יש יש! חוסל מנהיג החמאס החדש רנטיסי

E M S

New member
יש יש! חוסל מנהיג החמאס החדש רנטיסי

דיווח: רנטיסי נפגע בהתנקשות בעזה יום שבת, 17 באפריל 2004, 20:53 מאת: מערכת וואלה! רנטיסי. מצבו לא ברור (צילום: רויטרס)מנהיג החמאס ברצועה נפצע או נהרג מירי טילים ממסוק על מכוניתו בלב עזה. גורמים פלסטינים: הוא נפצע באורח אנוש. ניצל בעבר מהתנקשות דומה דיווחים סותרים בעזה לגבי האפשרות כי מנהיג החמאס ברצועה, עבדל עזיז רנטיסי נפצע או נהרג מירי טילים על מכוניתו ברחוב מרכזי בעיר. בסקאי דווח על שלושה הרוגים בהתנקשות. מסוק צה"ל ירה לפני זמן קצר מספר טילים לעבר מכונית פלסטינית ברצועת עזה. כך דיווחו עדי ראיה. ממידע ראשוני עולה כי לפחות שני בני אדם נהרגו. על פי מקורות ברצועה, רנטיסי מטופל במחלקת הטיפול הנמרץ בבית החולים "שיפא" ברצועה. שומר ראשו ונהגו נהרגו מהירי. ההתנקשות אירעה כנראה בזמן שרנטיסי עשה את דרכו לביתו ברצועה. רנטיסי ניצל בעבר מירי טילים של מסוק ישראלי לעבר מכוניתו בעזה ונפצע אז פצעים קלים בלבד. הוא מוכר כראש הפלג הקיצוני בחמאס ואחרי מותו של מנהיג החמאס, השייח' אחמד יאסין, בהתנקשות ישראלית, סומן רנטיסי כאחד מיורשיו ולבסוף מונה אחראי על החמאס ברצועה.

amickyaa

New member
זה בטוח טוב יותר מחיים הכט הנודניק

טוב שחיסלו בא לי להקיא מחיים הכט........יודע כל

SupeRonit

New member
ממש מתנה

עכשיו עם כל ההתרעות-את האף לא ייתנו לי להוציא מהבית (עד לגן של הילדים ובחזרה
)

dilan angel

New member
כל המשפחה צוהלללת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחח אנחנו לא עד כדי כך אכזרים דייי איזה אושר
מגיע לקקה הזה

amickyaa

New member
תראו את רנטיסי מנוקב מכדורים...

תמונה לא נעימה למראה

cobainos

New member
אני פשוט קופץ משמחה

דיי איזה אושר!בן אדם מת!בן אדם חוסל!זה פשוט עושה לי טוב על הנשמה! עכשיו הזעם עלה פי 2,והעולם(חוץ מארה"ב) יתן להם יותר לגיטימציה לעשות לנו פיגועים ובכלל יהיה הרבה יותר בטוח ללכת ברחוב איזה יופי. (למי שלא הבין,ההודעה הזאת הייתה צינית)

Ignition

New member
כאילו שהם לא מנסים לעשות את

המקסימום. גם אם לא היו הורגים אותו , הם עדיין היו מנסים להוציא פיגועים בכל דרך אפשרית , עדיין לא היית יכול ללכת ברחוב . כל הזיבולי שכל של "עכשיו אנחנו נתקוף בצורה חמורה" , כאילו שעד עכשיו הם לא תקפו בצורה חמורה. נו באמת.

yehuda18

New member
ברוך שפטרנו

נחשו את מי יקפיצו לשטחים?!? אני מקווה שלא אותי :(

חןשסק

New member
מה יש? מה?!../images/Emo46.gif

עכשיו אי אפשר יהיה לחיות בשקט!! איזו החלטה מפגרת. חכו תראו מה יהיה בימים הקורבים, שלא נדבר על אירועי יום העצמאות. מילא היו עושים את זה קצת יותר מאוחר... עכשיו אמא לא תתן לי ללכת לרוק עצמאות בגלל זה- בדיוק מאותה סיבה שהיא לא נתנה לי ללכת לרוק עצמאות שנה שעברה ולניצנים השנה. הכל בגלל המצב. כ*סאמק. אחלה טיימינג.

cold fire1

New member
ארר חן בא לך להרביץ למישו?

תרביצי לנעם, בשביל זה הוא חבר שלך :)

dilan angel

New member
עכשיו גלי עושים בעיות עם רוק עצמאות

לא רוצהההההההההההההההההה
שיחיה

yehuda18

New member
יש לי משהו להגיד לכם...

תפסיקו להיות פחדנים! כל פעם מפחדים לחסל איזה ראש ארגון X כי יהיו פיגועים. הנה מבזק חדשות בשבילכם - יהיו פיגועים בכל מקרה. צריך לחסל אותם אחד אחד, בכל מקום בכל זמן ובכל שעה, עד אחרון בני המוות האלה. רנטיסי היה בן מוות ולכן חוסל, וגם הבאים אחריו יחוסלו. טרוריסטים מבינים רק כוח. ואין לכם מה לדאוג לגבי רוק עצמאות, ברוך השם יחידות רבות בצבא ובשירותי הבטחון (כולל גולני כבוד!) פועלות לסיכול כל נסיון שיפגע בחגיגות יום העצמאות, הם גם יודעים שפיגוע ביום העצמאות משמעותו המון ראשי ארגונים מחוסלים.

cobainos

New member
כל הכבוד לצה"ל ולשירותי בטיחון

באמת באמת באמת שעושים עבודת קודש ועבודה מצויינת אבל זה עדיין מפחיד מה לעשות רק המצב הזה העלה לי חזרה את המוטיבציה להיות קרבי למרות שאני נגד להיות בשטחים.

למעלה