא קניתי בדיוק את מה שהמלצתם, מכל אחד לקחתי עיצה (שפולה גבוהה, הרבה לאגרים, קצה חכה מלא ולא חלול, שפולה מתכת....). תודה.

סרגוס

New member
כל הכבוד!!!

אני מעוד מרוצה שדיברת איתו אני עוד מעת אילך עליו עוד איזה שעה וידבר איתו ובאמת קוראים לו יוסי ויש גם עוד אחד השוטף שלו שאני לא זוכר איך קוראים לו, החנות נמצאת 2 מטר ממני כי אני גר באורלוב 88

למעלה