יש הפגנה ביום חמישי נגד אתי ובן

נעמה8080

New member
יש הפגנה ביום חמישי נגד אתי ובן

המטרה להוציא אותם מהוילה. אני רק חושבת שברגע שיקחו מאתי תגובה אני מתארת לעצמי מה היא תגיד.... מה, אני?! אני חולה על חתולים!!!!!!!!!!!! אמרתי את זה בצחוק, מה לא הכרתם את חוש ההומור שלי?! אני חולה על חתולים! יש לי 42 חתולים בבית, אני משוגעת עליהם והם משוגעים עליי, תשאלו אותם! חחחחחחחחחח היא גם יכולה להגיד שהיא היתה אז ילדה קטנה, ואותו הדבר גם בן, אבל אז הייתם ילדים, היום אתם מספרים את זה בצחוק ואולי אפילו בגאווה. זה לא מצחיק ואין במה להתגאות! וממש לא נעים לשמוע את הסיפור הזה! אסור להתעלל בבעלי חיים, וברור שגם לא להתרברב על זה!!!!!!!! נראה שהם ממש נהנו לספר את הסיפורים המזעזעים האלה! חוצפה!

נעמה8080

New member
אני חושבת שזה נושא לא פחות חשוב

זה פשוט נורא להתעלל בבעלי חיים ועוד להתרברב על זה כאילו עשו איזשהו מעשה גבורה, מזעזע! באמת צריך להוציא אותם מהוילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם את אתי וגם את בן! אם עליהם הם בונים את הרייטינג, המצב עלוב! הם עוד מסוגלים להגיד שהסיפורים שלהם הוצאו מהקשרם.

עידמןן

New member
חחחח מפגינים על כל דבר חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הבהמות התעללו בבע"ח

סיפרו את זה כסיפורי גאווה, צחקקו עוד, וזה בעיניך "על כל דבר"? מה בדיוק מצחיק פה?

עידמןן

New member
על כל דבר עושים הפגנה..?

זה רק מרודי מערך של הפגנות שאנשים עושים, דבר כזה צריך לפנות לעיתונים או לתקשורת

ela501

New member
שהם היו בני 10 קצת יצאתם מפרופורציות

גם אתי אמרה שבדיעבד היא מזדעזעת מזה

pink panther7

New member
מה זה משנה באיזה גיל הם היו?

למה להתעלל בבעל חיים שלא עשה לך כל רע. הם שניהם פסיכופטים סדיסטים.

נעמה8080

New member
אם הם היו קטנים וככל הנראה גם טיפשים וחסרי לב

אם הם עשו דבר כזה, אז למה הם מספרים דבר כזה היום בצחוק כאילו סיפרו בדיחה לחבר'ה. לי אישית היה קשה לשמוע את הסיפורים האלה.

כשהם סיפרו את זה הם ישבו וצחקקו בהנאה

וזה ההבדל. ובכלל, בנאדם שיש לו עבר כזה, שעשה כזה אפילו פעם אחת, והיום יודע שזה אסור ולא נורמלי.. צריך לסתום ת'פה ולא לספר סיפורים כאלו בכלל.. בטח שלא בצחקוקים. זה ההבדל היחיד.

למעלה