יש חדש מאנה?

חיה אש

New member
יש חדש מאנה?

אנה אם את קוראת ...חושבת עליכם הרבה ...חיבוק חזק

יפית מן

New member
ערב טוב חיה-לה גם אצלי אנה כל הזמן בראש

ומחזיקה לה אצבעות
ליבי איתה,ומאחלת לדניאל בריאות איתנה ונכונה ושתשוב בשלום בריאה ושלמה לצמחת הוריה היקרים, אנה-לה שיהיה לך הרבה נחת ורק טוב כל הימים ממני סבתא של מאור ילד של אור

דליה ח

New member
ליפית , לחיה ולכל מי ששואל על אנה...

אני בקשר עם אחותה שם אנה, הם מתאוששים מהניתוח. הניתוח עצמו עבר בשלום, הרופאים מרוצים. דניאל עברה מטיפול נמרץ למחלקה, ואנה ובעלה לא זזים מהמיטה שלה. זו אינפורמציה מלפני כמה ימים, אני מקווה שמאז המצב משתפר יותר ויותר. הם צפויים לחזור בקרוב.

יפית מן

New member
דליה-לה שיהיה לך אריכות ימים ושנים טובות

ושתמיד רק תבשרי בשורות טובות ,החיית את נפשי ישר כוח לך יקירה. דליה-לה אני מוכרחה להגיד לך עד כמה אני מעריצה אותך!יש לי חברה שאינני זוכרת מאיזה נסיבות ספרתי לה על אודליה המקסימה והצדיקה שלך ועל הפיגוע שהתרחש בטילת והיא מאוד התרגשה שאני סיפרתי לה על האסון . בשבת היא באה אלי {אותה החברה}ובידה עיתון לאישה מחודש פבואר ומראה לי את הכתבה אודותיך,וכן את התמונה שלך,ושל אודליה המלאכית הטהורה מאחוריה ים,ואונית נוסעים ,ובו ספרת על חייך איתה,ולאחר האסון,כל השבת בכיתי והתרגשתי איזה גבורה של אם שמאבדת לא רק בת,כי אם גם חברה טובה . אין לי מילים איזה אישה מרומה מעם שאת.יקירתי איזה גדלות,אצילות ,משכמך ומעלה ,הכרתי אותך במפגש ,אבל אחרי הכתבה הרגשתי שאני מכירה אותך שנים.האצילות נפש שלך ,זה לא מהעולם הזה .והשירים שאת מחברת כל כך מרגשים ומתבקש כך להכיר את אודליה המיוחדת ,אני מאחלת לך את הכי טוב שיכול להיות והמשיכי להיות כמו שאת . אחרי לבטים רבים העזתי לכתוב את שכתבתי ...אוהבתותך יפית סבתא של מאור ילד של אור

דליה ח

New member
יפית , למה לבטים ? עשית לי את הבוקר...

אני כל כך שמחה שהעיתון עדיין מגיע לאנשים. המטרה היתה שיכירו את אודליה, ואת סיפור הפיגוע שנשכח. תודה לך על ששיתפת אותי, ואת חברי הפורום. תודה על המחמאות. הרגישות שלך יוצאת דופן, ואל תהססי להביע אותה.

דליה יקרה

נכנסתי לאתר לראות את אודליה ונדהמתי מיופיה הרב והסיפורים על אופיה ואישיותה הכובשת. הלב נחמץ וכואב על העלומים האלה שחלפו ברגע מר ונמהר מהעולם. אין ספק שאת ,דליה, אישה יוצאת דופן. את נותנת השראה. תודה לך.

דליה ח

New member
תודה לך פנה קוטה,

על שהקדת מזמנך ונכנסת לבקר באתר, על המשוב המרגש, ועל המחמאות. אודליה היתה ולעולם תהיה חלק בלתי נפרד ממני, כמו שכל הילדים של כולם כאן הם חלק בלתי נפרד מההורים. איזה יופי שיש מקום כזה שאפשר לדבר על הילדים בלי חשש להעיק.

החשש להעיק... כל כך מטריד

קורה שאני נמצאת באיזה מקום או סיטואציה ומתוך הדברים אני מדברת על דרור ואז אני מרגישה איך אנשים פתאום שותקים ואני חשה מן אי נוחות כזאת כאילו אני "מכריחה" אותם לשמוע וזה מעיק עליהם והם לא יודעים מה להגיד. ופה, אפשר לדבר עליהם בלי סוף כי זה הצורך שלנו, כל הזמן לשמור עליהם בתוך התודעה.

חיה אש

New member
כמה שזה נכון פנה

לי זה קורה המון אני מדברת ומזכירה את גיא המון ולאחר מכן מרגישה את האי נוחות בסביבה אבל זה לא מרתיע ....היחידי שאני חוששת אבל למרות הכל מדברת לידו זה דניאל הבן הצעיר.

koval10

New member
shalom leculam

ani iechola likro ach ein beefshariuti lichtov beivrit. ani meod moda leculam al hadeaga ial haichulim. anachnu beseder, Daniel margisha tov ve anachnu amurim lehishtachrer machar mehabeit cholim. aval nishaer po od shavua ad habicoret shel haprofessor hamenateach. shuv toda raba chaverim, targishu tov culchem berega sheuchal echtov lachem shuv.

eaz1514

New member
אנה חדשות נפלאות !! אוהבים אותך ../images/Emo23.gif

עשית לנו את הבקר, אני חושבת לכולנו !!!
אילנה, אמא של רונן

חיה אש

New member
הודיעו לי שהיום יעלה

באתר "יזכור " של צה"ל קורות חייו של גיא עם תמונה ואני,למרות שאני יודעת מה כתוב כל כך חוששת להכנס לאתר....

אחשל

New member
../images/Emo32.gifטיפ קטן שיכול לעזור לך...

כשכותבים הודעה או תגובה במסך הרגיל (לא "תגובה מהירה", יש מעל שורת הנושא סרגל פקודות (הדגשה, לינק...). בצד שמאל שלו יש ארבע משבצות כחולות, בכ"א סימן. לחיצה על המשבצת שמסומנת "ע" פותחת מיקלדת וירטאולית בעברית, ע"ג המסך.
ניר

שרון123

New member
תודה אנה על העדכון המשמח../images/Emo23.gif

מקווה שגם בביקורת יהיו בשורות טובות ושתחזרו במהרה
אחרי שאת חוזרת נקבע מפגש פורום!

למעלה