יש הצלחתי KICKFLIP!!!

turkasaf

New member
יש הצלחתי KICKFLIP!!!

זה קרה ביום שישי. סוף סוף אני נוחת KICKFLIP ואפילו הצלחתי פעמיים FAKIE KICKFLIP.

dmaryan

New member
סתם מעניין...

כמה זמן אתה על סקייט וכמה בערך פעמים בשבוע אתה עליו? יש לך סקייט טוב? מה זה fakie-kickflip? כי אני יודע heel-flip ו- kick-flip וגם לפעמים pop-shavet. מאיפו אתה על המפה? בו כמה אתה? Dima.

rodney

New member
fakie

פייקי זה מצב אתה עומד הפוך מאיך שאתה נוסע רגיל כלומר אם אתה נוסע regular אז בפייקי רגל ימין תהיה על הנוז ורגל שמאל תהיה בהתאם זה מן נסיעה ברוורס

turkasaf

New member
אני

על סקייט 8 חודשים. 6 ימים בשבוע בערך כל פעם 2-3 שעות. אין לי כוח לענות על השאר.

StarMo

New member
אם אתה מתקשה עם פייקי

זה הכל פסיכולוגי. פיזית , הכל אותו דבר. תנסה להסתכל אחורה במקום קדימה ואז תעשה את התרגיל. יכול להיות שזה יעזור לך.

dmaryan

New member
איזה מגניב...

לא ידעתי שאני יודע לעשות פייקי KickFlip עכשיו אני אדע... תודה פשוט יש תרגילים שגם ניקראים פייקי-משהוא, הקטע שלהם הוא שהם ניראים כאילו שאתה עושה את ה"משהוא" הרגיל אבל באמת עושה משהוא קל יותר (למשל להוריד את הרגל ולעשות פופ ואז לנחות על הסקייט באוויר). אז חשבתי שזה גם בקטע הזה... טוב, נחמד שאתה כל כך הרבה זמן על הסקייט (8 חודשים), אני אנחש שאתה בן 12-13, לא יותר, נכון? (לא שזה רע !!), אני מנחש ככה כי אני היתאמנתי בערך אותו הדבר ועשיתי את ה-kickflip הריאשון שלי אחרי חודשיים, אבל לכל אחד יש את המהירות שלו ואת הסקייט שלו, חבר שלי כבר שלוש חודשים על הסקייט ועוד לא מצליח Ollie(בכלל). ד"א אני בן 15... לא כל כן הרבה. Dima.

dansh

New member
אני???

מתקשה בפייקי?? כל טריק שאני יודע לעשות אני יודע לעשות גם בפייקי,

למעלה