יש השואלים מי זה כוכב מנצנץ...ועוד כמה מילים.

יש השואלים מי זה כוכב מנצנץ...ועוד כמה מילים.

פשוט לי שהשיר שניקה שרה ביחד עם אתניקס הוא סביר ולא יותר מזה. לא אמרתי שניקה לא שרה יפה,אבל היא חייבת להתאים את קולה קומפלט לשיר,כי אם לא היא הולכת לאיבוד בתוך השיר. הטונים חייבים להיות תמיד גבוהים כי אין לה אפשרות לשיר נמוך בשום אופן. אם תשימו לב כל הדיסק שלה הקודם אפילו הבתים של השיר ממש ממש גבוהים ,ורק שמה נשמע קולה של אשה. אין מה להתווכח עם עובדות בשטח.אלה התנאים שלה לשירה וזהו. ואינני יודע למה תמיד היא שרה עם פלייבק,אף פעם לא שמעתי אותה שרה לייב....אולי פעמים מועטות בלבד. נחכה לדיסק החדש בעברית ונראה מה יש להם למכור. שיהיה בהצלחה... כוכב מנצנץ............

shlomi814

New member
פשוט בדיחה!!!

כנראה שיש לך בעיה בשמיעה!! פשוט מצחיק מה שכתבת. הכל של ניקה מורכב כולו מהמון נמוכים..ואז גבוהים מרשימים כאלה....שזה לא יאומן שפעם היא....... כל הדיסק אבל כל הדיסק מלא בנמוכים וגבוהים כדי שתקשיב שוב והפעם תשתדל גם לשמוע. שיהיה שבוע טוב.. ואגב אני שמעתי את ניקה שרה בחי על הבמה במצעד הגאווה השנה..

שלומי תפתח תפתח זה בשבילך!../images/Emo206.gif

ראשית כל אין שום שיר של ניקה שהוא בטון נמוך! אני מקווה שאתה יודע מה זה נמוך! אתן לך דוגמאות: יש לה שיר -מהפיכה" הוא מתחיל בצעקות לא נורמליות וכל כולו גבוה מאוד. ב.שיר "שדה תעופה"גם מתחיל יחסית גבוה וממשיך כולו גבוה(אי לאב יו אי מיס יו) ג.שיר שקט כזה..לא יודע מה שמו..מתחיל גבוה וכולו ככה. ד.בגידה גבוה כולו יחסית..אין שום נמוך בפועל. ה.על המסך שלי..גבוה מאוד כולו! אני יכול לעבור איתך על כולם..הם בטונים גבוהים מאוד! אתה לא ממש מבין במוסיקה זה בסדר! היא זמרת טובה אין ספק... אגב אמרו עליה פעם פה ששיר אחד שלם אין היא יכולה להעביר על במה וזו הסיבה שהיא לא הולכת לאירווזיון"....

shlomi814

New member
אתה מדמיין!!!

השיר "מהפכה" באמת לא בשקטים...אבל בכל שאר השירים הכל עם נמוכים.. ואני שמעתי את ניקה שרה חי על הבמה וזה נשמע מצויין.. והיא תהיה נציגה מצויינת שלנו באירופה... וכן אין לי שום רקע מוזיקלי אבל אני יודע מה אני שומע ואצלך השמיעה לא תקינה כנראה.. חבל נשמה אתה בחור צעיר תבדוק את זה..

CHRISS

New member
ניקה באמת לא שרה נמוך שלומי גם שזה נישמע לך.

היא לרוב שרה גבוהה בזה אין ויכוח

shlomi814

New member
כריס...

מה עובר על כולכם...היא שרה גבוהה אבל יש לה מלא נמוכים כמו בשיר Anybody But Me כל השיר זה נמוכים ואז גבוהים...נמוכים וגבוהים..

benLN

New member
אז ככה...

ניקה יכולה לשיר ממש נמוך אבל ממש נמוך עד לרמה של קול גברי... ולשיר ממש ממש גבוה בצורה שתגרום להרבה להרים גבה או שניים... בדיסק revoution ברוב השירים היא נשמעת מתאמצת יותר מדיי... והיא לא ממש ירדה מהטונים.. אולי ממש בקטנה.. בשיר שבאמת אפשר לשמוע את ניקה שרה בטון ממש נמוך זה השיר שהיא פרצה איתו "FINALLY -SEE ME NOW" תקשיבו טוב טוב לקול שלה גם בהופעות תראו... now your gone and ill be strong now your gone and ill be stroOoOOong hey yeah... hohhh yeah.. תשמעו את הגירסה הראשונה של השיר של הסינגל כמובן ולא של האלבום... בגירסה של הסינגל הטונים הגבוהים יותר ממוחשבים... וכשהיא שרה בקול נמוך בשיר זה נשמע אפילו קצת גברי... בגירסה של רבולושן הקול שלה משתדל להישאר באותו מקום ולא לזוז יותר מדיי בין אם גבוה ובין אם נמוך.. ואין לכם מה לריב על שטויות או להתעצבן סתם.. :)

DJ ELAD 17 A

New member
קול*=הכל של ניקה מורכב

קשה לי לראות אנשים שדילגו על כיתה ב

נו לי להגיב!

לניקה יש כל מאוד מאוד מגוון וזה מה שמיוחד בו. יש לה כל כך הרבה גבוהים ובו זמנית גם נמוכים. ניקה יכולה להחזק כל שיר והיא ל חייבת לצרוח בשיר כדי שהוא יצא טוב! אני חושב ששילוב שלה ב"דיסקוטק" טוב רק שציפיתי שיהיה לה בשיר קצת יותר משורה אחת. ניקה משלחת עם הכל שלה והוא לא נשאר באותו טון כל הזמן. היא עוברת בין גבוהים לנמוכים מאוד יפה וזה משתלב לה בשיר בצורה מדהימה ואת זה היא הראתה במפגש פורום "באויטה" כשהיא שרה את "Anybody but me" לייב. וב"Airoport" בסוף אם לשמוע את השיר שומעים שהיא שרה גם בקול מאוד נמוך ואז עוברת לגבוה.

אוו מיי גאד!!!!

כמה שגיאות!!!ואאיי!אל תתיחסו השעה היתה 9.32 ועוד לא התעוררתי!! איזה בושוווווווווווווווווות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאדיחההה!

Ben Love Nikka

New member
העלקקק אין לה נמוכים.. יש לה ועוד איך!

למשל בשיר Free love או Want איך שאתם לא קוראים לזה, היא שרה שמה כמעט את כל השיר בסולם נמוך. ואני קצת יותר מבין במוזיקה. אין דבר כזה שיר שכולו גבוהים. אבל היא שרה די גבוה ושומרת על גובה ואז יותר עולה. ככה זה יותר יפה לסמפוניה המוזיקלית ולשיר ובכלל לתון ולסגנון שלה. לא שזכור לי גם שזמרת אלקטרונית / פופית שרה ממש נמוך. זה שיש לה אחלה גבוהים זה לא אומר שאין לה נמוכים והבאתי לכם הוכחה. אז אנא אל תמציאו לי פה דברים שאין להם שום בסיס. נהנרי וניקה ראויים לייצג את ישראל באירווזיון. אם לא השנה אז שנה הבאה. אבל אני אומר לך שיגיעה תורה. בנתיים נאחל לה המון בהצלחה בדיסק החדש :] Ben

shlomi814

New member
ועוד משהו..

בשיר על המסך שלי גם כולו גבוהים ונמוכים.. לדוגמא.. "אז בואו לראות" - גבוהה "אותי" - נמוכים "על המסך"- גבוהה "שלי"- נמוך זה כזה ברור כאילו דה'!!!

giladgg

New member
זה ממש לא ההבדל בין נמוך לגבוה..!

ניקה שרה גבוה ופלאצט עפ"י רב... נגיד הבתים של AIRPORT הם נמוכים ביחס לטונים האחרים שהיא נותנת בשירים שלה...(the thing I'm saying) מת על הקול שלה!

Ben Love Nikka

New member
זה לא הכי נמוך כמו שאמרת..

זה יותר נמוך מה- "אז בואו לראות" .. ואז "אותי" יותר נמוך לא נמוך אלא יותר נמוך מה " אז בואו לראות" .. זה לא הכי נקרא נמוך. אבל בשירים שציינתי אכן הסולם נמוך.

למעלה