יש חנות בארץ?

s h a l e v 3

New member
יש חנות בארץ?

מה קורה אנשים? רק רציתי להגיד שזה רעיון גאוני לפתוח פורום על הדבר הקטן והנפלא שקוראים לו iPod! (ואני חשבתי שאני היחידי בארץ אם זה...) טוב בקשר לשאלה שלי.. קניתי אייפוד 20 ג'יגה בארצות הברית בחנות של אפל לפני שלושה שבועות ככה והיום שאני בא לשמוע אני קולט שיש לי רעשים באוזניות שאני שם על ווליום! וזה מעצבן אני יכול לשמוע רק בווליום נמוך.. אז השאלה שלי היא אם יש בכלל חנות של אפל בארץ? מישהו אמר לי שכן וחיפשתי אבל לא מצאתי. ועוד דבר .. יש לי אחריות על המכשיר? אמרו לי בחנות שזה אאחריות לכל החיים אבל לא קיבלתי שום מסמך... תודה לכל העונים ** אל תורידו.. --> תיקנו מוזיקה**

nadav144

New member
אם אני לא טועה...

אין שום סיבה שידע או כל אחר ייתן לך אחריות... מה שנקרא.. לך תחפש.... אתה צריך להביא אותו לארצות הברית. אני מניח שהרעש הזה הוא האוזניות שנשחקו... נסה עם אחרות, ובמקסימום תקנה אחרות... :)

s h a l e v 3

New member
יש לי את הכי חדש..

אני לא מבין בדגמים כל כך אז אני חושב שזה הדור הרביעי.. .. אז אין חנות של אפל בארץ?

weddew

New member
אמרו שיש בעיה בדור הרביעי...

יש כמה שהתלוננו על בעיות כאלה... תקרא את זה: http://www.ipodlounge.com/articles_more.php?id=4776_0_8_0_M

GoatGuy

New member
לעזאזל

עכשיו אני ממש מתלבט אם לקחת את הדור הרביעי או השלישי... עד כמה שידוע לי- אמורה להיות אחריות בינלאומית בהצגת מסמכי קנייה (קבלה ותעודת אחריות) ככה שאם יש לך את התקלה אפל אמורים לעזור לך (להחליף מכשיר מן הסתם). לא ככה?

flyboi

New member
אתה מקבל חשבונית שהיא למעשה האחריות

על החשבונית....לדוגמא שקניתי באפל בניו יורק היה רשום שם תקופת האחריות לשנה בלבד..ותיקונים אך ורק בחנות של אפל בניו יורק...ניתן תמורת 50 דולר בערך..להאריך את האחריות לעוד שנתיים נוספות. זה בכל מקרה מה שמסרו לי בחנות ש לאפל שקניתי את האי פוד

GoatGuy

New member
לא הבנתי

אם יש לי את התקלה המפורסמת באייפוד החדש, יש לי עם מי לדבר? האחריות הבינלאומית עוזרת במשהו בכלל? אולי עדיף כבר בכלל לקנות את האייפוד הדור השלישי?

flyboi

New member
תגובה לכתבה

הכתבה מתייחסת אם אני לא טועה למיני אי פוד. יש לי את הדור הרביעי ב 40 גיגה ..וטפו טפו טפו....אין לי שום בעייה עם הסאונד

s h a l e v 3

New member
השירים הם באיכות טובה

בכל השירים שלי אני שומע את זה.. אני שומע באוזניה של אוזן ימין כל פעם שאני שם על ווליום גבוהה (לא הכי דבוהה אלא די גבוהה) אז יש לי רעשים כל פעם שיש באס בשיר

nadav144

New member
כל הכבוד...

הספקת לדפוק את האוזניות - או שתחליף אותם או שתסתדר עם זה.... זהירות עם הווליום בפעם הבאה

flyboi

New member
בקשר לאוזניות

אם לפי מה שכתבת שיש לך רעש בווליום גבוה בבאסים...כנראה נכנסה שערה או לכלוך ...לי זה קרה והפיתרון: לקנות זוג אוזניות חדשות.....אם יש לך 39 דולרים מיותרים..האוזניות באות עם השלט....אין מה לעשות. האפשרות הזולה ועובדת מצויין זה להפעיל את האי פוד, לקחת את האוזניה ה"חולה" ..לנשוף בעדינות בתוכה ע"מ להזיז את הגוף הזר ...מה.....איך קוראים לזה הקרום הזה של האוזנייה
...קצת נשיפות מקדימה וקצת מאחור ...להכניס את האוזנייה לפה ולבצע פעולת שאיבה קטנה.... ועם כל זה , אני בטוח שתצליך....אצלי זה עבד בכל מקרה.... בהצלחה!

s h a l e v 3

New member
הצלחתי!

צודק! שיחקתי קצת עם האוזניות! נראה שיש שם משהו כמו שקית כזאת יכול להיות שהיא התקמטה או משהו. גם הורדתי קצת את הבאסים שמרעידים לי את האוזן. בכל זאת תודה לך! חסכת לי 40 דולר!

Twist99

New member
בגלל זה שאלתי בקשר ל"איזה דור"

יש איזה בעיה כנראה לדור הרביעי של האי-פוד, אבל לא בכל המכשירים, ולא בעליה הרבה מדי, מישהו כתב בפורום של האי-פוד (http://discussions.info.apple.com/[email protected]@.6897964a) שזה משהו באוזניות, זה לא מאוד ברור. עדיין אין תגובה רישמית מאפל על הבעיה.. ולמי שחשב שהכתבה הזאת זה למיני אי-פוד הוא טועה, כתוב למעלה 4G (דור רביעי).

flyboi

New member
דור רביעי

בתגובה, כדאי לקנות את הדור הרביעי...מצטיין בזמן סוללה ארוך יותר. היבואנים של אפל הם "ידע" בראש העין....שם קניתי את המחשב
...לפי התמחור שלהם, לא מומלץ לקנות אצלם כי הוא עולה כ 100 ואפילו יותר מהמחיר בניו יורק. אם יוצא לך לטוס לניו יורק בהחלט מומלץ לקנות את המכשיר בחנות של אפל בסוהו....גם לקנות וגם לשטוף את העיניים
בהצלחה

למעלה