יש טעם להמשיך להתאמץ?

Skar FaSe

New member
יש טעם להמשיך להתאמץ?

נראה לי שאתמול הרגשתי את ה - ״סוויטץ׳(?) לא יודע.... נפגשנו במקרה לפני שבועים וחצי - הפתעה נעימה... אחרי הרבה זמן...
נישקתי.. חיבקתי...הצעתי לקחת אותה אותה במונית הבייתהת ב - taxi החחזקתי לה את היד בנסיעה, לא התנגדה תוך כדי היא אמרה: ״אני כל- כך שמחה שפגשתי אותך ברכבת״ - הציעה לעלות אליה הביתה לכוס תה - סרבתי בנימוס - כשנפרדתי מימנה מתחת לביניין שלה, עוד פעם נישקתי ,וחיבקתי, שאלתי אם אפשר להתקשר אליה לפעמים (?) - ענתה: ״ אפשר״ - חתכתי לאן שהוא, ובדרך שלחתי לה sms :"kiss" - v - החזירה: ---> -

עשה לי את היום הקטע הזה - ים זמן חיכיתי לצ׳אנס איתה... - לא יצרתי (איתה) קשרת חיכיתי שבוע וחצי חוץ מכמה לייקים בפייס-בוק, וברכה ליום הולדת - הודעה בפייס- בוק - אחרי שבוע וחצי תפסתי ביצים להתחיל לדבר איתה - בהתחלה הייתה קצת קרה,ושאלה : ״ לאן עוד פעם נעלמת?״ ואז הייא השתנתה והתתחילה להיות כייפית, ואופטימית - כמו פעם ....
~ כאילו הכל super cool ~ ואני לא הצלחתי לזרום, תקוע לי נגטיב , וגועל נפש... הייתי צריך להתאמץ, לחשוב מה להגיד - משהו שלא היה לי אף פעם קיים איתה - תמיד זרם בלי מאמץ בכלל - כשדיברנו , היא גם הזכירה לי תוך - כדי שיחה שהיא הזמינה אותי לעלות לדירה ואמרה ״ אתה סרבת״ - לא בכעס- השיחה הסתיימה בזה שהיא אמרה לי: ״ אתה תמיד יכול לשלוח לי sms ~ ואתה תמיד יכול להתקשר אלי״ - אחרי השיחה הזאת, חיכיתי חמישה ימים לפני שיצרתי עוד פעם יצרתי איתה קשר (שלשום) קראתי לה בצ׳אט, ואחרי קצת זמן עברנו לטלפון - התקשרתי אליה.. דיברנו קצת - אבל עוד פעם.. לא זורm לי איתה כמו פעם והיא ~ cool ~ מעניינת , מצחיקה, יודעת לבא ביציאה cool - - ואני - בעננים ... - דיברנו בערך שעה - אולי קצת פחות - למחרת שלחתי לה sms קצר, וקצת מצחיק, אבל לא המשכתי לדבר לא להפריע לה בעבודה .החזירה תשובה עם 3 סמייליs ))) - ובערב פתאם אני שומע ״צליל״ בטלפון - מסתכל - ו ~ sms מימנה.. הפתעה נעימה... דיברתי איתה כמה משפטים, ואפילו קצת הצחקתי אותה, ואמרתי לה : ״ אני בדרך הביתה, אגיע בערך תוך 20 דקות ואכתוב לך ״
והיא ענתה: ״ אני אחכה
״ - חזרתי, והתחלנו (המשכנו לדבר) - אבל פאקינג לא יוצא לי - תקוע בי נגטיב , ומרמור ואני לא מצליח לזרוM איתה כמו פעם - צריך לחשוב מה להגיד לה, להתאמץ, לאלתר, וזה יוצא מזוייף כאילו משהו ״נרקב״ אצלי שם בגלל כל הקטע הדפוק שהיה לי איתה בעבר - ולא מצליח לשחרר את זה ובגלל זה לא יוצא לי...- אני מרגיש כאילו ״ אני לא עושה לה את זה״...- והיא מרגישה את זה! עד כדי כך לא יצא לי, ועד כדי כך לה הצלחתי לזרום ,שהשיחה הסתיימה כמה דקות אחרי שחזרתי! פתאם לקח לה הרבה זמן לענות לי... שאלתי: ״עסוקה?״ ~ ענתה: ״לא~ מכינה תה:)״ אבל השיחה לא נמשכה , קצת אחרי ראיתי אותה ב website ~ אחר ואמרתי: ״ הא היא היא :)״ החזירה smily - שאלתי : ״ מה את עושה?״ - ענתה : ״ קוראת :)״..... והגבתי : ״ cool ~ אם ישעמם לך אז אני אוןline ;) " ענתה : ״ ok :)" - לא חזרה .. אבל הייתה עוד הרבה זמן online... כמה שעות...
- לא יודע... בעסה..... - כאילו - אם זה ככה, אז למה אמרת לי ״ אני כל- כך זמחה לראות אותך?״ למה הזמנת אותי לעלות אלייך הבייתה?
למה אמרת לי שאפשר להתקשר אלייך? ועוד פאקינג שאלת אם יש ל עדיין את מס טלפון שלך - למה אמרת לי שאני תמיד יכו לשלוח sms ותמיד יכול להתקשר אלייך ? ועכשיו....? - ואלל׳א לא יודע..
..
יש טעם להמשיך לחזר ? חשבתי ליצור איתה קשר ולנסות לקבוע להפגש איתה ?

Shamy

New member
למה אתה חושב שהכל קשור אלייך והכל סביבך?

נשמע שהיא פשוט באמת הייתה עסוקה,גם אני בזמני כשהיה לי פייסבוק והייתי לומדת למבחן הייתי משאירה אותו פתוח באיזה טאב מסכן בין מיליון טאבים אחרים שקשורים לחומר הלימודי והייתי שוכחת ממנו ופעם ב...טורחת לראות אם מישהו כתב לי הודעה
גם כיום אם אני מאןד שקועה בעבודה ומישהו יכתוב לי בוואטסאפ יכול להיות שאני אסתכל בחצי עין(וזה מציין לצד השני שאני מחוברת וקראתי את ההודעה) על אף שמבחינתי לא באמת הקדשתי זמן לקרוא ולענות כמו שצריך להודעה
נשמע שהיא סתם חזרה הבייתה הכינה אוכל והתעסקה במשהו פעם הבאה תשאל...את עסוקה? אפשר לדבר? זה זמן לא נוח? לא הכל קשור אלייך אז אל תחמיא לעצמך כל כך

Skar FaSe

New member
- אני לא מחמיא לעצמי ~~

&nbsp
- כי אם היא היתה עסוקה היא לא היתה אומרת לי ״ אני אחכה :) ״ ( כשאמרתי לה שאכתוב לה כשאחזור)
- זה היה אתמול ב 10:30 בלילה - וכשהתחילה לדבר איתי ( שלחה sms)היא אמרה לי שהיא רק התעוררה, כי הייתה
עייפה. היא היתה בבית הרבה זמן - גם אולי לא הייתה מתחילה לדבר איתי אם היא היתה עסוקה ~
וגם כששאלתי אותה אם היא עסוקה, והיא ענתה: ״לא - מכינה תה״ - אני פשוט משעמם אותה, כי אני לא זורם
איתה כמו פעם , ואולי היא גם מרגישה את ה ~ וייב הדפוק מימני ... - ואולי גם כי נעלמתי ליותר מידי זמן מאז
שנפגשנו במקרה - dont know...
- כנראה שהשתניתי בתקופה הזאת... ~ לא עושה לה את זה...... -

אתה מרגיש שאתה לא מספיק טוב בשבילה?

ויכול להיות בסוף בקטע של האונליין שהיא גם כבר הרגישה שזה לא זורם כמו פעם.

Skar FaSe

New member
= לא יודע =

אני מרגיש שאני לא טבעי איתה, שאני לא רגוע איתה - שאני צריך להתאמץ כדי שהשיחה תזרום. וזה ייוצא מזוייף! -
קשה לרמות אינטואיציה של אישה ! נראה לי שזה העלבון, הנגטיב , והזבל שתקוע לי מאיך שהתנהגתי איתה בעבר, ומאיך שזה התקלקל - למרות שהיא היתה זאת שאמורה להעלב, כי אני זה שהייתי הדפוק !
-ואני לא מצליח להשתחרר מזה - בזמן שהיא כן הצליחה להשתחרר מ זה - ואמרה לי : ״ תשכח הכל״ - ומה ש מפתיע אותי, שזה בכלל לא היה ככה פעם - לא הייתי צריך להתאמץ, לא הייתי צריך לחשוב בכלל על כלום זה זרם כמו נהר במשך שעות - אז איך זה שאני לא מצליח לשחרר דוקאה עכשיו כשקורה משהו שאני רוצה? - והקטע הוא שכשנפגשנו זה כן זרם... לא היה רע...-לא ״מדהים״ אבל לא רע - אחרת היא א היתה מזמינה אליה הביתה - ועוד הזכירה לי את זה שהיא הזמינה אותי כשדיברנו אחרי זה ואמרה לי :״ אתה סרבת״ וגם אותה פעם שעברה שדברנו, רק בהתחלה היא אמרה משהו סטייל: ״ לאן נעלמת?- והיא כן זרמה כמו פעם - אני הייתי תקוע! זה לא שהיה משעמם , אפילו הצלחתי להצחיק אותה, ( קצת) אבל כשאני צריך להתאמץ ,זה יוצא מזוייף, ולא טבעי, מלא באהבה הדדית
לא יודע... אולי היא כן מרגישה שזה לא זורם כמו פעם...
בא לי לנסות לדבר איתה ולנסות לקבוע איתה להפגש- מה את מציעה?

רואה 6 6

New member
לאאהה,שטויות, אתה מתאמץ מדי.כאילו שאתה מפחד שהיא

תגלגל אותך מכל המדרגות.ברור שחשוב לך למצוא חן בעיניה אבל תוריד את המאמץ. תיהיה הרבה יותר סקסי ככה.

good lovely

New member
לא קראתי עדיין תגובות

אבל למה אתה קצת מרגיז?!!
למה את השאלות ששאלת בהודעתך לא ממשת אותם?
אתה לא חושב שהיא מספיק נתנה לך מלא אופציות ליצירת קשר ואתה בשלך בחרת לא להשתמש בהם?
&nbsp
איזה גבר מסרב ״בנימוס״ לאקסית שלו?
אתה בטוח שאתה אוהב בנות?
אתה מאוד מבולבל ומפוזר, חבל, ככה לא תתקדם לשום דבר, בטח שלא בפן הזוגי.
&nbsp
אני בכלל בהלם ממנה למה לא השאירה אותך מאחור. משחק ילדותי ולא בוגר.
&nbsp

Skar FaSe

New member
why?

למה אני (קצת ) מרגיז?
- סרבתי בנימוס בגלל כמה סיבות -
- לא התראינו הרבה זמן והיו כמה מצבים מביכים כמו המיקרה הזה לדוגמא:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?ForumId=30&MessageId=171178984
&nbsp
זאת באמת היתה הפתעה נעימה לראות אותה במיקרה! אני כן אוהב את הבחורה ,אבל לא התאים לעלות אליה
הביתה באותו רגע . הכל קרה מפתיע מידי - גם בגלל שברקע יש פגיעה ו אכזבה הדדיית ~ ואת לא מכירה את
הרקע בכלל ~
גם כי הייתי קצת שיכור באותו זמן ולא נעים ״להופיע ל ״ דייט״ שיכור אחרי הרבה זמן שלא התראינו ועוד
אצלה בבית... וגם כי הייתי עייף ומצונן עם אף סתום היה בערך 12:30 בלילה ובגלל שהייתי מצונן לא
הצלחתי כמעט ~ ״ להרגיש אותה״ כשנישקתי אותה - הנסיעה של 20- 25 דקות - Taxi - חשוך היה כמו
״מיני דייט״ ושלחתי sms ( kiss( מ מונית אחרת בדרך הביתה
ולמה את כל כך בעד ש״תשאיר מאחור״ ?? מה עשיתי רע??

Skar FaSe

New member
- ו - אתמול

- שלחתי לה sms ~ ו באיזה שהוא שלב כתבתי לה סטייל : ״ תגידי (?) " כשתבריאי בואי נלך להסתובב? " (זרקתי רעיונות ) ושאלתי:
״what do you say? "
והיא ענתה : ״ בוא, אבל אני לא יודעת מתי..״
מזכיר לי שהיא ענתה בערך באותו סטייל - כשהיא נפנפה אותי בפעם הקודמת.. אחרי שהתעצבנה, כי הייתי נעלם לה, ולא "הלכתי על זה " כשהיא ציפתה לזה, והיתה אומרת לי ש"הכל אפשרי " (אז היא אמרה ״ עד ה - week-end בגלל (תרוצים) כשהצעתי לה עוד פעם אחרי כמה ימים, היא ענתה : ״אנחנו שונים מידי״ וכאן, ושם - באתי לה במחמאה - אמרה : ״אתה נהדר,אבל אני לא מבינה אותך, ולא מכירה אותך״
-
ואז , כניראה היא קלטה שהיא באה ביציאה מגעילה, ואמרה: ״אתה לא מנסה ליגרום לי להכיר אותך״ - בזמנים לפני זה היא היתה מחייכת על כזאת מחמאה - ואתמול, התשובה שלה: ״ בוא , אבל אני לא יודעת מתי..״ - הזכירה לי את הקטע מפעם .. - לפעמים אנשים חוזרים על עצמם בתגובות שלהם באופן דומה..
- הגבתי לה: ״ יודעת(?) היה קלאסי לפגוש אותך במקרה, ו פעם, נורא אהבתי לבלות איתך - but i'm a dumbfuck" -
- אני זוכר ש כשהכל היה סאבאבי, והייתי מנסה לקבוע איתה , אם היא לא היתה יכולה, היא היתה אומרת לי בערך מתי היא כן יכולה ,זה היה מקסימום יומיים, שלושה לחכות - ואם היא כן הייתה יכולה, אז היתה שואלת ~ ״ לאן?״ קובעים, נפגשים, ומסתובבים עד הבוקר ` או שלפעמים היתה מתקשרת אלי, וקובעת בעצמה ~ כולל מקום ושעה...
- לא יודע... אולי לא בא לה אולי בהתחלה כן היה בא לה אבל גם היא קלטה שזה לא זורם + נעלמתי ליותר מידי זמן מאז שנפגשנו במקרה... (שבוע וחצי ) ואחר- כך לחמישה ימים אחרי שדיברנו ואולי היא לא רוצה לעשות את זה קל בלי משחקים כמו פעם כי היא התאכזבה בעבר - ואולי היא בעצמה לא יודעת ולא בטוחה שבא לה... - אבל כל זה הורס ... סתם עושה את זה מבעס.....

good lovely

New member
אתה לא הפנמת שיש לך בעיה בגישה!?

אתה כל צעד שלך מחושב, זה כבר רובוטי.
למה לא להיות טבעי ולזרום לפי הרגש. ממתי מפעילים את השכל
בכל צעד כאשר מדובר במשהו שהוא אמור לזרום עם הרגש.
אני קוראת וניכר שכל צעד שלך זה כמו ללכת על ביצים.
אתה רוצה משהו -תגיד לה.
ולמה אתה עושה מקטעים?
&nbsp
למה אתה יוצר קשר ושוב נעלם, ושוב עונה ושוב נעלם לכמה זמן?
אתה עומד להיעלם תודיעה לה, שהיא לא תהיה בסרטים. זה מראה זלזול.
אתה מופיעה ונעלם, זה לא בוגר.
&nbsp
ואם ראית משהו שאתה אמור להחזיר תשובה תעדכן ״קראתי ואענה בהזדמנות שתהיה לי״ מה הבעיה להתנהל בצורה הזו על מנת לא לגרום לצד השני מחשבות שליליות?
&nbsp
עד כה בגלל המהלכים שלך יש לה רק מחשבות שליליות עליך.
היא מראה לך הרבה פעמים איתותים חיובים שאומר ״תעשה צעד״ ואתה פשוט עסוק בניתוח סתמי ובמשחקי כוח של מילים. למה?!
&nbsp
תזרום!!! בלי הרבה מחשבות. אם תזרום לא תצטרך להיתקע ולא יהיה הרבה זמן ״מת״ בין השיחות שלכם.

אני קוראת אותך כי אני באמת רוצה לעזור,

אבל נשמע שאתה לא עוזר לעצמך.

מכל מיני סיפורים שהבאת, אתה תקוע על איזו פגיעות שקרתה בעבר וכאילו מחכה שהיא תגיד לך שזהו, היא החליטה להקריב את החיים שלה בשבילך, העיקר שלא יהיו לך ספקות.
ידידי, הספקות שלך מיותרים, הפגיעות שלך מיותרת, הבחישה בבעד/נגד- מיותרת, הביישנות שלך מיותרת. המחשבות וניסיון המסקנות לגביה-מיותרים. אתה מתיימר לדבר בשם המחשבות שלה.
הדיבורים והתיכנונים כולל הביקורת -מיותרים.
יש כאן יותר דיבורים ממעשים.
אתה תקוע סתם. באמת שסתם.
רוצה מאוד את הבחורה- נתק מחשבה (זה הכי בטוח איתך) - ותעשה צעד.
אתה לא רוצה? עזוב את זה.

לא להכנס לתחושות/ מסקנות/ מחשבות.

Skar FaSe

New member
Thanks very much !

- אתמול עשיתי ״ צעד״...
בזמנו היא כן שאלה אותי ״ אבל הכל עוד פתוח? נכון? ״ ואמרה יותר מפעם אחת: ״ הכל אפשרי״ ( בפעם השניה
כשזה כבר התחיל להתקלקל, היא עוד פעם חזרה ואמרה אמרה : ״ הכל אפשרי אתה רק צריך לנסות״ ) ו המשיכה: ״ אם
לא הייתי רוצה להיות בקשר, לא הייתי א'תך בקשר - אבל אני כן רוצה...) - וחיכתה שנפגש! (*שלא יוהיו לי ספקות..)..כשהיא ראתה שזה לא קורה,
היא שינתה פאזה. ואחרי זה היא כבר לא דיברה איתי ככה - כבר לא אמרה שהכל אפשרי ( אמרה שהיא רוצה שהבחור יהיה יותר בטוח בהכל ואני מראה לה שאני לא כזה במקום אמרה שאנחנו שונים מידי... ,שהיא לא מביה אותי) ו גם הקשר התנתק בהדרגה כי אבזבתי אותה .
- עכשיו היא לא מתנהגת ככה ! - (הכל עוד פתוח? הכל אפשרי ) מציע לה להפגש והיא עונה ו - ״נלך אבל אני לא יודעת מתי ״ נשמע כמו התחמקות..
- בגלל זה אני מתבעס ...כאילו אז למה לעזעזל הזמנת אותי הביתה? למה אמרת שאני יכול להתקשר אלייך - ועוד וידאה,ושאלה אם יש לי את הטלפון שלה - למה בצ׳אט שאלת: לאן נעלמת?״ - והאמת~ היא זרמה, והיתה מתוקה בפעם הראשונה שדיברנו - ואני זה שלא זורם, ואולי היא מרגישה את זה ,ואני משעמם אותה - כנראה שהישתנתי.... ~ ואני ״ לא עושה לה את זה ״ כרגע... אםאם היא הייתה כמונח ( לא זורמת ) הייתי מתבעס - אבל אני לא עושה את זה בכוונה... - לא יוצא לי....~
- לא יודע - אולי לא בא לה להגיש את עצמה על מגש של כסף ,כי בפעם הקודמת היא התאכזבה.. ואולי אני סתם משעמם אותה כי לא זורם לי לדבר איתה והיא לא ״ נידלקת״ כמו אז, ואתמול הצעתי לה להפגש והיא התחמקה... [ ״ נלך אבל לא יודעת מתי...״
~ תודה ~

Shamy

New member
אמרתי בעבר ואומר שוב

העצה של קרן שמש טובה..תשתמש בה תפסיק לחשוב ,לנתח, לשער השערות...כולה בחורה לא בניית טיל למאדים אתה משגע את עצמך והיא משתגעת ממך
אז תפסיק ,קפוץ למים ושחה או טבע אבל לפחות תתמודד עם הפחדים אחת ולתמיד

למעלה