יש חנות בחו"ל שכן שולחת לישראל?

• פותח הנושא goldy
  • פורסם בתאריך

goldy

New member
יש חנות בחו"ל שכן שולחת לישראל?../images/Emo67.gif

עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי מספר חנויות, בעיקר בריטיות, להן סחורה יפה מאוד, לרבות נעליים יצוגיות. הבעיה: הן לא שולחות לישראל. אני רוצה לדעת אם ידוע לכם על חנויות בחו"ל שכן שולחות לישראל?

goldy

New member
תודה ../images/Emo140.gif אבל הן לא הטעם שלי. אחדד:

1) חולצות גבריות מכופתרות, ובצבעים חמים. 2) מכנסיים שאינן מדגם בריטי (3/4 שנגמר בדיוק על הברך) 3) מכנסיים יצוגיות שלא עושות מהרגליים "ראש סיכה".

יקר מאוד - מעל ל 200 ש"ח ויכול להיות שגם מכס

תשלם כי זה מעל ל50 דולר ואז יש סיכויי שתתקרב כבר ל250 ש"ח. . מה מיוחד בחולצות האלו? היום במבצעי SALE שיש כבר בכל רשת אפשר למצוא משהו דומה. שקיפות? לא חושב. בצילום הן לא נראות שקופות והיקורה בכלל אין לך מה לחשוש.

goldy

New member
אני מחפש בחו"ל בגלל מיעוט הצבעים בישראל../images/Emo67.gif

בכל פעם שאני הולך לחפש חולצות גבריות רגילות מכופתרות, לא משנה לכמה חנויות שונות אני נכנס: 1) כל הצבעים קרים: הכל כחול ואח"כ ירוק: תמיד אותו גוון. 2) אם זה לא כחול וירוק, זה בהכרח סגול ו-וורוד. יותר מידיי סגול ו-וורוד. 3) כל הצהובות חצי שקופות. מצאתי כתומה אחת, אבל היא הייתה שקופה מאוד כבר בתא ההלבשה. 4) כל המכנסיים הארוכות בצבע שחור. 5) אני לא מתחבר למשובץ ו-או קווים לאורך.

על פניו הן ממש לא נראות שקופות

[אהבתי את הצהובה!] אבל אני ממליצה מאוד לשלוח להם מייל ולברר מולם. יש להם שירות לקוחות לא רע, הם אמורים לענות מהר. נ.ב עכשיו מתחיל הסייל. חכה קצת, המחירים יירדו.

eboy10

New member
ירוקה../images/Emo99.gif

הצהובה גם נחמדה אבל לדעתי בעיקר כי היא יושבת טוב על הדוגמן. בכל מקרה אתר מוצלח

Shy Guy

New member
אם הן לא שולחות, יש אפשרות "לארגן" משלוח. :)

גם במידה ואתר מסוים לא עושה משלוח לישראל, חלק גדול מהם שולחים לארה"ב וקיימים היום מספר אתרים ישראלים שמעניקים לך בחינם כתובת בארה"ב שבה אתה יכול להשתמש כשאתה מזמין מחו"ל.
כשכמובן, במידה ואתה מבצע הזמנה בעזרת הכתובת שהם העניקו לך, אתה משלם להם תעריף מסוים עבור המשלוח (תעריף שאפשר לברר בכל אחד מהאתרים האלו). אם יש איזה אתר שמעניין אותך ואין אפשרות להזמין דרכו משלוח לישראל, אלא רק לארה"ב, אתה מוזמן לבדוק את אחד מהאתרים הבאים: UShops, Mustop ו-EZBuyUS.

Shy Guy

New member
אממ.. תלוי מה עלות החולצה וכו', מין הסתם. :)

אבל אם זה מספיק שווה את זה, טוב לדעת שיש אופציה.

השירותים האלה מייקרים את העסקה

לפעמים בצורה משמעותית, ועוד מעבירים במכס כך שהסיכוי הקלוש שתצליח לחמוק עם מעטפה - הולך לאיבוד :) מה שכן, בראש השנה ובפסח יש להם לפעמים מבצעי שילוח חינם או במחירים נמוכים, שווה לבדוק.

Shy Guy

New member
ברור, אבל יש מקרים בהם אפשר להגיע לפחות מ-50$

(זה הגבול מבחינת מכס, אם אני זוכר נכון, לא?) או באמת להמתין למבצעים שהמלצת עליהם.

למעלה