שמעתי שהיה מפגש מוצלח אצלך...אחלה. להתרגל לשינויים שתפוז ביצעו בזמן שנעדרתי וגם למערת ההפעלה החדשה ששמו לי במחשב. אבל חוץ מזה הכל בסדר ואני מקווה להשלים את החסר והפער בהקדם , לגבי כולם. מה התחדש עם מי ומי "נגד" מי...
גם אני התגעגעתי...עברתי גמילה מהמחשב-גמילה כפוייה. אצלי בסדר גמור. הייתי 4 ימים בפראג השבוע וירדתי בהם 1 ק"ג כי כמעט ולא אכלתי כלום והלכתי ברגל המון המון. פראג יפה ומעניינת אולם הטיול היה קצר מדי. ביום שישי כבר עבדתי ומחר יום ראשון חוזרת לשגרה בצורה שגרתית וזה כולל גם תזונה ושתיה . תגידו מישהו קנה את הספר לקיצורי קיבה? שבוע נפלא לכולם. יעל
כל הכבוד !!! גם טיילת וגם רזית ../images/Emo127.gif
אולי אני אאמץ את הרעיון ..... אני אסע לחו"ל וכל ארבעה ימים אני ארד 1 ק"ג - כלומר אם אני אסע "מסביב לעולם ב-80" יום אני ארד .....,(נו איפה המחשב כשצריך אותו...), אההההה כן אני ארד 20 (!) ק"ג........ שווה לי , לא ?!?
יאללה אז..... שלום, אני נוסעתתתתת , אני לא רוצה שתלוו אותי הלאהההה לא שיש לי אשליות בקשר ללונדוןןןןןןןןןןןןןןן (טוב , מודה, אני כבר ברוח פורימית....
). יעל ברצינות , כל הכבוד !! שמחה שנהנית ושחזרת לפורום במלוא המרץ !!! שבוע טוב וחג שמייח !