יש!יש!יש!....חזרתי

יש!יש!יש!....חזרתי

אחרי הרבה זמן שלא היה לי מחשב ואני רואה שיש שינויים. אני אצטרך קצת זמן להתרגל. מה שלום כולכם???

שבת שלום רוייקו

שמעתי שהיה מפגש מוצלח אצלך...אחלה. להתרגל לשינויים שתפוז ביצעו בזמן שנעדרתי וגם למערת ההפעלה החדשה ששמו לי במחשב. אבל חוץ מזה הכל בסדר ואני מקווה להשלים את החסר והפער בהקדם , לגבי כולם. מה התחדש עם מי ומי "נגד" מי...

רונה 29

New member
ברוכה השבה... שנים שלא היית פה ../images/Emo24.gif

מה שלומך ? איך היה בחו"ל ? אצלינו הכל בסיידר. צפרדעית המקסימה עברה ניתוח ביום חמישי (שלשום) והכל עבר בשלום
שחר הפיצפון ירד כבר 40 (!) ק"ג - כיפאקקקקקקקק היי !!! באיה באוסטרליה שולחת לנו עדכונים בין בילוי אחד לשני
וחוצמזה כולם בסדר גמור !!! (נכון ח´ברה ?!?) אנשים מקסימים,תומכים, מייעצים וממש על הכיפאק !!! שתהיה לכולנו שבת שלום , הרבה
בחוץ וחום ב-

RomiVais

New member
יעלי - מה שלומך? ../images/Emo24.gif

ה-ת-ג-ע-ג-ע-נ-ו!!!! אני שמחה שהמחשב הבריא! שלי התחיל לעשות מעט צרות אבל מקווה ש"הרופא" יטפל בו מחר!! חחחח
מה חדש אצלך? איך עבר סוף השבוע? שיהיה לך שבוע נפלא ביותר רומי

שבוע טוב

גם אני התגעגעתי...עברתי גמילה מהמחשב-גמילה כפוייה. אצלי בסדר גמור. הייתי 4 ימים בפראג השבוע וירדתי בהם 1 ק"ג כי כמעט ולא אכלתי כלום והלכתי ברגל המון המון. פראג יפה ומעניינת אולם הטיול היה קצר מדי. ביום שישי כבר עבדתי ומחר יום ראשון חוזרת לשגרה בצורה שגרתית וזה כולל גם תזונה ושתיה . תגידו מישהו קנה את הספר לקיצורי קיבה? שבוע נפלא לכולם. יעל

רונה 29

New member
כל הכבוד !!! גם טיילת וגם רזית ../images/Emo127.gif

אולי אני אאמץ את הרעיון ..... אני אסע לחו"ל וכל ארבעה ימים אני ארד 1 ק"ג - כלומר אם אני אסע "מסביב לעולם ב-80" יום אני ארד .....,(נו איפה המחשב כשצריך אותו...), אההההה כן אני ארד 20 (!) ק"ג........ שווה לי , לא ?!?
יאללה אז..... שלום, אני נוסעתתתתת , אני לא רוצה שתלוו אותי הלאהההה לא שיש לי אשליות בקשר ללונדוןןןןןןןןןןןןןןן (טוב , מודה, אני כבר ברוח פורימית....
). יעל ברצינות , כל הכבוד !! שמחה שנהנית ושחזרת לפורום במלוא המרץ !!! שבוע טוב וחג שמייח !

רונה , איפה היית אתמול בלילה...

כבר מסיבות. חיפשתי אותך בפורום עד השעות הקטנות והמאוחרות של הלילה

למעלה