יש יד מכוונת לפורום?

orion111

New member
יש יד מכוונת לפורום? ../images/Emo12.gif

אני שואל זאת כי בפורומים טריים חדשים בהם השתתפתי בד"כ היתה יד מכוונת או לפחות נוכחות נראית של מנהלי הפורום ופה נדמה שאין זה כך ושאלה אינפורמטיבית נוספת האם ניתן להבין מהודעת המנהל כאן למעלה שהפורום זמני (תקופת הבגרויות???) ובכלל מדוע הפורום לא התווסף לפורומים החדשים של תפוז... תקנו אותי אם טעיתי...נושא הפורום מעניין ומרתק (לדעתי) כדי להצדיק פורום ייחודי לנושא.

אנחנו כולנו תוהים...

אבל בינתים זה עוד מקום נחמד להיות בו, אז מה זה משנה!

פראזניק

New member
מענין מתי נזכה לתשובה...

או שאנחנו פשוט לא ראוים? יעל? גדעון? הנהלת הפורומים? טוק טוק, מישהו בבית?

yaelnb

New member
בוקר טוב!../images/Emo39.gif

כפי שנכתב בהודעת מנהל, פורום זה אכן נבנה במטרה לאפשר לתלמידים הניגשים לבחינת הבגרות בהיסטוריה לשאול שאלות ולדסקס נושאים שונים בשיתוף מורה להיסטוריה. פורום זה אמור היה להיות פעיל בתחילת יוני ולכן עדיין לא פורסם בתפוז. כמו כן מכיוון שראינו את התלהבותכם מפורום זה החלטנו להשאירו פעיל להנאתכם! לעת עתה נשמח לענות על נושאים הקשורים לערוץ ההיסטוריה ובתקופת הבגרויות ינהל את הפורום רכז ומורה להיסטוריה שאכן ינתב את הפורום ותורגש נוכחותו. בתודה, ערוץ ההיסטוריה

yaelnb

New member
גם אח"כ תמשיכו להנות!

אתם מוזמנים להנות מהפורום כפי שאתם נהנים ממנו עד עכשיו! כמו כן נבדקת האפשרות לפתח אותו מעבר.

פראזניק

New member
גברת, אני לא קאצאפ, גם לא חחול:)))

הייתי שם די הרבה, למדתי קצת, ני בולשוי:)))))))

פראזניק

New member
הרוסים, נקראים...

"קאצאפ", (על שם ה"שפם"?) האוקראינים, נקראים "חחול" על שם הצמה שהם משאירים לראשם ונקראת "חולקה".

למעלה