יש התפתחויות לגבי עונה הבאה של טורצ'ווד? ואם כן מהן? תאריכים ואיפה תשודר? תודה :)
א איירופו New member 5/12/12 #1 יש התפתחויות לגבי עונה הבאה של טורצ'ווד? ואם כן מהן? תאריכים ואיפה תשודר? תודה
C Clementine Kruczynsk New member 6/12/12 #2 לפי מה שאני הבנתי זה לא ממשיך אבל אם מישהו שמע אחרת אני אשמח אם יעדכן (למרות שאחרי עונה 4 לא בטוחה אם אני באמת אשמח....)
לפי מה שאני הבנתי זה לא ממשיך אבל אם מישהו שמע אחרת אני אשמח אם יעדכן (למרות שאחרי עונה 4 לא בטוחה אם אני באמת אשמח....)
O OKDeSign New member 6/12/12 #3 למזלי, הבנתי שאין המשך בארומן אומר כל הזמן שאם יקראו לו הוא יבוא בריצה אבל כאן זה נגמר. (עונה 4 הייתה זוועה, אני מנסה להכחיש את קיומה בכלל)
למזלי, הבנתי שאין המשך בארומן אומר כל הזמן שאם יקראו לו הוא יבוא בריצה אבל כאן זה נגמר. (עונה 4 הייתה זוועה, אני מנסה להכחיש את קיומה בכלל)
C Clementine Kruczynsk New member 6/12/12 #4 כן, מוכר לא ברור לי מה קרה שם אחרי שהיתה עונה שלישית כל כך מעולה.
T timetraveler900 New member 7/12/12 #8 גם אני נהניתי אבל הייתי מעדיפה את העונה הבאה מבית יוצר בריטי...
S shaharEB New member 7/12/12 #9 באמריקאית היו פחות חייזרים, ויותר פיצוצים שלא לדבר על כל עניין השואה >< עדיף לחזור לבריטניה.