יש הרבה דברים בנוגע לפיגוע שהיה

Nותק

New member
אני מבקשת להעביר מפה..

תנחומים למשפחת אנטר (אורה- שמאושפזת במצב קשה בביה"ח, רמי- שלא נפצע, ואדווה-פצועה קל) על מות דביר ונוי (דביר-בן 15, נוי-בן 12) מביה"ס היובל.

Sound20

New member
יש הרבה דברים בנוגע לפיגוע שהיה

היום בקניה... מדובר על ילדים מאריאל ועל שמועות שזה משהו שקשור ליובל כתבו כל מה שאתם יודעים וכמובן הכל בעירבון מוגבל בשביל מידע אמין לכו תראו חדשות

אסאל

New member
כן גם אח שלי אמר לי

שהיום בבית ספר אמרו לו ששני ילדים ממלקין מתו או משהו כזה....

maayan1986

New member
אמרו גם את השמות שלהם, אחד בכיתה ז

והשני בכיתה ח´ לפי מה ששמעתי הם נסעו לטיול בר מצווה וכשהם הגיעו למלון ירו בהם

maayan1986

New member
אמרו את שמות ההרוגים, אחד בכיתה ז´

והשני בכיתה ח´, שניהם אחים לפי מה ששמעתי הם נסעו לטיול בר מצווה וכשהם הגיעו למלון התפוצץ מטען חבלה בלובי, והם נהרגו, האמא נפצעה קשה ולאבא לא קרה כלום, ולאחות הקטנה שלהם, שגילה לא ידוע לי, נפצעה גם קשה זה לפחות ממה ששמעתי

Sound20

New member
שמעתי גם אני שהם מהיובל ולפי

חוזר שהוציאה אילנה מנהלת היובל המשפחה שנפגעה היא אנטר ושניים מהם לומדים ביובל שם אחד מהם נוי אנטר חבר טוב מאד של אחי...

בואו נעשה סדר בדברים...

היום בבוקר, מטוס שיצא מישראל הוביל קבוצת מטיילים למומבסה, קניה. הקבוצה נחתה בשלום, ועל אותו המטוס עלתה הקבוצה שבדיוק סיימה את הטיול שלה. הקבוצה המסיימת עלתה על המטוס והמריאה. בערך חצי דקה-דקה אחרי ההמראה נורו שני טילי כתף ע"י שני מחבלים שהסתתרו בקרבת מקום. הדף הטילים הורגש במטוס, אך הוא לא נפגע בצורה רצינית, והטיסה הסתיימה בשלום. מייד לאחר ירי שני הטילים, ברחו ככל הנראה אותם שני מחבלים לעבר ג´יפ שחיכה להם ליד האזור, והתחילו בנסיעה מטורפת לכיוון המלון. הקבוצה הישראלית שהגיעה הייתה בלובי, וליידם היתה קבוצה של רקדנים וזמרים מקומיים. הג´יפ פרץ את המחסום-עלק שהיה בכניסה למלון, וניצב מול הלובי. המחבלים פוצצו את המכונית, מהפיצוץ נהרגה כל קבוצת הרקדנים והזמרים הקנייתיים, וכן 3 ישראלים מתוך הקבוצה ששהתה בלובי. 2 מהם ילדים, מאריאל, כפי ששמעתם. בקשר לשמות- עדיין לא פורסמו. אלה שמכירים אותם יודעים, אך ככל הנראה הם מחטיבת היובל. זה הכל.

Sound20

New member
הותר לפרסום שמות הילדים ההרוגים

בפיגוע במומבסה - קניה שמות הילדים הם: דביר אנטר זכרונו לברכה. נוי אנטר זכרונו לברכה. אורה ורחמים אנטר הם ההורים ושניהם נפצעו גם האחות הקטנה פצועה... גם בתור בנאדם שמרגיש את הכאב באופן לאומי וגם באופן אישי (נוי הוא אחד החברים הקרובים של אחי) מוסר תנחומי לאבלים וברכת החלמה מהירה לפצועים!

אסאל

New member
../images/Emo16.gif לזכרם...תמשיכו לשרשר גם אתם

Sound20

New member
הנה תמונה של נוי מספר המחזור של אחי

ילד בן 12 זה כל כך כואב... יהיה זכרו ברוך

C L A Y M A N

New member
../images/Emo16.gif

איזה מין דבר.. איזה אירוניה הם גרו פה בלב החרא.. טסו לקניה ונהרגו.. השם ינקום דמם

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נוי היה בכתה של אחי ביסודי.... ילד כזה חמוד עדין כזה.... ואח שלו אני לא מכירה... אבל הוא בייטח נחמד! יהי זכרם ברוך! אמן שכל הערבים ימותו וישרפו על כל מה שהם עושים לנו!

../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך

תהא נשמתם צרורה בצרור החיים אמן. האם מישהו מתכונן ללכת להלוויה אם יתאפשר לו? עושה שלום במרומיו, הוא ברחמיו יעשה שלום עלינו ועל כל עמו ישראל ואמרו אמן; ה´ עוז לעמו יתן, ה´ יברך עמו בשלום.

gh0sta

New member
../images/Emo16.gif :( ממש :(( לבכות!

איזה דבר משגע זה, פשוט עצוב!!! אם יש הלוויה, חייבים ללכת! :(

נכון...

אנחנו חייבים לארגן כמה אנשים להשתתף בלוויה.... נעשה הכל כדי לחזק את המשפחה המסכנה הזו!

למעלה