יש ישראלים ב.... ישראל?

יש ישראלים ב.... ישראל?

היי, אני לא בחו"ל כרגע למרות שממש בא לי, אבל אולי בעתיד כן אגור בחו"ל אז מעניין אותי לשמוע מכם חוויות ואולי גם ליצור קשרים עתידיים. אז... אפשר להצטרף?

ברור שכן !

אם נסתכל על זה באור הנכון נגלה שבעצם אתה הוא זה שנמצא..... בחו"ל ! אנחנו מקבלים כל אדם שמעוניין להצטרף לשורותינו בברכה, אז שב תרגיש בנח, הקפה בדרך... ובינתיים ספר קצת על עצמך.

Dublinoa

New member
שים לב שאלוף רק אומר

אומר שהקפה בדרך... או שהוא יצא להביא סוכר
שמעת מישהו אומר
זהו, שלא רק אתה לא קבלת

מי אמר אני ולא קיבל....?!

כל מי שחפצה נפשו בקפה חם חם טרי טרי, מוזמן לכתת רגלו לסן פרנסיסקו הרחוקה, הקפה עלי. גילוי נאות, כותב הודעה זו אינו מבין בכלל בקפה, אינו שותה קפה (המקסימום שאני מסוגל לנסות זה "נס קפה" ) ומקבל את מנת הקופאין היומית שלו ע"י צריכה סדירה של קולה (מסוג "קוקה") כבר בשעה מוקדמת בבוקר. בתודה. א. (השם המלא שמור כבר 15 שנים במערכת מעריב לנוער)

saritoosh22

New member
תגיד? לא לימדו אותך שקולה

בעיקר זה מסוג "קוקה" לא בריא לשיניים?

Mירב

New member
בפחית אחת יש 17 כפיות סוכר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

venouese1

New member
רק רציתי לציין שתקחו בחשבון שבדיאט

יש חומרים מדכאים מי ששותה מעל כוס אחת ביום תוך שלוש שנים עלול להגיעה למצב דיכאון פסיכיאטרי. זה לא אמירה סתמית היא מבוססת על מחקרים והתרשמות אישית של חברה שלי שחוותה את זה.

הפלא ה8

New member
עוד אחד עם אותה שריטה כמו שלי !

איזה כייף! רק אצלי זה בדיאט כמובן. חייבת לספר לכם שהחברים האמריקאים שלי , כל פעם שאני מתארחת שם ושותה דיאק קוק בארוחת הבוקר פשוט מזדעזעים !!! אני מבינה אותם אבל זו התמכרות נוראית שכנראה לא תחלוף בקרוב. לפחות אני שותה עם קש ! ככה מגנה על השיניים. חולני משהו, לא? ממש פלא.

אצלי זה ממש מחלה !

אני קונה בסופר ארגזים של פחיות קולה ומפוצץ את המקרר.... כל בוקר לפני שאני יוצא מהבית אני לוקח איתי פחית קולה לדרך.... חייב סוכר על הבוקר כדי להתעורר .... נחמד לדעת שיש עוד משוגעים כמוני!

הפלא ה8

New member
גם אני ככה

זה אפילו הגיע פעם לידי כך שיום הולדת 15 שלי (שהיה ממש מזמן) נחגג ע"י חברותי כיום הולדת של קוקה קולה ופסק זמן (בזמנו אהבתי גם את הפסק זמן,אבל כבר לא) כאילו אם יש משהו שהסובבים יודעים עלי זה המשקה שלי. לא זזה ימינה ולא שמאלה - תמיד ,בכל שעה עם איזו ארוחה שלא תהיה - דיאט קולה. אין לי ספק שזורם לי בורידים דיאט קולה. פעם רציתי להתנדב לעבוד בחברה - כשגדלתי והבנתי קצת יותר - הבנתי שממש נסחפתי, אבל עד כדי כך! חולת נפש - ברוך הבא למועדון - או ברוכים הנמצאים בעצם !!!

Numnum

New member
אגב דיאט קולה

אני "סובל" מאותה בעיה ... אצלי במאגר יש דיאט קולה, דיאט קולה עם לימון ועכשיו גיליתי את הדיאט קולה עם Splenda ...ממליץ. ו...אני נומנום, 23, ניו יורק סיטי . :)

הפלא ה8

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אז זהו - שאני מאד נאמנה למקור - דיאט קולה בלי כלום תוספת. לא אוהבת את הלימון ולא כלום. אם לימון אז אני מוסיפה פלח קטן ותו לא, לא רוצה שיחליטו בשבילי כמה ואיך... ואין לי ספק שזו התמכרות לא פחות רעה מלהתמכר לסיגריות בערך... המון נזקים, אבל אי אפשר להפסיק!

למעלה