יש!!! יש!!!

ne ro

New member
יש!!! יש!!!

ארה"ב לאט לאט מתחילה לאבד עוצמה. לאט לאט ארה"ב הולכת ושוקעת בבוץ שיטביע אותה ויביא לסיום תפקידה כמעצמה עולמית, באפגאניסטאן טאליבאן החלו להשתלט על ערים בדרום, אחרי 11 ספטמבר אמרו לנו שיש לסדאם נשק להשמדה המונית והוא אחראי ל 11 ספטמבר, התבררר שאין לו את הנשק הזה ואין לו קשר ל 11 ספטמבר ובן לאדן האחראי והמנצח הגדול בינתיים נגד ארה"ב עדיין חיי ובועט בהם ללא רחמים בזירה העיראקית והאפגאנית, בסומליה ארה"ב איבדה את בני הברית שלה, ואירגון גמאעת אלמחאקם אלאיסלאמיה השתלט על המדינה, באמריקה הלטינית רוב המשטרים מתנגדים לארה"ב ולמדיניות שלה ובונים שם על בניית איחוד משותף של רוב המדינות הדרום אמריקאיות, דוגמאות קטנה מהזירה העולמית

ne ro

New member
אני לא שונא את ארה"ב

אבל יש לי כעס מאוד גדול על מדיניותו של בוש. רוב המוסלמים שאני מכיר לא שונאים את המערב אלא יש להם כעס על בוש ומדיניותו בעיראק ולכן כעס על ארה"ב.

בוש הוא לא ארה"ב

וארה"ב היא לא בוש. גם אני לא מסכים על הרבה מפעולתיו ובייחוד על האופן בהן הן התבצעו, משם לשמוח על כך שארה"ב נחלשת ובייחוד באפגניסטאן, מעוז אל קיעדה והטרור העולמי, המרחק מאד מאד רחוק. על עירק כבר נתתי את דעתי, לא חוכמה לבקר את בוש בדיעבד. אם כן היו מוצאים נשק איך היו מגיבים? אם בוש כן היה מצליח לייצב את המצב מהר איך היו מגיבים? אם זה כן היה נעשה באישור מוצעת הביטחון, זה היה אחרת? נראה לי שהכעס הראשוני היה על ה"חוצפה" של בוש, שהוא יצא בלי בעולם "אישר" לו, לאחר מכן...נו טוב, זו לא חוכמה להגיד עכשיו שהמלחמה בעירק השיגה יותר כישלונות מהצלחות, את זה גם אני יכול להגיד ולא גיליתי את אמריקה.

ne ro

New member
היא הייתה טעות נחרצת.

האמריקנים ייצאו מעיראק עם הזנב בין הרגליים.

ne ro

New member
ואיך תקרא להסתה איסלמית במסגדים

בצרפת? ולהסתה וההרעלה הפרו-ערבית והפרו-פלסטינית בתקשורת הצרפתית?

למעלה