יש חומר כזה שעושה את השערות בגוף

Springy

New member
ככה...

אם מדובר בשיער על הידיים, לדוגמה, לוולה יש תכשיר הבהרה שנקרא Blonder Geli 1+3 - זו שקית קטנה ואפשר למצוא אותה באזור שבו נמצאים צבעי השיער ברשתות הפארם. ליד השקיות האלה יש בקבוקים קטנים יש מי חמצן 6% - מי החמצן של וולה נקראים Welloxyd . מערבבים שקית כזאת עם חצי בקבוק מי חמצן, מורחים על השיער, משהים 10 דקות בערך, מורידים ושוטפים. שקית בלונדר עולה בערך 7.5 ש"ח ובקבוק מי חמצן עולה 4 ש"ח בערך. אם מדובר באזור רגיש יותר - כמו שפם, יש מוצר יקר יותר שנקרא ז´ולן - Jolene. אריזה קטנה עולה בערך 45 ש"ח, וגדולה עולה בערך 85 ש"ח. הקופסה מכילה אבקה וקרם שצריך לערבב לפי ההוראות, למרוח, להמתין ולהוריד. מקווה שעזרתי!

Sunny Garcia

New member

וזה ממש יחמצן את השערות או שרק יהפוך אותן לבהירות יותר? והאם יהיה ניתן להבחין בבהירות רק בשמש?

Springy

New member
זה הופך את השיער לבלונדיני...

כמובן שזה תלוי גם בצבע השיער הטבעי... בכל מקרה כדאי לנסות קודם על שטח קטן, גכדי לוודא שאין תגובות אלרגיות, צריבה, אודם בעור וכו´

Bonos Sister

New member
--------->

אני ממש לא ממליצה לחמצן את השיער על הידיים או הרגליים. בגלל סיבה אחת פשוטה - השיערות על הידיים אחרי החימצון יראו נורא (צבע גי´נגי´ כזה...) וזה בכלל לא יהיה תואם לצבע שיער אחר שיש על הגוף (על הראש, רגליים, בטן, גב או וואטאבר)...וגם לא יהיה תואם ממש לצבע הגוף. אני לא מדברת מתוך ניסיון אישי, אבל אחרי שחברה שלי שאומנם היו לה הרבה שיערות על הידיים (ובכל שאר הגוף לא ממש) היא חימצה בידיים...וזה נראה ממש חרא תסלחו לי על המילה. אז לא ממליצה.

Sunny Garcia

New member
קודם כל.......

אני בן! שנית, יש כמה דרגות של חמצון נכון??? אז אני פשוט אשתמש בדרגה נמוכה...

max63

New member
שיטת מרלין מונרו

ידוע שעוזרת הבית תפסה את מרלין מונרו (שאיננה בלונדינית!) משתמשת במי חמצן להבהרת המשולש הקדוש. ולענייניכן: בעלות שער חום כהה או שחור, המנעו ממי חמצן כי זה יוצא כתמתם. מהידיים - שעווה בלבד.

למעלה