יש כאלה
ויש כאלה
תקראו

אביחי1990

New member
יש כאלה ../images/Emo68.gifויש כאלה../images/Emo163.gif תקראו

תומר הכי טמבל טלי הכי בלונדינית... מור הכי חמודה גם יעל, ריקרדו קצת שפוט של טלי אבל בזמן האחרון חזר לעצמו האח של תומר משחק את עצמו ההורים של תומר חראות
שכרו את מור ואז סילקו אותה כנ"ל להורים של יעל אבא של מור נחמד
איריס מסכנה ופדחנית
בקיצר שימותו הקנאים.
לסיכום:
אל תיהיו כמו טלי ותומר תיהיו כמוני...

LrZt1986

New member
קראת פעם...

חלק מהשורות שתומר אומר או שסתם שיחקת אותו? :)

ברור שקראתי....

אני לא "רק" משחק אותו אבל....אולי הוא רע....אולי הוא אנוכי...(אם הצלחתי להעביר את זה אני שמח...זאת המטרה) אבל הוא לא טמבל....צריך מח כדי למרן ככה בין האנשים ולדעת לתחמן!

LrZt1986

New member
כמובן...

הרי התגובות השנונות של תומר בתוכנית שניות רק לכתבים כאלה או אחרים של שייקספיר ;) ו"מכונית בלי נהג", איך לא חשבו על זה קודם? שהרי זה כ"כ פשוט! אבל אני באמת מתייחס לעצם העובדה שהוא *סלח לי על הביטוי* שמוק שלא יודע לנהל שום מערכת יחסי אנוש; הוא התעלל במור כשהיא גילתה לו איך היא מרגישה כלפיו תוך שימוש ברגשות שלה נגדה (מתחת לחגורה), אפילו לטלי שהוא לכאורה אוהב הוא מתייחס יותר כפריט ולא כשום דבר מעבר לזה, הוא מתייחס לאחיו הקטן בחוסר רגישות ולא משמש לו דוגמה הולמת, הוא תמיד חושב שהוא מרכז העולם, הוא לא יודע לתת את הכבוד המגיע לאנשים שאיתם הוא עובד ודוחה כל דעה שנוגדת את שלו על הסף (ואפילו זה בא לידי ביטוי בכך שיעל המקסימה הצליחה לסחוף את כולם נגדו אחרי ההצבעה על הפרוייקט), הוא לא יודע להפסיד בכבוד ואני יכול לחשוב על עוד מספיק דוגמאות אבל אין לי כוח לכתוב אותן פה... ולהתייחס לאנשים ככה, זה לא להיות רע או תחמן או שום דבר מהסוג הזה, זה פשוט להיות דביל, להיות טמבל, להיות שמוק ושום דבר חוץ מחוסר כבוד מוחלט של האנשים שלידך לא נובע מזה... עובדה שהוא כבר לא בפרוייקט, איתי כבר לא ממש חבר שלו (נכון לפרק 20 שראיתי היום), מור כבר לא רוצה להיות לידו אפילו שבתחילת הדרך היא הייתה החברה הכי טובה שלו ומאוהבת בו מעל הראש, וחוץ מטלי (שבנינו, היא לא ממש מציאה), אין לו ממש אף אחד... אז ילדים, אם אתם מחפשים דוגמה לאיך לא להתנהג... תומר זו אחלה דוגמה! ערוץ הילדים ביס, כל יום ב-2 וחצי, שיעור לחיים.

ל-LrZt1986

אוקיי.....קודם כל אני מעריך את ההשקעה שלך....ושים לב....אם גררתי תגובה כזאת שלך...(שנראה לי שהיה בה מעט רגש...:שנאה אהבה משהוווו)....הרי שעשיתי את העבודה שלייי!!...אתה מבין....??....חוץ מזה....יש עוד 30 פרקים לסיום השידורים החוזרים....וחכו תראו מה קורה בעונה השניה!! שלכם תמיד... אדם!

מה?

מה יש עונה שניה אוףף אני לא אראה אותה כי עוד מעט עושים חות אבל טוב אולי אני יספיק ליראול איזה 10 פרקים

LrZt1986

New member
חחח

שום רגש... סתם אבחנה ;) קל לזהות שמוק כשרואים אותו... כשתגדל תבין ;)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאוווו איזה דפווק אתה ... חחח ברמות!!!! אדםםם.. מחר הגיע הרגע שחיכינו לו כל כך הרבה זמן...!!! מחר אני פוגשת את א-ד-ם ה-י-ר-ש!!!!! (כי אני ניצבת בראש גדול)... נ.ב. אדם לאבב יווו יאללהה בהיי חתייכיים..

למעלה