יש חדשות בקשר למנהל הפורם

lp2002

New member
יש חדשות בקשר למנהל הפורם

זה היה בימים הקרובים או שזה היה אני או שזה היה מישהוא אחר דיברתי עם אחת מהנהלת הפורמים באיימיל וזה קרוב לסיום

Nightwish-boy

New member
לא בהכרח... יש לי הפתעה בשבילך

דיברת עם נטע נכון? גם אני דיברתי איתה... היא הציעה לי לנהל את הפורום הזה... אבל אני בכלל לא בטוח שאני אקבל את ההצעה (הוגן שכמוני) כי אני לא בטוח שיש לי זמן בשביל זה או כוח או הבנה מספיקה... ככה שזה לא כזה קרוב לסיום שלך דור

shay or eli

New member
הוא אמר

או שזה יהיה הוא או שזה יהיה מישהו אחר. כניראה שאתה המישהו האחר.

Nightwish-boy

New member
יודע מה? שכנעת אותי

אני הולך לנסות ולנהל את הפורום (אם יאשרו לי והכל)... ותאמין לי שכל הקללות והנאצות שלך ושל חבריך יחסמו... אני אדאג לזה. שלך דור

Nightwish-boy

New member
אמרתי "שלך ושל חבריך"

אז אתה השתמשת בנאצות והסתות נגדי (הוא סתם יהרוס תיזהרו ממנו הוא רק רוצה להרוס ת´פורום!) וצ´סטר וכו´ השתמשו בקללות... שלך דור

lp2002

New member
מה ?

טוב הנאצות שלי מלוות בהוכחות לזה שאתה לא אוהב את הלהקה ולא אוהב את העריצים והכוונה היית להסביר שאתה לא מתאים להיות מנהל הפורום הזה

lp2002

New member
ועוד משהוא

זה בכלל לא נאצות לא אמרתי לאף אחד להרוג אותך או לקלל אותך אמרתי שאסור לך למנהל את הפורום

Nightwish-boy

New member
אתה לא רשמת את זה ככה

מה שרשמת זה "אסור שנייטוויש בוי ינהל את הפורום! הוא יהרוס אותו!אתם לא קולטים את זה אנשים?" זה הסתה שלך דור

lp2002

New member
לאאאאאאאאא בבקשה לא

רק חסר לפורום הזה שאתה תהיה המנהל שלה! אתה בכלל אל אוהב את הלהקה

Nightwish-boy

New member
גם אני חשבתי על זה אבל...

הצבעה זה פתח לזיופים ולהבאת חברים... זה מסוכן. עם זאת, אם יהיו בחירות, אני מתמודד רק דור יביא שלום!
שלך דור

Nightwish-boy

New member
אני לא מוכן למכור את עצמי...

ולהבטיח הבטחות כדי לנהל את הפורום הזה... אני לא אתחיל לעשות קמפיין בחירות עם כל מיני הבטחות כמו "רק אצלי תקבלו את העדכונים הכי חמים על לינקין פארק" וכאלה דברים... זאת לא הדרך שלי. שלך דור

למעלה