אני...גם לי יש חופש מעניין...
אני צדה חרקים כל היום וכל הלילה...חחח.....בעיקר אחרי שהיה לי ג'וק במיטה!!!ו...החדר שלי סוף סוף נקי קצת מחרקים...חחחחחח....אחרי שהם הבינו שלא כדאי לעשות איתי מסיבת פיג'מות..טחחח.. סתם חופש מעבירה את הזמן על האינטרנט,על הפורום של הסימס(חזרתי אליו כי שתי ה"סימסיות"עפו)ו...זהו! אמממ....שירלי מה שלום הדגים? יוני תרגיש טוב!
איתי-מה קורה למה אתה לא בפורום יותר??? מחר יהיה עדכון פורום,שאלות חדשות,וממחר אני עושה את העדכון אחרת לגמרי,אני מסכמת את ענייני השבוע בצורות שונות או בקיצור אני מחלקת את העדכון...! חלק 1-עדכון על אייל 2-עדכון על שרשור ה"אוף"שבו מדברים על נושאים לא קשורים,וממחר הוא יפתח פעם בשבוע!(אני אפרט בהמשך) 3-עדכון על ילדי הפורום(כל אחד נותן את העדכון שלו על עצמו) 4-שונות(על דברים חדשים שלא שייכים לאף קבוצה) 5-שאלות-כמו שאמרתי שאלות חדשות,ותוצאות השאלות הקודמות...אני שוב מזכירה שהשאלות הן באדיבות קיציס ופרידמן...משם אני לוקחת את הרעיונות והשאלות... לגבי שרשור "אוף" יפתח שרשור לדברים לא קשורים,לדברים על אייל גולן,(כולל תמונות!!חומר מידע ועוד!!!)ושושור "אוף"כדי שבו תענו על השאלות! אז אני אתחיל ממשהו שקרה לי היום,אני אספר בהודעה הבאה!