יש חדש

prince edan

New member
יש חדש ../images/Emo35.gif

יש חדש תחת השמש
חחח............סתם
ספרו על החוויות שלכם בחופש
תשתפו אותנו מה אתם עושים
וחוץ מזה חופש נעים

החופש....../images/Emo13.gif

החופש בסדר גמוררר אפילו מצויין ני הולכת לים לבריכה לים לבריכה לים ועוד קצת בריכה ועוד קצת ים
קמה בצהריים הולכת לישון ב3 4.. סבבה

סימסית

New member
אני...גם לי יש חופש מעניין...

אני צדה חרקים כל היום וכל הלילה...חחח.....בעיקר אחרי שהיה לי ג'וק במיטה!!!ו...החדר שלי סוף סוף נקי קצת מחרקים...חחחחחח....אחרי שהם הבינו שלא כדאי לעשות איתי מסיבת פיג'מות..טחחח.. סתם חופש מעבירה את הזמן על האינטרנט,על הפורום של הסימס(חזרתי אליו כי שתי ה"סימסיות"עפו)ו...זהו! אמממ....שירלי מה שלום הדגים? יוני תרגיש טוב!
איתי-מה קורה למה אתה לא בפורום יותר??? מחר יהיה עדכון פורום,שאלות חדשות,וממחר אני עושה את העדכון אחרת לגמרי,אני מסכמת את ענייני השבוע בצורות שונות או בקיצור אני מחלקת את העדכון...! חלק 1-עדכון על אייל 2-עדכון על שרשור ה"אוף"שבו מדברים על נושאים לא קשורים,וממחר הוא יפתח פעם בשבוע!(אני אפרט בהמשך) 3-עדכון על ילדי הפורום(כל אחד נותן את העדכון שלו על עצמו) 4-שונות(על דברים חדשים שלא שייכים לאף קבוצה) 5-שאלות-כמו שאמרתי שאלות חדשות,ותוצאות השאלות הקודמות...אני שוב מזכירה שהשאלות הן באדיבות קיציס ופרידמן...משם אני לוקחת את הרעיונות והשאלות... לגבי שרשור "אוף" יפתח שרשור לדברים לא קשורים,לדברים על אייל גולן,(כולל תמונות!!חומר מידע ועוד!!!)ושושור "אוף"כדי שבו תענו על השאלות! אז אני אתחיל ממשהו שקרה לי היום,אני אספר בהודעה הבאה!

סימסית

New member
אמממממ....ומה שרציתי לספר

זה אמיתי לחלוטין!וזה מעניין!"מעניין"... או קיי,אז קמתי בבוקר התארגנתי ולא הספקתי לצחצח שיניים כי אמא שלי לקחה את המברשות ואת המתקן לניקוי... אז אחר כך בסביבות 12:00 אמא שלי החזירה את המברשות,ומרוב שמהרתי לצלצח שיניים,לא שמתי לב וצחצחתי אותם עם...עם.......אתם תצחקו! טוב לא משנה....צחצחתי אותם עם הצבע שיער של אמא שלי!!!!!!! והרגשתי שזה היה חריף,אבל מרוב לחץ לא חשבתי....איכס!!!!!אחרי זה ההורים שלי צחקו עלי,בדיוק כשאמא שלי הכינה שניצלים הצעתי לה עזרה(כדי שלא תספר לאף אחד)אז היא עוד אמרה לי:"לא!את עוד תשימי בשניצלים משחת נעליים!" סיפור עצוב!וזה לא הכל!בטעות טבלתי ת'רגל שלי בחומצה!חשבתי שזה מים!!!!! איזה ביש מזל היום....אבא שלי יזכור לי את הקטע עם הצבע שיער לכל החיים!!! אוף!אמרתי להורים שלי שאני צריכה משחת שיניים קבועה!אבל אבא שלי אמר לי שאני צריכה להפסיק להתאצל לקרוא!!!

סימסית

New member
זה כל מה שיש לך להגיד לי???

אחרי מה שעבר עלי היום?????????????!!! אני רוצה לראות פה עוד מישהו שצחצח את השיניים שלו עם צבע שיער!!!אמא שלי עוד שאלה אותי אם אני רוצה לעשות גוונים בשיניים!!!!אמ...!

התקלקל לי היום../images/Emo7.gif

נשך את מיילו אמסטף מסכןן שלי וואי כמעט רצחתי את האמסטף הוא אכל לי את הבייבי מסכן מיילו כולו דם ני עושה תור דחוף לוטרינר עכשיו! יאללה ביי! סימסית ני יתקשר אלייך מחר צ'או

למעלה