יש יותר כבוד!

יש יותר כבוד!

למי שקרא ב7 ימים ב"ידיעות אחרונות" של הסופ"ש, כתבה על עו"ד פישר, עורך דין שנלחם נגד ההחלטות ונגד החלודה בגלגלי השיניים של מערכת הבריאות, לטובת אנשים שנדרשים להתיש כוחם בבתי משפט כאשר לא תם מאבקם בבתי החולים. תודה לעו"ד פישר, על עבודתו שהיא קודש.
גלי

קוסטיקה

New member
../images/Emo45.gif, בהחלט!, ואפרופו עניין זה...

ואם מותר להיות בוטה אז אני חייב להודות במשהו: לפעמים שאני שומע על איזה "משוגע" שהצית איזה פקיד או משהו דומה אני מזדהה איתו יותר מאשר עם הנפגע. חלק גדול מהמנהלים והפקידונים האלה הם בטלנים וחסרי
הנא פרקתי...

תשמע...

בתור מנהלת הפורום.. אני מנועה מלעודד אלימות כלפי כל אדם או בהמה (חוץ מג'וקים), אבל בהחלט היו רגעים במהלך העניינים הסרטניים שלי שרציתי לתת לכמה אנשים שלוק מהשקית... ("דיכאון בגלל סטרואידים?? ניתן לך פרוזאק!") פוסט-ניקיון פסח?

קראתי את הכתבה על עו"ד

פישר, ואני שואלת את עצמי, חבל שהכתבה לא היתה בזמן שהייתי כל כך צריכה את הטקסול ולא אישרו לי בקופה (לא מאשרים לפני ניתוח). כל הכבוד לעו"ד פישר. רק כשנמצאים במצב של חולי, מבינים את החולים.

מיליתו

New member
זה לא רק מערכת הבריאות

זה כל המערכות במדינה הזו. טווח החשיבה קדימה הוא אפס. למה לאשר טיפול לחולה אם הטיפול יקר? עדיף שהחולה ימות... הבעיה מתחילה מבחינת המערכת כשהחולה לא מת, אלא נהיה רק יותר חולה, ואז הטיפול בו יותר יקר ומסובך. המון המון כסף היה נחסך. דוגמא: הזופרן לא היה חלק מהתרופות המאושרות לפני 10 שנים. מי שרצה קנה לבד. כתוצאה מכך המון חולים הגיעו לתת משקל ונזקקו לאישפוז ולהזנה חיצונית. כזכור - יום אישפוז והזנה חיצונית עולים למערכת הרבה יותר מאשר כדורי זופרן נגד הקאות... עוד דוגמא: תרופה בשם פג אינטרפרון לא נמצא היום בסל הבריאות לטיפול בהפטיטיס סי, למרות שהיעילות שלה מוכחת בכל העולם הרבה יותר מהתרופה המאושרת כרגע (שבשוםפ מקום כבר לא משתמשים בה). כרגע מערכת הבריאות מבזבזת כסף על התרופה הפחות יקרה, ובעוד 5 שנים כשתהיה הדרדרות במצב הכבד של כל אלה שלא קיבלו את התרופה היעילה - מערכת הבריאות תשלם עבור אישפוזים, ניתוחים, השתלות, וכמובן, אותה התרופה שהיום הם לא מאשרים. הפיתרון הוא לא במלחמות בבתי המשפט, אלא בקלפי... צריך מפלגה שתנהל את המדינה הזו בקצת יותר הגיון (ואל תשאלו אותי איזו, כי אין לי מושג...)

מיליתו, מה שלומך?

טוב לשמוע ממך, ספרי לנו איך את מרגישה, ומה החלטת... אם את רוצה חג שמח
, מיכל

כמובן שמדובר בעו"ד שלי../images/Emo9.gif

הוא ע-נ-ק, כל קומפלימנט שיש בכתבה מגיע לאיש, הוא עסוק כל כולו בלעזור לאנשים!! (ואני הלוחשת במשפט של סרטן המח...כפי שבטח הבנתם) אם מישהו זקוק לפרטים עליו, אני בשמחה אתן! אילת.

למעלה