יש וענה 4 לפרויקט מסלול?

בוביץ

New member
יש וענה 4 לפרויקט מסלול?

אם כן מתי זה יתחיל לשדר? לא היה אמור כבר להתחיל לשדר?

Mr Bing 16

New member
עדיין לא התחילה.. אפילו לא צולמה.

הצילומים מתחילים מתישהו ביוני והיא תשודר רק בלוח סתיו של בראבו, מה שאומר שבערך בינואר זה רק יתחיל.

Mr Bing 16

New member
נצלש - ביג בראדר 8 ../images/Emo58.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

Recent news has suggested that Rob Mariano from Amazing Race and Survivor all star will be playing the Big Brother 8 game, there still has been no word about whether or not his wife will be on the show. זה לא וודאי, אבל אם זה נכון... למען האמת לא אהבתי את הרעיון.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

למה לא? עם אמבר, עוד יותר טוב. לא ימאס לעולם ! אגב, אני לא ציני, אני באמת אשמח לראות אותם בביבי

Mr Bing 16

New member
...../images/Emo58.gif

זה כן יכול להיות מגניב, אבל יש דיבורים שזאת העונה האחרונה, ואני רוצה שיוציאו ממנה כמה שיותר.. לא יודע למה, זה פשוט נראה לי מוזר מדי.. חוץ מזה שאף פעם לא באמת סבלתי אותו..

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

מי אמר זונת רייטטנג ולא קיבל? יש לו פוטנציאל ע-נ-ק לנצח. אם יעשו BB שכל המתחרים הם מהישרדות, זה יכול להיות סופר מגניב.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אם זה לא יהיה סוג של משתתפי הישרדות/מרוץ, קשה לי לראות איך הוא שורד עם מטרה כל כך גדולה על הגב. אבל הוא עדיין המלך, ואם הוא יצליח גם בזה אין עליו.

Nameless One

New member
השמועה הופרכה.

מסתבר שבימים אלה ממש רוב היקר שוקד על תוכנית ריאלטי אותה הוא ינחה (אלוהים יעזור לנו), ככה שלא יהיה לנו את העונג המפוקפק לראות אותו מפסיד בעוד סידרת ריאלטי.

למעלה