:-P: עכשיו נראה אם אנשים באמת אהבו את האפליקציה? או השתמשו בה כי דחפו להם אותה. :LOL:
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 14:39 #1 עכשיו נראה אם אנשים באמת אהבו את האפליקציה? או השתמשו בה כי דחפו להם אותה.
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 14:41 #2 אתם חושבים שמאותם סיבות, אם יביאו את העניין לבית משפט בישראל הוא גם יחליט לחסום את זה? פחחח.. אפילו אם יביאו לו אתר של אנטישמים הוא יסרב לחסום אותו.
אתם חושבים שמאותם סיבות, אם יביאו את העניין לבית משפט בישראל הוא גם יחליט לחסום את זה? פחחח.. אפילו אם יביאו לו אתר של אנטישמים הוא יסרב לחסום אותו.
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 14:46 #3 השיאומי שלי בברירת המחדל מגיע עם אפליקציה של תיקטוק. אני מיוזמתי הייתי מסיר אותה כל הזמן אבל שמפרמטים את המכשיר להגדרות יצרן האפליקציה חוזרת
השיאומי שלי בברירת המחדל מגיע עם אפליקציה של תיקטוק. אני מיוזמתי הייתי מסיר אותה כל הזמן אבל שמפרמטים את המכשיר להגדרות יצרן האפליקציה חוזרת
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 14:49 #4 אם האפליקציה מאוד פופולרית עם מליוני משתמשים ויום אחד פתאום נעלמת מה יקרה? ימצאו דרכים לעקוף את החסימה. אחרת כנראה זה סתם מוצר שאנשים השתמשו בו כי היה מטופש לשימוש ונדחף להם.
אם האפליקציה מאוד פופולרית עם מליוני משתמשים ויום אחד פתאום נעלמת מה יקרה? ימצאו דרכים לעקוף את החסימה. אחרת כנראה זה סתם מוצר שאנשים השתמשו בו כי היה מטופש לשימוש ונדחף להם.