יש ויש

שרי42

New member
יש ויש

יש נביאים הכותבים ססמאות יש מדענים שממציאים מכונות יש ממשלות שנותנות כיוון ויש בנקאים שנותנים את המימון ורק אני מעדיפה לחיות בין ים ושמיים רק לא לראות אנשים עם ``חכמת חיים`` המטיפים על מדינה ואנשים שמסתכלים אלי ישר בפנים ופשוטו כמשמעו - יורקים יש אנשים שמתים על קידוש השם יש כאלה שמתים על הדגל יש כאלה שמעדיפים להתעצב ואחרים מסתפקים בלהיות בלי רגל ורק לי נמאס להאמין לדמגוגיות כי אולי לפעמים כדאי פשוט לחיות כי להכניס לראש מוסכמות זה ענין של שעות אבל ביננו, מה לא ראיתם שאתם יכולים עוד לראות? יש אנשים שמאמינים באלוהי כל יכול יש כאלה שמאמינים ברוחות השאול יש אחרים שמאמינים בעקרונות נבובים יש כאלה שמאמינים למחברות וספרים ורק אני מאמינה בעצמי ובמה שאני כי לא לקחת אחריות זה פשוט וקל במיוחד להגיד לכולם שאתה מוגבל יש אנשים שמאמינים בחלומות יש אנשים שמאמינים באגדות יש אנשים שמאמינים במזל יש אנשים שמאמינים בגורל ורק אני מאמינה באהבות כי אולי לפעמים כדאי להיות ולגעת באנשים חיים שהם יותר מוחשיים מכל מיליון של מיליון מילים

אכן, האמיני רק בעצמך

ובאהבותייך. רק רוצה להוסיף שהדרך לגעת באנשים היא דרך מילים. ומילותייך עושות אותך עבורי , מוחשית עד מאד.

שרי42

New member
מילים הן....

אחת הדרכים להכיר אנשים, אבל אני מעדיפה עדיין את הפיזי שהוא יותר מוחשי בעיני.

למעלה