כמעט בטוח שלא ולא.. מחר בטוח לא!
ח חיפושע New member 29/7/05 #36 ../images/Emo11.gif מה עם חיפושע?! ../images/Emo11.gif ../images/Emo15.gif
ל לא שמיינה דבעעע New member 29/7/05 #42 ישלי 3 D: ../images/Emo15.gif - לא שמיינה דבעעע - מכשפהקטנהזונה - חיפושע
K K i f New member 30/7/05 #45 אני אולי בא לחיפושית! ^^ ז"א... לעזריאלי ואני בקושי מכיר מישהו חוץ מבר(שאמרה שאולי תבוא) מאביגיל, שאין לי מושג לאן היא נעלמה... ממיכל.. @_@ מנטע... מהדר החדשה... ונראה לי שזהו @_@
אני אולי בא לחיפושית! ^^ ז"א... לעזריאלי ואני בקושי מכיר מישהו חוץ מבר(שאמרה שאולי תבוא) מאביגיל, שאין לי מושג לאן היא נעלמה... ממיכל.. @_@ מנטע... מהדר החדשה... ונראה לי שזהו @_@
E Extraordinary Girl 8 New member 28/7/05 #3 ממממממממ../images/Emo45.gif סבבה.. יותר טוב כי ביום שני אני לא באה...
D dsol New member 29/7/05 #39 בלעע היא עובדתתת ! אז לא יודע..... אני רוצה לבוא אבל אין לי חשק לנסוע לבד את כל זה נראה מחר איך יתחשק לי
בלעע היא עובדתתת ! אז לא יודע..... אני רוצה לבוא אבל אין לי חשק לנסוע לבד את כל זה נראה מחר איך יתחשק לי
Z ziljian 1234 New member 28/7/05 #5 ממממממממ.... זאת רק אני או שמישו כתב לי מכינוי??? :/ אני מניחה שזאת ברוש ...
D dsol New member 28/7/05 #8 חח ואני ניסיתי להבין איך את רוצה מפגש אם את תהיהי במטוס באותו זמן.... אההה אולי נעשה מפגש אצלך במטוס ?
חח ואני ניסיתי להבין איך את רוצה מפגש אם את תהיהי במטוס באותו זמן.... אההה אולי נעשה מפגש אצלך במטוס ?