יש חשש מטורנטו

יש חשש מטורנטו

כנראה שבאוגוסט אני נוחת ומתחיל את חיי בקנדה, החתמנו את ה PR לפני 4 חודשים וחזרנו לארץ בגלל לימודיה של אשתי, עד לא מזמן חשבנו ללכת לכיוון אלברטה אבל לאחר הביקור האחרון הרעיון התערר...חשוב לי חיי קהילה מה שיש בטורנטו. אבל...טורנטו יותר קשה מהבנתיבנושא מציאת עודה לפחות בתחילה ובכלל לעומת אלברטה ששם יותר קל מבחינת תעסוקה. מהי המלצתכם לאחד כמוני שאין לו מכרים בטורנטו מבחינת התחלת החיים לאחר הנחיתה ? איזה עבודות אוכל למצוא בתחילה בטורנטו הרקע שלי הוא מכירות ושיווק אך בנוסף אין לי בעיה לעבוד פיזי. אשמח לקבל חוות דעת גם בעינייני מגורים ועוד טיפים מעניינים... תודה יניב

לדעתי -

אם אתה מוכן לעבוד בכל עבודה קשה בשדה ואין משהו שקטן עליך, ובהינתן זה שאלברטה מדכאת, לך לטורונטו. תכלס באלברטה יש אמנם הרבה עבודות בנפט, ובשביל אנשים לא מקצועיים זו אולי הדרך היחידה לעשות כסף גדול, אבל זה בא עם המון חסרונות. חוצמזה, אתה לא באמת רוצה לעבוד באיזה באר נפט אלא בטח לעבוד במשהו שתוכל לחזור לעסקי המ יש גם הרבה עבודות מעצם זה שהפרובינציה בתנופה, בגלל הנפט, אבל אלברטה מדכאת בכל מובן אפשרי.

אחלה רן אין עליך תודה ידידי ../images/Emo141.gif

ד"א אתה גר היום בטורנטו ? אני כבר מבולבל ...

נו ואיך שם ?

חיית יותר משנה בוונקובר למיטב זכרוני... איך טורנטו מעניינת יותר ? יניב

הייתי בוונקובר כמעט שנתיים

ראה במורד הפורום יש סקירה של ההבדלים לבקשתו של קשרל.

ד"א מה איבדת באדמנטון ?

משהו מיוחד? מה ניסית לראות שם או לבדוק ? מהם חוויותך מהאזור ? יניב

fermat7

New member
הנה, כולנו כאן מכרים שלך ../images/Emo8.gif

אם אתה צריך עזרה בכל דבר, צור קשר. בהצלחה

שלום ותודה ל fermat7

תודה ! אחלה עידוד אהבתי, האמת היא שהייתי מאוד פעיל בפורום עד לפני שנה אבל הכיוון היה אז אלברטה ויצרתי קשרים עם אנשים שנסעו לשם ואף התארחנו בקלגרי ועד היום הקשרים יציבים וטובים אבל ..הכיוון שאנו נהגר יהיה טורנטו. הנקודה היא שהכי טוב זה נחיתה רכה ויותר מזה אין לי שום אינפורמציה חד משמעית בנושא. לדוגמא ... עלות מגורים ל 2 חדרים באזור שיש בו ישראלים / יהודים ? מעניין אותי לדעת, עבודות שניתן למצוא בתחילה מבחינה עבודות לא רק בתחום שלי שהוא שיווק ומכירות ( ידע בתוכנה וענף מוצרי הצריכה ), אני מתכוון משכורת שאפשרי להרוויח בעבודות פיזיות לתחילת הדרך אם נצטרך ? בכלל איזה עבודות ניתן לקבל בשיווק ללא ניסיון ? אודה לתשובה וליצירת קשרי ידידות, יניב

Len5

New member
שלום, פלייר שפיץ

אנחנו מתכוונים לעבור לקלגרי. היית שם - תספר,בבקשה, למה לא אהבת את המקום?

fermat7

New member
You're welcome!

Don't bother yourself with these questions for now. It shouldn't be that difficult to get a job, at least from my knowledge and experience here. about costs, too many variables and unknowns, don't worry, you'll manage. I'll be happy to help you, talk to me in private. Eran

למעלה