יש ימים

פרוזק

New member
יש ימים

שהדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות הוא להכנס למיטה ולא לצאת משם היום הוא אחד הימים אללו בשבילי אבל במקום לסגור את התריסים ולחזור למיטה הלכתי ללימודים שאלוהים יודע איך אחזקתי מעמד כל השעור (אולי בגלל שזו כיתה קטנה וישבתי רחוק מהדלת והתפדחתי לצאת אחוצה באמצה) ואחר כך עוד אלכתי לפסיכולוגית שלי שזה שלעצמו תעות בלתי נסלחת בכיתי כמו אני לא יודעת מה כשאני חושבת על זה זו בעצם הפעם הראשונה שבכיתי בצורה כזאת ליידה ועכשיו חרא לי יותר מבבוקר אני יודעת שהשיחות הקבדות אללו הן טובות ויודעת שזו התקדמות רצינית זזה שיכולתי לדבר ולבכות לידה אבל... זה כואב יותר מדיי כואב לא יכולה עם זה יותר

שם ים

New member
פרוזק יקרה.... ../images/Emo23.gif

אני דווקא רואה באור חיובי את ה"השתפכות" אצל הפסיכולוגית. ככה בונים אמון. את מאוד צודקת בקשר לימים הללו, שצריך פשוט להיכנס לשמיכה ולא לצאת, ואני מאוד מעריכה את החוזק שהפגנת ולמרות הקושי הלכת ללמוד, יחד עם זאת היית תומכת בך באותה מידה לו החלטת אחרת. ומה איתך עכשיו? האם המיטה כבר מוצעת? האם יש ליידך כוס ענקית של תה צמחים???אם לא, אז רוצי להכין ויישר למיטה. מקווה שתרגישי טוב. שמחה שיש לך היכולת לתת פורקן לעצב. זה נותן אח"כ תחושת ניקיון. באהבה, שם ים
(((((((((((((פרוזאק)))))))))))

פרוזק

New member
תודה חמודה

עכשיו אני מרגישה דיי רע זה כואב כל הסיפור אזה ולוקח לי יום בערך להתעושש משיחה כזאת המיטה מוכנה לקראתי אבל לא בה לי לללכת עליה כי אני יודעת שאני יבכה מעבר לזה אני צריכה לאכין שעורים בקשר לתה נשמע רעיון טוב רק שאין לי כוח ללכת לאכין עזבי אני לא נחמדה היום

שם ים

New member
../images/Emo117.gif ../images/Emo74.gif ../images/Emo28.gif והמון |לב

האש כדי לחמם, הדבש כדי להוסיף לתה, והקסם...אותו אני שולחת לך בהמון אהבה, ואת תבחרי מה לעשות איתו. פרוזק יקרה... תיבכי. תני לדמעות להשתחרר. הכאב שבתוכך הוא הצטברות של שנים.. לא יכולת להרשות לעצמך לבכות.. עכשיו את יכולה. תרשי לעצמך. לא יקרה כלום. הלוואי ויכולתי לבוא ולהכין לך תה ענקי עם לואיזה ונענע וכל מיני פיקנוקים. אך אני שם ואת פה. אז תפנקי את עצמך..תעשי לך טוב אחד פצפון, ותתרפקי על הכרית. שיעורים תכיני כשיתפנה לך. כרגע נראה לי שאת צריכה לנוח. מקווה שתרגישי טוב. באהבה, שם ים

פרוזק

New member
רע לי

השעורים זה למחר בבוקר כך שאין לי ברירה אלה לאכין את זה היום משום מה אני לא מוצאת עכשיו את הכדוריי שינה שלי היה אמור להיות לי עוד כדור וחצי ששמרתי במיוחד לימים כמו היום אבל כנראה שבתעות זרקתי אותו לפח או השערתי אותו אצל אמא שלי מה שלא יהיה הוא לא פה ולא בה לי לשתות אלכוהול אז אני פשוט ימשיך לסבול כי אין ברירה

שם ים

New member
((((((((((פרוזאק)))))))))) ../images/Emo23.gif

אז אולי תנוחי שעה אחת, ואח"כ תחזרי אליהם? אולי תעשי משהו פצפון שיעשה לך טיפטיפונת טוב? יש משהי שיכולה להיות איתך קצת? שתוכלי לשוחח איתה ולפרוק קצת את המעיק על הלב? אני עדין מתעקשת על התה. סליחה עם אני מעיקה, אני חושבת שזה יעשה לך טוב. שולחת לך חיבוקים. מקווה שתרגישי תיכף יותר טוב. באהבה, שם ים

פרוזק

New member
אכנתי תה

והוא פה ליידי לנוח שעה זה יהיה יותר רע אני לא יתפקד אחר כך בכל מקרה אני הולכת לשעורים אולי אני עוד יחזור אולי לא לא יודעת אז נדבר מחר בתקווה שאני יהיה יותר בן אדם

שם ים

New member
(((((((((((((פרוזאק))))))))))) ../images/Emo24.gif

מקווה שתרגישי טוב יותר. בהצלחה עם השיעורים. באהבה, שם ים

לפעמים באמת כל כך כואב

שאפילו הבכי מכאיב. ואני תמיד מחכה לרגע שהבכי יפרוץ במלוא העוצמה, כי ברוב המקרים, (חוץ ממקרים חריגים) הבכי דווקא משחרר. היום גם לי היתה פגישה עם המטפלת וכמו בפעם הקודמת, הייתי על סף בכי אבל לא ממש בכיתי. ואני חושבת שזה די חבל. בכל אופן שולחת לך חיבוק נטע

פרוזק.............חמודה

לא היו לי מילים...פשוט נעלמו... אבל הרגשתי צורך עז להגיב.... מקווה שאת מרגישה היום יותר טוב.... תעשי כמוני...אני בלימודים וכל פעם שרע לי אני רצה לחדר מחשבים.... מחבקת ללא מילים ילדה

למעלה