יש חליפה ודיבורים עם צלם סטילס

שרונס

New member
יש חליפה ודיבורים עם צלם סטילס

טוב, אז אתמול בערב בלכנו לקניון בירושלים לקנות לבן זוגי חליפה. דבר ראשון הלכנו למאייר לפי המלצתם של השטרודלים. לא מצאנו שם צבע שהתאים לחתן וכך המשכנו עד שהגענו ל...משביר לצרכן! לא האמנתי, אך שם מצאנו את ה-חליפה. אז יש חליפה באיכות מדהימה של "בגיר" וגם מחיר לא נורא בכלל: 1100 ש"ח. מומלץ מאוד לכל המעוניינים. היום דיברתי עם צלם סטילס שקיבלתי את שמו דרך הפורום (אייל, מסרתי ד"ש והוא שמח מאוד ושאל לאן נעלמת): האם 500$ לסטילס בלבד זה מחיר טוב? זה כולל צילומים בלי הגבלה במהלך כל הארוע, פיתוח של 200 תמונות (יש לנו כ-100 אורחים ולא נראה לי שנצטרך עוד), אלבום, נגטיבים וצילומים בשחור לבן וגם בצבע ואין הגבלה על שעות הצילום. לי זה נשמע בסדר גמור, אך אין לי כל-כך למה להשוות. אשמח לשמוע את דעתכם. שרון.

nikit1

New member
הי שרון, טוב לשמוע שהכל מתקדם

ומסתדר טוב. לצערי אני לא יכולה לייעץ לגבי צלם כיוון שזה הקטע שבו גם אנחנו תקועים- משום מה לא ראינו אף אחד במחיר סביר עם סגנון שאהבנו. בכל מקרה- טוב לשמוע ממך ובהצלחה בחיפושים!

שרונס

New member
מה אתם מחפשים? צלם מירושלים

מתאים לכם? אני יודעת שהם פותחים סניף בת"א בקרוב, אז לא נראה לי שהם מוגבלים לאזור. בכל מקרה, נפגש עם הצלם אחרי סוכות. אם הוא עושה רושם טוב, להגיד לך? ומה התקציב שלכם? אני יודעת שעל סטילס ווידאו הם לוקחים 1000$. שרון.

nikit1

New member
כן, בבקשה תספרי לי.צלם מירושלים

דווקא יכול להתאים כיוון שאסף הוא ירושלמי במקור, כך שאנחנו נמצאים שם הרבה. לגבי התקציב אנחנו עדיין לא סגורים, אבל לא הינו רוצים לעבור את ה-100 $ בהרבה...בכל מקרה תודה ותעדכני לגבי הפגישה

שרונס

New member
טוב, אז הנה הפרטים:

קוראים לו שלומי מחברת פרומו שנמצאת בעין כרם. המליץ לי עליו רק אייל מהפורום (הצלם המתוק שמשתתף כאן בדיונים). הטלפון שלו הוא 054-868856. כאמור, אין לי מושג איך הוא (חוץ מזה שהוא מומלץ) ואדווח אחרי הפגישה איתו שכנראה תהיה עוד שבוע וחצי או שבועיים. שרון.

Sharon_1

New member
תתחדשו!!!

לחתונה של אחי כל הגברים (חוץ מהחתן) קנו במשביר והיו מרוצים מאד. המחיר נראה לי סביר מאד - לנו על 400 תמונות, CD, מ - 16 ועד שאומרים לצלם ללכת - 875$. (אני לא זוכרת אם זה כולל אלבום או לא, בכל מקרה כל אלבום נוסף 10$).

שרונס

New member
תודה! אז אנחנו לא המשוגעים היחידים

שקונים חליפה במשביר? זה נשמע כל-כך לא חגיגי... גם לי המחיר נשמע סביר, אך באמת הייתי רוצה להשוות עם עוד אנשים כאן בפורום. אם אני זוכרת נכון, אנחנו היחידות כאן שלא לוקחות וידאו... שרון. נ.ב. - שלחתי לך שוב את האימייל. אם הוא לא קריא בעברית, תגידי לי ואכתוב אותו שוב באנגלית.

Sharon_1

New member
לא, אתם לא...

חוץ מזה - מה, את חושבת שבחתונה יבואו אנשים לחתן וישאלו אותו איפה הוא קנה את החליפה?! ומקסימום אחרי החתונה יגידו - איזו חליפה יפה לבש החתן, איפה הוא קנה אותה?! ואתם תגידו - במשביר - אז עשיתם להם פרסומת טובה, ותבקשו אחוזים... ד"א גם שיר* לא לקחה וידאו - אז אנחנו 3... האימייל הגיע - כבר עונה...

שרונס

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

לא אכפת לי איפה קונים את החליפה כל עוד היא יפה ומתאימה לאהובי. רק לא ציפיתי למצוא אותה במשביר הישן והטוב... לבקש אחוזים מהמשביר? למה לא! אני מאוד אשמח!!!
שרון.

Sharon_1

New member
את חייבת לבקש %...

את יודעת איך אנשים ינהרו למשביר... את יודעת?! כמו שכתבתי לך, אבא שלי קנה לחתונה של אחי חליפה במשביר. משהו שנראה כמו פשתן, בצבע פשתן, אבל זה לא פשתן, עם חולצה לבנה מתחת (בלי עניבה). תשמעי - חבל על הזמן!!! כן משביר, לא משביר. נראה פיצוץ! וגם הבעל של אמא שלי קנה שם חליפה בצבע כחול פטרול, אם זכורני אינו מטעני (חליפה ממש, עניבה והכל) - וגם חליפה מקסימה. בקיצור - אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בתוכו... וד"א - שלחתי לך מייל. שמחתי לעזור. מקווה שאוכל לעזור עוד.

שרונס

New member
כתבתי לך בחזרה. את מותק!!! ../images/Emo24.gif

דוקא חיפשנו חליפת פשתן ולא מצאנו. וחליפת פשתן שהיא לא פשתן בטח גם לא מתקמטת כמו פשתן... החליפה של אהובי היא בצבע שחור-אפור כהה עם גוון של ירוק כהה מאוד. קצת קשה להגדיר את הצבע כי היא עשויה מחוטים בכמה צבעים. ובקשר למייל ששלחת - הדיווח הועבר הלאה ועורר שאלה נוספת שאותה שלחתי לך עכשיו. הנכונות שלך לעזור היא משו-משו! גם ההורים שלי ביקשו למסור לך תודה רבה ובהצלחה עם הטיסות לארץ. מחר אני כותבת מכתב למשביר...
לילה טוב! שרון.

Sharon_1

New member
../images/Emo9.gif די! אני מסמיקה...

זהו, זה מה שהיה יפה בחליפה שלו - שזה נראה פשתן, אבל זה לא היה פשתן. ועוד בקשר לפשתן - זה מתקמט - נוראי!! לי יש מכנס פשתן שאני מרחמת עליו ופשוט לא הולכת איתו, רק מלשבת בארון הוא מתקמט. ולליאור גם יש - מכנס שהוא מת עליו - ואני מרחמת על עצמי, שאני אצטרך לגהץ אותו שוב, כל פעם שהוא לובש אותו... קראתי את המייל שלך, אני כבר כותבת חזרה... אין בעד מה - אני אשמח לעזור עוד!! (תמסרי גם להורים - ותודה!) הי, גם אני רוצה אחוזים - לפחות 2 חליפות נקנו שם.... לילה טוב לך

למעלה