כמובן...
הרי התגובות השנונות של תומר בתוכנית שניות רק לכתבים כאלה או אחרים של שייקספיר
ו"מכונית בלי נהג", איך לא חשבו על זה קודם? שהרי זה כ"כ פשוט! אבל אני באמת מתייחס לעצם העובדה שהוא *סלח לי על הביטוי* שמוק שלא יודע לנהל שום מערכת יחסי אנוש; הוא התעלל במור כשהיא גילתה לו איך היא מרגישה כלפיו תוך שימוש ברגשות שלה נגדה (מתחת לחגורה), אפילו לטלי שהוא לכאורה אוהב הוא מתייחס יותר כפריט ולא כשום דבר מעבר לזה, הוא מתייחס לאחיו הקטן בחוסר רגישות ולא משמש לו דוגמה הולמת, הוא תמיד חושב שהוא מרכז העולם, הוא לא יודע לתת את הכבוד המגיע לאנשים שאיתם הוא עובד ודוחה כל דעה שנוגדת את שלו על הסף (ואפילו זה בא לידי ביטוי בכך שיעל המקסימה הצליחה לסחוף את כולם נגדו אחרי ההצבעה על הפרוייקט), הוא לא יודע להפסיד בכבוד ואני יכול לחשוב על עוד מספיק דוגמאות אבל אין לי כוח לכתוב אותן פה... ולהתייחס לאנשים ככה, זה לא להיות רע או תחמן או שום דבר מהסוג הזה, זה פשוט להיות דביל, להיות טמבל, להיות שמוק ושום דבר חוץ מחוסר כבוד מוחלט של האנשים שלידך לא נובע מזה... עובדה שהוא כבר לא בפרוייקט, איתי כבר לא ממש חבר שלו (נכון לפרק 20 שראיתי היום), מור כבר לא רוצה להיות לידו אפילו שבתחילת הדרך היא הייתה החברה הכי טובה שלו ומאוהבת בו מעל הראש, וחוץ מטלי (שבנינו, היא לא ממש מציאה), אין לו ממש אף אחד... אז ילדים, אם אתם מחפשים דוגמה לאיך לא להתנהג... תומר זו אחלה דוגמה! ערוץ הילדים ביס, כל יום ב-2 וחצי, שיעור לחיים.