יש התקדמות !!!

יש התקדמות !!! ../images/Emo179.gif

זוכרים את הגננת שלנו? זו ששלחה לנו ביום המשפחה כרטיס ברכה אישי "לאמא ואבא וכל משפחתי"... זו שצפתה במצעד הגאווה עם בעלה וליגלגה??... אז אתמול הגענו יחד לגן לאסוף את הצאצא, והיא , הסבה את תשומת ליבו אל האישה בתרועת:"תראה! הנה אמא!" ו-אז ראתה גם אותי, והריעה :"והנה עוד אמא!"

יש עוד התקדמות!!! ../images/Emo179.gif../images/Emo179.gif

בית המשפט העליון בגרמניה קבע היום שכל המדינות חייבות להכיר ולרשום זוגות הומולסביים כ-נשואים, על כל המשמעויות הנובעות מכך ! העולם מתרחב! הכינו את הדרכונים !!!

hilad

New member
שלום

שלום לכולם, אני מבקרת בפורום כבר כמה חודשים, מאוד נהנית ומתרגשת מהשיחות. לינק מצורף. hilad

miku

New member
הנה הלינק...

אתר למען זכויות הקהילה, חדשות, המון, המון מידע. כתבה על פסיקת בית המשפט בגרמניה. ולא נראה לי שזה מחייב בארצות אחרות, מלבד אלה שהחליטו על זה בעצמן.

אבא גאה

New member
כל הכבוד לבית המשפט בגרמניה אבל:

מה זאת אומרת שכל המדינות? איך בית המשפט יכול לקבוע משהו לגבי מדינות אחרות? ובאילו מדינות מדובר? וגם...זה כולל גם אותנו? יעני הגרמנים מחייבים גם את ישראל להכיר ולרשום?

אני מניח

שמכיוון שגרמניה היא מדינה פדרלית, הכוונה היא לכל מדינות הפדרציה הגרמנית. זה הכל.. ומאחר ובגרמניה חיים להם באושר (מי יותר ומי פחות) כ- 80 מיליון איש ואשה, הרי זוהי התקדמות מרשימה ומרעישה. דווקא אצל היקים...

אכן כל הכבוד!!!

היה שם רוב קצת דחוק... אבל: עבר!!! זה העיקר. מסתבר שכ4,500 זוגות הומולסביים כבר נישאו שם, במהלך שנת קיומו של החוק, שמציב את גרמניה בשורה אחת עם צרפת, שוודיה, ודנמרק. אגב: על פי האמנות הבין-לאומיות ישראל מחוייבת להכיר בנישואין ואימוצים הדדיים שבוצעו במדינות אחרות.. אז: יש לנו כל הכוונה לבדוק את זה ! אנחנו נוסעות !!! צפו לחדשות לקראת סוף מאי !!!

נEלי

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif

אם אני לא טועה הולנד הייתה המדינה הראשונה בעולם שאיפשרה נישואין הומולסבים.

תודה !

נדמה לי שאת לא טועה... ו- הכוונה כמובן לעולם שאחרי 1948... כי לפני כן היו דברים מעולם...

אבא גאה

New member
כן, הגננת ../images/Emo3.gif ומה זה הפריוילגיה

הזאת להוציא את הילד ביחד מהגן? אתן לא עובדות ובכ"ז גרות באיזור היוקרתי ביותר בארץ? איך זה?

augustus

New member
הערה מהותית על ההתקדמות

ההתקדמות שהושגה בגרמניה היא אכן חשובה, אך אין לטעות ולחשוב שגרמניה השוותה, כמו הולנד, את מעמד הזוגות הנישאים מאותו המין אל מעמד הזוגות הנישאים משני המינים. כאן, מדובר ברישום אזרחי בלבד, אשר אמנם מקנה זכויות רבות, אך לא את כולן (לא יכולה למנות כרגע, אם זה מאוד חשוב אוכל לנסות לברר). המצב בגרמניה זהה כרגע למה שקורה בסקנדינביה. המדינה היחידה בעולם, המאפשרת נישואין של ממש בין בני זוג מאותו המין, הייתה ונשארה הולנד.

אבא גאה

New member
אני אשמח לו תוכלי לברר זאת

דרך אגב, הנעשתה אי פעם עבודה על הזכויות של זוגות ומשפחות הומולסביות בכל העולם?

augustus

New member
אני דיברתי עם חברי אייל, שהוא

הומו ומרצה למשפטים. לאייל יש חבר, שגם הוא מרצה והומו, שעשה דוקטורט בנושא קרוב ולפי אייל בקיא מאוד בנושא. אייל הציע לי ליצור אתו קשר. אני יכולה לבקש מאייל טלפון או מייל של המרצה ההוא, בא לך לשאול אותו בעצמך? כי אני אהיה טלפון שבור.

למעלה