יש חייים ביקום

dvir58

New member
יש חייים ביקום

ואם מישהו חושב אחרת הוא מטורף גם אם לא הוכיחו זאת. העובדה שאנחנו לא רואים או לא מבינים זה לא אומר שזה לא נכון אלא רק שאנחנו לא מבינים ולא רואים. ולענינו. אם חייזר שמצליח להגיע לכאן ממרחק מינימלי של 150 מליון שנות אור (אנדרומדה) בעל טכנולוגיה כה מתקדמת רוצה לא להתגלות ע"י החיישנים... החיישנים לא יגלו אותו. נקודה. רק תאונה עשויה לשפוך אור ואתם חושבים שיש ממשלה נורמלית שתרצה לגרום לפניקה המונית ותצא בהודעה שטכנולוגיה שאין לנו תשובה כלפיה (צבאית) נחתה כאן. אני לא חושב. אבל בכל היקום שמספר הגלקסיות שבו רב על כמות החול על פני כל הימים שבכדור הארץ ריק? מישהו מאמין בזה ברצינות? דביר.

BodyBuilder2005

New member
אתה צודק לגמרי אבל אל תשכח דבר אחד

עד היום, עם כל הסיפורים העדויות והסרטונים, לא הובאה לידעית הציבור הוכחה חותכת, ממשית, לקיומם של חייזרים, בטח לא כאלה שביקרו בכדור הארץ. עד אשר זה ייקרה, תכיר בעובדה שהבנאדם הממוצע ימשיך לחשוב שאנחנו לבד ביקום.

Aspen

New member
לפי ההיגיון חייבים להיות

היקום כל כך גדול שזה לא הגיוני שאנחנו לבד. ככה נבנתה האמונה שלי בחייזרים.

J U B

New member
הידע האנושי הוא מצומצם

יחסית יש עוד הרבה מה לדעת יש הרבה תיאוריות על היקום ומהותו אתה לא יכול להגיד שיש חיזרים זו אפשרות אבל עד שאין הוכחה אי אפשר להגיד שיש

"יש חיים ביקום"

צריך להפריד בין שני נושאים: חיים ביקום וחוצנים. היתכנות חיים ביקום היא שאלה שהמדע עוסק בה זמן רב, וכיום רוב המדענים סבורים שקיימת צורת חיים כזו או אחרת ביקום, לפחות מבחינה סטטיסטית. בהקשר הזה אפשר להביא את משוואת דרייק שמנבאת את הסיכויים להימצאות חיים ביקום. הנושא של חוצנים הוא משהו אחר - השאלה האם אותה צורת חיים שנמצאת אי שם היא בעלת טכנולוגיה כזו שמאפשרת לה לנוע ברחבי הגלקסיה עד לכדור הארץ - על השאלה הזאת אין לנו עדיין תשובה.

Blonde Devil

New member
אז זהו ש....

שאם קיימים חיים איפשהו בקיום, גם אם אלה מקרובים וכו'... אז גם קיימים יצורים כחמים מהם שאותם אנחנו מכנים חייזרים! הראי תהליך האבולוציה הוכח כבר אם אני לא טועה, אז אם אפשהו קיימים חיים... אז הם גם מתפתחים!

מה שאתה אומר לא נכון בהכרח

ההנחה שאם קיימים חיים אז קיימים גם חיים מפותחים היא ממש לא נכונה! א. תנאים לקיום ראשוני של חיים ותנאים לקיום של צורת חיים מפותחת שונים אחד מהשני. בהחלט יכולה להיות פלנטה שבה יש תנאים לקיום של צורת חיים פרמיטיבית אך לא לקיום של צורת חיים מתקדמת. ב. ההתפתחות היא תלויה בסביבה. יכולה להיות סביבה שתגביל את התפתחות החיים או שתגרום להתפתחות רק בכיוון כזה או אחר. סביבה יכולה גם ליצור מגבלות על תהליך האבולוציה! ג. גם אם יש התפתחות, אנחנו לא יודעים באיזה שלב התפתחותי אותם יצורים נמצאים. זה לא מחייב שאם יש חיים אי שם אז הם חייבים להיות יותר מתקדמים מאיתנו.

Blonde Devil

New member
אני לא מסכים איתך...

אתה מדבר כאילו יש רק כוכב 1 חוץ מאיתנו שיש בהם חיים.... הראי ברור שיש עוד מילונים פלנטות שבהם יש חיים כאלה או אחרים! והגיוני מאוד שבחלקם יהיו תנאי סביבה מתאימים להתפתחות החיים שם ואני בטוח שיש יצורים חכמים הרבה יותר מאיתנו איפשהו ביקום!

גם אני בדעה

שלא ייתכן שאנחנו לבד בכל היקום הזה. פשוט לא ייתכן. השאלה האמיתי שצריכה להישאל כאן היא, האם חלק מצורות החיים האחרות טורחות להגיע אלינו ולנסות להתוודע אלינו בדרך לא דרך?

ראשגדול

New member
יש הוכחות חותכות ..

הבעיה היא שעל כל הוכחה יש 100 זיופים שנוצרו ע"י אנשים בעלי אינטרסים או ממשלות בעלות אנטרסים .. הזיופים האלה גורמים לנו לחשוד בכל הוכחה .. רוזייל זה לא הוכחה ?? פעם ה היה עב"ם אחרי זה זה היה בלון חיזוי ואחרי זה זה היה מטוס חדשני ... נו באמת ..

למעלה