יש!!!! זכיתי באי ביי בpulse

frucht1

New member
יש!!!! זכיתי באי ביי בpulse

זכיתי בגרסת התקליט כמובן...4 תקליטים + ספר אשר לפי המקורות שלי נאמר לי שהוא מאוד מושקע...לא יכול לחכות... המחיר - 180$

flowerboy69

New member
אכן...

זו הייתה גרסה מאוד מוגבלת.4 תקליטים עם ספר מפואר.המחיר הוא בערך המחיר שאני שילמתי בזמנו.זה בערך המחיר הראלי של זה.

flowerboy69

New member
הספר זה אותו ספר כמו בדיסק

רק שזה בגדול ומפואר יותר.זה לא ספר מעניין אלא חלק מהקופסא שהיא פריט אספנות יותר מאשר לצורך שמיעה שוטפת.אתה יודע שביפן יצאה גרסה בדיסק במבנה של ההוצאה בתקליט?קופסא כמו של התקליט עם 4 עטיפות וספר נפרד...משהו מדהים.והמחיר של זה לא ככ רחוק מהמחיר של התקליט...:)

שלום חן

New member
נצל"ש סתם רוצה לשתף ב...

רכש האחרון שלי מדיסק קלאב קניון אילת: 1- Delicate Sound of Thunder דיסק כפול ברשותי גם הופעה ב-די.וי.די, בוטלג. 2- In the flesh - 2cd + live dvd 3 disc limited edition - אין על ווטרס, עם כל הכבוד, ויש כבוד לגילמור. 3- The Final Cut - מפתיע אבל, רחוק מלהיות פלויידי מאד ווטרסי הבכיין הזה. 4- on an island של דיויד גילמור בהוצאה מוגבלת הכוללת DVD עם שיר אחד בהופעה חיה מהתקליט, ומס שירים שצילמה AOL באולפן בביצוע גילמור, ריק רייט ושאר החברה 5 שירים שניים של הפלוייד: Astronomy Domine ו- High Hopes התקליט מאכזב ה- DVD יותר מענין. 5- INSIDE PINK FLOYD 1975-1995 DVD - ראיונות עם אנשי מוזיקה על הצלילים של הפלויד על הפלויד וקטעים מהופעות של הפלויד, יש פה חבר בפורום שרכש ונתן פירוט על הDVD הזה. חסכתי המון ג'ובות מאשר לקנות בטוואר רקורדס. שבת שלום

דיסק קלאב באילת!!

שיבורכו, הם כל כך זולים שבא לי לבכות.... חוץ מזה שיש גם בבאר שבע סניף גם זול יחסית, אבל עדיין לא זול כמו באילת, עדיין לא הבנתי איך הם עושים את זה, ולמה הם לא עושים את זה יותר...

המדיניות של דיסק קלאב היא

לתת מחירים זולים יותר, כדי להתחרות ברשתות האחרות. "צליל", לעומת זאת, הולכים על "יוקרה", ועל מועדון חברים, ולכן המחירים שלהם בכוונה גבוהים יותר. זה עניין של מותג, ותדמית.

rozgil

New member
יש להם גם אתר באינטרנט.......

למכירה..........-פשוט מאוד קל למצוא אותם ב"רשת" האינטרנט ..........

FunkyMonk

New member
עד כמה שידוע לי

כל סחורה שנקנת באילת ע"י ישראלי צריכה להיכנס במעמ עם צאתו מאילת. בפועל זה לא קורה, כי לא בודקים לכם את הכיסים בשביל מסטיקים. אם אתה מזמין מהמרכז חל עליך חוק המס של המרכז, בדיוק כפי שאם אתה מזמין מחו"ל לא חל עליך חוק מס הוצאה של ארה"ב, אלא של ישראל. אם תזמין דרך האינטרנט אני כמעט בטוח במאה אחוזים שזה יהיה עם מעמ, אין סיבה שלא.

Anuerysm

New member
אבל עם כמה שהם זולים וכאלה

המבחר שלהם קטן מאוד, בישראל הייתי קונה שם הרבה, אבל עכשיו אני כבר שומע מוזיקה פחות פופולארית ואין שם הרבה הייתם מאמינים שהם לא מחזיקים באלבום אחד של הקינקס?

שלום חן

New member
אגב...

רכשתי גם את פולס ב-DVD ב-83 ש"ח בלבד, מאד זול. עוד נקודה בקשר לסנואו וויט הגיטריסט שנילווה לווטרס בהופעותיו, כשצפיתי ב- IN THE FLESH, היה דיון קצרצר עליו בפורום, הבן אדם פשוט לא דומיננטי, הוא לא פוזאיסט, כנראה שלא בא לא להתבלט יתר על המידה, זה האופי שלו נחבא אל הכלים
הוא פשוט עושה את העבודה שלו, לטובה

שלום חן

New member
לפחות לגילמור יש...

נוכחות, ורואים שהסולואים שייכים לו ולא מתחלק עם גיטריסט אחר.

The Walrus

New member
אתה פשוט לא מכיר אותו

שמעת את הדיסקים שלו? פינק פלויד זה לא ממש הסגנון שלו, הוא יותר בא מהכיוון של בלוז. הוא פשוט תותח. תנסה לראות פעם הופעות שלו, בסגנון שלו. הוא עדיין לא פוזאיסט, אבל הגיטרה שלו פשוט אדירה... נגן גדול. ובכל זאת, הייתי מאוד רוצה שווייט היה מנגן את כל הסולואים בנווה שלום - יש לו פיל הרבה יותר טוב, יש לו סאונד הרבה יותר טוב, ולמען השם - הוא לא פוחד לאלתר (אחד הדברים שהפריעו לי בקילמינסטר זה שהוא לא אילתר תו אחד כל ההופעה!).

למעלה