יש טיפ לכביסה ריחנית?

סתיו ג

New member
יש טיפ לכביסה ריחנית?

איך זה שיש בתים שמביאים לך מגבת והריח שופע ממנה. ויש בתים שאין שום ריח לכביסה אחרי הייבוש?

psa

New member
יעל ,מצטרפת לשאלתך.

השתמשתי כמעט בכל המרככים והריח נעלם מהר מאוד. קראתי פעם להתיז מרכך כביסה גם בתוך המייבש. { סוד כמוס: את המגבות אני אוהבת לייבש רק במייבש-יוצאות רכות ונעימות.}

חן Y

New member
אצלינו אמא שלי אלופה

אחרי שהמכונה מסיימת את הסיבוב שלה - היא מניחה בתוך התוף יחד עם הכביסה מרכך סוד כחול ומשההה קצת . ואחר כך מחזירה לפעולות האחרונות של המכונה והריח משו משו. חוץ מזה שיש כאלה דפים ששמים במייבש ויש חומר שמתיזים לתוך המייבש מקוה שעזרתי

סתיו ג

New member
לא הבנתי את הסיבוב האחרון,

אחרי שהמכונה לקחה מרכך, אז אני עוצרת אותה? אני לא משתמשת הרבה במיבש, כי הוא מכווץ לי בגדים
תודה לכן

לי מ ו ר

New member
אני משתמשת

באבקת כביסה של טייד בשילוב עם המרכך של סנו מקסימה הלבן. אני לא משתמשת במייבש, ומשתדל להוריד כביסה ברגע שהיא מתייבשת.

אופה3

New member
לא לשים מרכך כביסה עם תחילת ההפעלה

המכונה סוחבת פעמיים אבקת כביסה ומרכך, עדיף בסיבוב השני, בדרך כלל לפני תחילת הסחיטה כל מכונה זה מספר אחר, אצלי יש ספקטרה אז במספר 7, אחרי שהמכונה סוחבת את האבקה פעם שניה, חכו חמש דקות, ואז שימו את המרכך , הריח נשאר, וגם הרכות,

psa

New member
אופה ,שאלת תם....

אם כך אני אמורה לעמוד ליד המכונה....? הפיתרון היחיד לתת למכונה לסיים. להוסיף את המרכך. להפעיל שוב את המכונה בפעולה האחרונה ,ז"א של הוספת המרכך... תודה על הטיפ הריחני...

מון שרי

New member
נורא פשוט

לשים מרכך בכמות כפולה מהכמות המומלצת. אין פיספוסים. בקשר למיבש, מיום שרכשתי, הוא לא נח לרגע

גוגולה

New member
לאחר נסיונות רבים...

נוכחתי לדעת שאבקת כביסה טייד הכי מומלצת, והסוד לריח טוב שנשאר הוא להתיז למייבש כמה שפריצים של תרסיס "סנו מקסימה למייבש" (בקבוק תכלכל כזה). אפקטיבי במיוחד אם עושים זאת בדקות האחרונות לפעולתו. מומלץ!!! לפעמים אני אפילו מרססת קצת על הרצפה בבית בזמן הספונג'ה. מותיר ריח כיפי של

למעלה