יש יש יש

Fingertip

New member
יש יש יש../images/Emo70.gif

קיבלתי היום את The Amazing Maurice and his Educated Rodents ואת The wee Free Men! נשאר רק לקבל את ה"פ 5, ואז הכל יהיה מושלם
אהד. נ"ב: אני בדילמה. אני יכול לקרוא עכשיו את ה"פ, אבל הוא לא שלי והוא מקוון. או אני יכול לחכות עד שהוא יגיע בדואר (כמה ימים). מה לעשות?!

The Mad Hatter

New member
אווו...

הייתי מזמינה דברים מאמזון, אבל אני די תלויה בהורים שלי כרגע בכל מה שקשור לזה, אז בינתיים אין שום דבר מאמזון. את ה"פ 5 דווקא יש. ספר נחמד ביותר (רק לי הדמנטורים מזכירים את הauditors?). אגב, על מה הספר the wee free men?

dino_din

New member
יש גבול ../images/Emo46.gif

לפחות בפורום הזה אני לא רוצה לשמוע על הארי פוטר ! כבר יצא מכל החורים.... שבת שלוש, דינו.

The Mad Hatter

New member
צודקים P:

אבל מה לעשות, אם מנסים (ללא הצלחה) להתעלם מכל הכתבות הנודניקיות, זה עדיין ספר נחמד. מתי יוצא הספר הבא של עולם הדיסק, בכלל? אני מקווה שאני אתפוס אותו בדיוטי פרי עוד כמה ימים ו...אה, מחר בגרות בלשון, אז לכבוד זה קראתי שוב את lords and ladies. בהצלחה לעצמי. אמ. זהו. :)

דברים שאני שונא

הארי פוטר! נורית שרעבי! תחתוני עור! (הפריחה שזה עושה לי..) אגסים! תאנים! הומואים (ותודה לשכנים שלי שגרמו לי לשנוא אותם) את ג'יי קיי רולינג. ואת הוליווד מאגנה, אז לא בפורום הזה בבקשה, בע"N

The Mad Hatter

New member
!!!

כשאמרת שאתה שונא את הארי פוטר, זה עוד היה בסדר. אני מבינה שזה מעצבן כבר עם כל הנדנודים מסביב. אבל איך אפשר לשנוא אגסים?? הפרי האהוב עלי. *_*

שלא תבינו אותי לא נכון

משאית של אגסים התהפכה על הרכב שלי כשהוא חנה לתומו, והביטוח לא כיסה אגסים אבל אני אוהב את כל הפירות, אבל מקפיד לא לקנות אגסים כדי לא לממן עוד מעשי ונדילזם שכאלה ואין לי שום בעיה עם תחתוני עור כשהם על אנשים אחרים, אבל תנסו אתם להתחפש לחשפן בפורים ולהסתובב 12 שעות עם דבר יקר ולא נוח שכזה.. אפילו נוזלים זה לא סופג... מאגנה, טיפם לחיים, בע"N

xslf

New member
ניסיתי לקרוא שניים מהסידרה

ולא הצלחתי לצלוח עד האמצע. הוא פשוט לא הצליח לתפוס אותי- אולי בגלל שאני לא בגיל המתאים (אני חושדת שהייתי אוהבת אותו אילו הייתי קוראת אותו בתקופה של השביעיות/חמישיות/רביעיות סודיות). לעומת זאת, הספרים של פראצ'ט תופסים אותי כל פעם מחדש (אם כי, מודה, השניים האחרונים שקראתי היו The Science of Discworld ו- The Science of Discworld II: the Globe )

netsef

New member
אה..

חשבתי שזה ספר בעברית, כי את שמות הספרים האחרים טרחת לכתוב ב-English. שמור אותו לסוף - קרא את פראצ'ט קודם. :)

למעלה