יש הרבה דפקטים בממשק החדש של תפוז

אבי בן 1231

Well-known member
בין השאר, ומאוד מרגיז, זה שהשורה העליונה, הצהובה, לא נשארת במקום כאשר יורדים לאורך שירשור.
כמו למשל בתוכנת EXEL
מה שקורה הוא שאם אתה נמצא בתחתית העמוד ורוצה לראות אם יש לך התראות או דואר הודעות פרטיות אתה צריך לגלול ולחזור למעלה.
אין לי ספק שניתן לבצע זאת בקלות.

מקסים 45

Well-known member
בין השאר, ומאוד מרגיז, זה שהשורה העליונה, הצהובה, לא נשארת במקום כאשר יורדים לאורך שירשור.
כמו למשל בתוכנת EXEL
מה שקורה הוא שאם אתה נמצא בתחתית העמוד ורוצה לראות אם יש לך התראות או דואר הודעות פרטיות אתה צריך לגלול ולחזור למעלה.
תכתוב לתפוז מייל

Harrington

Well-known member
מנהל
הם בד"כ לא מגיבים.
בפעם הקודמת שמישהו העלה כאן טענה נגד הממשק החדש של תפוז, נכנס מנהל וביקש יותר מידע. כלומר ההנהלה כן מעורבת, שמה לב, ומבקשת לתקן. אמנם על התגובות שבאו על שאלתו כבר לא הייתה תגובה.

בפעם הקודמת שמישהו העלה כאן טענה נגד הממשק החדש של תפוז, נכנס מנהל וביקש יותר מידע. כלומר ההנהלה כן מעורבת, שמה לב, ומבקשת לתקן. אמנם על התגובות שבאו על שאלתו כבר לא הייתה תגובה.
אבל בשביל זה יש מחלקת בדיקות
שכמו במקרה של אבי, אמורה לעלות על תקלות מעין אלו - שהאתר שלהם לא עובד האחידות בשלושת הדפדפנים הפופולריים ביותר.

GoldenEyes

Well-known member
כמו למשל בתוכנת EXEL
אתה מתכוון לשורה הכתומה שרשום בה עמוד ראשי , פורומים , מה חדש וכו' ? אצלי היא נשארת תמיד בראש העמוד
מה שכן השורה מתחתיה נעלמת בגלגול , זה נכון

אבי בן 1231

Well-known member
אתה מתכוון לשורה הכתומה שרשום בה עמוד ראשי , פורומים , מה חדש וכו' ? אצלי היא נשארת תמיד בראש העמוד
כן, אני מתכוון לשורה הכתומה, איני מבין כיצד אצלך היא נשארת תמיד במקום כאשר אתה יורד למטה.
אצלי ואני חושב שגם אצל אחרים היא נעלמת.

GoldenEyes

Well-known member
כן, אני מתכוון לשורה הכתומה, איני מבין כיצד אצלך היא נשארת תמיד במקום כאשר אתה יורד למטה.
וואלה אין לי שמץ איך היא נשארת תמיד למעלה ,אולי זה משהו בהגדרות , לא שאני זוכר ששיניתי משהו כשהתחילו את הממשק הזה
הנה תראה
1602312019905.png

GoldenEyes

Well-known member
אני משתמש בכרום
בדקתי את זה גם באקספלורר וגם באדג' , גם שם השורה הכתובה נשארת קבועה למעלה כשמגלגלים את הדף

דיברגנט חדש

Well-known member
גם אצלי היא נשארת, מה שלא נשאר, שגם צריך, לדעתי, להישאר היא השורה האפורה שמתחתיה.
כמו כן, היית גם שמח, אם 2 השורות שמתחת לשורה האפורה היו נשארות וכך היה ניתן לראות את נושא השרשור מבלי לגלול מעלה.

GoldenEyes

Well-known member
גם אצלי היא נשארת, מה שלא נשאר, שגם צריך, לדעתי, להישאר היא השורה האפורה שמתחתיה.
כמו כן, היית גם שמח, אם 2 השורות שמתחת לשורה האפורה היו נשארות וכך היה ניתן לראות את נושא השרשור מבלי לגלול מעלה.
בדיוק

אבל זה בסדר שהיא למעלה
זו שורה קפואה
והיא קפואה כדי להיות זמינה למשתמש
לכשירצה לעבור לפורום אחר במרחב או לחפש פורום או לבדוק דואר ועוד...

אבי בן 1231

Well-known member
אבל זה בסדר שהיא למעלה
זו שורה קפואה
והיא קפואה כדי להיות זמינה למשתמש
לכשירצה לעבור לפורום אחר במרחב או לחפש פורום או לבדוק דואר ועוד...
בוודאי שזה בסדר שזו שורה קפואה, אך בפיירפוקס זו לא שורה קפואה, ואני השתמשתי בפיירפוקס.
עכשיו אני עברתי ומעביר את כל הפעילות שלי לגוגל כרום.

לא!!!
אל תעשה את זה...
פיירפוקס הוא דפדפן מצויין.
הבעיה זה תפוז - לא הדפדפן.

אבי בן 1231

Well-known member
לא!!!
אל תעשה את זה...
פיירפוקס הוא דפדפן מצויין.
הבעיה זה תפוז - לא הדפדפן.
כבר נתקלתי בכמה אתרים שחשבתי שאני לא מסתדר עם האתר, אך הבעיה, כך הסתבר לי, שהאתר אינו מגובה בפיירפוקס. והייתי חייב לעבור להשתמש בגוגל כרום על מנת לבצע פעולות חיוניות.

אבי בן 1231

Well-known member
מה שכן השורה מתחתיה נעלמת בגלגו
תודה, כולכם צודקים, אני משתמש כבר שנים רבות רק בפיירפוקס ומסתבר שבכרום זה אכן עובד.
מסתבר שישנם לא מעט אתרים שאין להם גיבוי או אין גיבוי מלא בפיירפוקס!

למעלה