יש זוכההההההה!

בהביבו

New member
יש זוכההההההה!

rg העקרב זכה ובגדול. מי שלא מבין על מה אני מדבר: מלך הפריסטייל, טיאר ברשת. (בשיתוף עם אל-סם) כבוד לעקרב!!!

bugib

New member
../images/Emo7.gif

דווקא לדעתי הוא היה הכי חלש מהם.. אבל כנראה שהטוב ניצח..

בהביבו

New member
../images/Emo45.gif הוא יופיע בהיפ-הופ בפארק (למי

שלא יידע) שווה לראות!!!

העקרב...

היה מצויין והיה מגיע לו לזכות... הוא זרם טוב מילים נקיות ברוב הזמן פלואו טוב בלי הרבה חירבושים... והדיסים שלו היו טובים. הוא באמת היה הכי טוב הפעם. ודרך אגב ראיתי את סנאגל והברנש בחישגוזים (היפ הופ בפארק) הקודם שהייתי בו וגם במסיבות באופן מייק והם פשוט מצויינים, אולי המצלמות והכל לא הלך הכי טוב (למרות שהם היו מעולים) אבל תדעו שבסצינת ההיפ הופ המקומית הם לא פחות מפורסמים מסאבלימינל. אקסטרה גי פשוט מאמי... הוא מותק כזה יש יש פוטנציאל.

בהביבו

New member
יש משהו, אבל אי אפשר להיתעלם

מהעובדה שהוא היה הכי חלק, וזרם! היו פה ושם פאשלות (בעיקר עם המייק-) אבל כמו שאמרת - הטוב (
), ניצח.

holly shit

New member
אוי בעסה לא ראיתי

יפה לו באמת רציתי שהוא יזכה למרות שבכלל אני לא יודעת מי היה המתחרה השני חוץ מהצמד הזה שהיו גרועים לפי דעתי לא נורא נתגבר FUCK YOU AL

בהביבו

New member
השני היה Extra g

ו... אם את רוצה להכיר אותו את יכולה לדבר עם סיון (
) בכל מקרה, הוא ממש לא זורם. למשל שהוא מתחיל תיבה - הוא מתחיל ב.. "אוו קיי, אוו קיי - הנה זה בא..." וזה הורס. וגם - יש לו דיי הרבה טועיות בדיבור. כלומר אם אומרים מילה כל שהי הוא לא אומר אותה נכון (וזה לא בישביל הפרי סטייל.. זה פשוט כי הוא מתבלבל..) אבל פסדר.. טבעי זה לחץ עצום
:

holly shit

New member
אני לא רוצה להכיר אותו..

ודרך אגב מי זו סיון טוב בכל מקרה רק אמרתי שלא ראיתי את התוכנית שהוא השתתף בה אבל כל זה לא משנה ואני שמחה שRG העקרב זכה כי אותו אהבתי מההתחלה כן זה באמת לחץ ובכלל קשה FUCK YOU ALL

בהביבו

New member
ייאפ!

מאד.. (וגם אני מאד אהבתי את הגישה שלו מההתחלה) וסיון זו סיונול... (היא שכנה של אקסטרה)

holly shit

New member
אהה סבבה

והאמת שבדיוק לפני שניה נכנסתי לרשימה של חברי הפורוםואני לא מופיעה שם נעלבתי
סתם אני צוחקת אני כולה בפורום הזה איזה יומיים אז סבבה סיון זו סיונל והיא שכנה שלו,יפה לה FUCK YOU ALL

בהביבו

New member
אהמממ **שיעול קל** אאהממממ ../images/Emo8.gif

השרתים עדיין לא היתעדכנו. בקיצור: את כבר מופיעה שם. אבל ייראו את זה רק יותר מאוחר. השרתים ייתעדכנו, ואז...

bugib

New member
אמרו לי שבחזרות הלך להם הרבהה יותר

טוב, וחבל שנתנו להם רק 4 שורות, זה הרס את כל הבאטל, אם היו מאריכים כולם היו נשמעים הרבה יותר טוב. וכנראה שRG בכלל לא טוב בפריסטיילים, כי הוא לא היה משהו ובשירים הוא היה יותר טוב.

EmGee

New member
תהרגו אותי אבל אני לא מבין איך

אל-סם נתנו למג'יק, נימי וצ'ולו 60,000 שקלים מעניין מה הם יעשו עם הכסף הזה...

RC2003

New member
חחחחחחחחחח

חלוקה: RG העקרב - 30 שקל להקלטה ביתית של דיסק יאגא - 50,970 לסיגרים קובנים מסורתיים, ג'ל ושקיות שוקו

bugib

New member
מה הקשר?

הם עושים את העבודה שלהם.. הם מקבלים את כל ה60 אלף, וRG מקבל בתמורה אלבום.

למעלה