יש !!! יש המלצה לגן השיקומי לשלי !!

מיכל153

New member
יש !!! יש המלצה לגן השיקומי לשלי !!

היי הצלחנו. יש המלצה מועדת ההשמה לגן שיקומי לשלי. היום היתה הועדה. נורא התרגשתי למרות שכבר הייתי בועדה אחת לפני שנתיים לליאור, אבל כל ילד זה משהו אחר. סיפרתי את כל קורותיה של שלי וזה ארוך. הפסיכולוגית של הועדה אמרה שהגן יתאים וגם נציגת ועד הורים ארצי וגם יו"ר הועדה וגם רכזת חינוך מיוחד. היתה תמימות דעים. פה אחד. דיברו איתי אם יש לי עזרה. אמרתי שהכל עליי וקבלתי המלצה מהם בע"פ ליצור קשר עם "קשר" שזה (קבלתי עלון ומשם ההסבר) : מרכז מידע, הכוונה,תווך , יעוץ והתערבות להורים. צוות "קשר" נותן מידע מעודכן ומפורט לגבי שירותים כמו : מרכז אבחון וטיפול, מסגרות, חוגים, זכויות והטבות, איגודים וכו´. "קשר" התחיל כפרוייקט של המועצה הירושלמית לילדים ולנוער ועקב הצלחתו הפך לעמותה ונמצא בתהליך התרחבות ברחבי הארץ. מרכז "קשר" מוציא לאור פרסומים שונים שמטרתם לשרת משפחות לילדים בעלי צרכים מיוחדים. איזה כיף !!! הייתי נורא לחוצה !! ירדה אבן מהלב. אני מרגישה כאילו אני מתחילה חיים מחדש (לפני הועדה ואחריה)!! ביי בינתיים מיכל153

יונית ש

New member
איזה יופי ../images/Emo6.gif

כמה כיף לשמוע בשורות טובות. נהדר הכי חשוב שאת מרוצה ושלשלי יהיה הטיפול הטוב ביותר. אני שמחה מאוד בשבילכם יונית

ברכותי!

שיהיה בהצלחה לשלי ומיכל, לא אמרתי את זה בעבר, אבל אני עוקבת בעניין אחרי ילדיך, מתעדכנת במה שקורה עם ליאור שלא מגיע בזמן לבי"ס, וכל החיפושים אחרי מסגרת לשלי, והביקורים אצל הפסיכולוגית, והרפלקסולוגיה... ורציתי לומר שאני מעריצה אותך! יישר כח ובהצלחה!

אני ממש שמחה בשבילכם

חשבתי עלייך כל היום שמחה שסוף סוף התקבלה החלטה (טירדה אחת פחות)

../images/Emo104.gif../images/Emo24.gifאיזה מעולה

מזל טוב ענק ועכשיו אפשר לשחרר את האצבעות
~~~~~מאיה~~~~~~~~

jole

New member
איזה חדשות טובות../images/Emo24.gif../images/Emo127.gif../images/Emo104.gif

יופי יופי יופי!!!!!!!!! אז הנה עוד קפיצת מדרגה. אז
לעוד ועוד מדרגות .

חן123

New member
ברכותי!!!!!! ../images/Emo39.gif

אני לא מכירה את הסיפור אך שמחה בשמחתך חן

טליה36

New member
מגיע לך לא?../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הגיע הזמן שירד ממך מעט מהנטל ,אני ממש מעריצה את המסירות שלך. מיכלי רק בריאות והרבה אהבה. טליה

מיכל../images/Emo24.gif

אינני מכירה את הסיפור שלך, אבל שמחה מאוד בשבילך ובשביל שלי. גאיה וזיו

רק עכשיו ראיתי - מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזה יופי. אחרי שליווינו אותך בליבנו לאורך כל התקופה, המבחנים והביקורים בגן השיקומי, פשוט נשמע כמו מקום נהדר לשלי, הזדמנות נהדרת ליחס חם ולקידום. שיהיה המון בהצלחה

למעלה