יש יורש

אורי-

New member
יש יורש ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

רנטיסי התמנה כיורש
הרמטכל הגבR גבR אמר שהבאים בתור הם עראפאת ונסראללה. פשוט עצוב. למה להרוג אותם? ? ? אני לא חושב שיהיה אפשר לחבר שירים קליטים כמו השיר על יאסין הבלתי חסין שכבר לא יטוס לסין. כולי תקווה שנוירון יעמוד בכבוד במשימה הבאה שכוחות הבטחון מכינים לו. אז מי הבא בתור? רנטיסי , עראפאת או נסראללה? מי הכי חריז? נסראללה מתחרז עם אינשאללה , עראפת מתחרז עם דוכיפת , אבל עם מה מתחרז רנטיסי??? אין כרגע סיבה לחסל את רנטיסי . . .

mahboba

New member
יאללה הצעות לרצח רנטיסי !../images/Emo59.gif

רגע של אקטואליה ! לפני שבועיים צהל כמעט והרג את רנטיסי ששיגר לרכבו שני טילים !! מה לעזאזל גורם להם לחשוב שלא נעשה את זה עכשיו ההצעה שלי זה לסדר לו פגישה עם סוכן המוסד האתלטי ג'ורג' ולהראות לו שטילים לא באים רק מהשמים !

דר דרעק

New member
אין מצב

בכל מקרה ימחקו את זה. דרך אגב, שמעתי שבארץ נהדרת גילו שג`ורג` הוא בעצם שאול מופז גבר גבר

mahboba

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

the horror !!!! the horror !!!! the horror !!!! the horror !!!! אני חשבתי שג'ורג' זה יוסי ביילין !

אורי-

New member
למה להרוג את רנטיסי?

מה נכתוב כשהוא יפוזר ברחובות עזה? אין שום חרוז עליז. איזה שם בחרו לו . . . מוציא ת'חשק. מה עם חאלד משעל ? פישלנו איתו בזריקת הרעל , אולי גם הוא ישאיר שלולית דם ונעל? שיתחיל לשקול כל צעד ושעל. . . נסראללה , גם יומך יגיע אינשאללה ועוד בן לאדן לבנוני , שמנהיג את החיזבאללה ילך לשגול 72 בתולות , שם למעלה. היה צריך להגיש חומוס לבנוני או אפילו חומוס אחלה ואז לא היה מסיים את ימיו כמו זבלה. ואותך יאסר הראיס , נשאיר שלם , כדי להכעיס. כל החברים למעלה מקיימים יחסי מין בשמחה ואתה כאן מגמגם ורועד כמו מקדחה רנטיסי , רנטיסי , למה כלום לא מתחרז עם השם המאפן שלך ? הא? שלא תעיז להתפוצץ בלי כמה מילות קישור! חופשי.

beatman

Member
אגב כמה פלסטינים צריך להטביע כדי

להעלות את מפלס הכינרת ?

mahboba

New member
6 מיליון יהודים לא יצליחו להעלות

את המפלס של הכינרת.....אל תבנה על הערבים

דר דרעק

New member
יש לי סקופ בשבילך

כמעט אף אחד לא יודע את זה אבל לפני 50 שנה בסוף מלחמת העולם הראשונה, שרידי הנאצים רצו להעלים את הראיות נגדם, והחליטו לשלוח את כל הגופות של היהודונים לים המלח. וככה הם שלחו בספינות את ששת מיליון הגופות שהיו בכל מצבי הצבירה (מוצק, נוזל וגז) ישר לים המלח. זאת הסיבה שהיום מכינים מהמינרלים של ים המלח סבונים. ולכן לא נראה לי שכדאי להכניס לשם ערבים. אתה רוצה להכניס את האינתיפאדה לתוך ים המלח?

דר דרעק

New member
ההפך

הם יתחילו לעשות פיגועים גם בים. אז אולי זה בעצם דוקא טוב? יהיו יותר פיגועים

אני מוחה על העיוות ההיסטורי

התכוונת למלה'ע 2 אני חושב, 1 היתה לפני 90 שנים, מה מלמדים אותכם בביה'ס???

mahboba

New member
אז מפעלי ים המלח הם תאגיד נאצי

בעצם....ולחשוב שיש לי המון מהמשפחה שעובדים שם אולי אני בכלל לא יהודי אולי סבא שלי לא היה יהודי אולי הם יודעים משהו שאני לא יודע זה מעלה הרבה שאלות וד"א מדוע אומרים שים המלח מרפה פצעים?

ב ל ז ק

New member
רנטיסי מתחרז עם טיזי

יאללה ג'ורג', אילעב פי טיזי (אמר רנטיסי, ולא יסף )

למעלה