יש הרבה הצעות עבודה בזמן האחרון אולי זה הקיץ? אולי...
D dj brick city New member 29/7/05 #4 לא מופתע רק מאוכזב כולם רוצים אנשים עם ניסיון אבל אף אחד לא נותן הזדמנות בשביל לרכוש ניסיון חבל אני חושב שאני יכול להגיע לעבודות מספקות אפילו שאני מתחיל
לא מופתע רק מאוכזב כולם רוצים אנשים עם ניסיון אבל אף אחד לא נותן הזדמנות בשביל לרכוש ניסיון חבל אני חושב שאני יכול להגיע לעבודות מספקות אפילו שאני מתחיל
D Druyanizem New member 29/7/05 #6 יש מקומות שמוכנים לקבל גם בלי ניסיון.... אבל כנראה שזו תהיה עבודה בעיתון מקומי שרוב העבודה שלך תהיה לעמד את העיתון... וחוץ מזה אם אתה חושב שאתה מספיק טוב תהיה פרילנס ותחפש לעצמך עבודה
יש מקומות שמוכנים לקבל גם בלי ניסיון.... אבל כנראה שזו תהיה עבודה בעיתון מקומי שרוב העבודה שלך תהיה לעמד את העיתון... וחוץ מזה אם אתה חושב שאתה מספיק טוב תהיה פרילנס ותחפש לעצמך עבודה
K Katarzis New member 29/7/05 #5 נצל"ש - בקשת המלצה לחלקי מחשב אני צריך את הרכיבים הבאים: מארז לוח אם מעבד כרטיס מסך זכרון תקציב - עד 5,000 ש"ח. יש המלצות? תודה!
נצל"ש - בקשת המלצה לחלקי מחשב אני צריך את הרכיבים הבאים: מארז לוח אם מעבד כרטיס מסך זכרון תקציב - עד 5,000 ש"ח. יש המלצות? תודה!